Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
honey79 spune:
Stancutza, Alina 
si...multumim.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
creata2008 spune:
Sincer? Eu ma gandeam ca fiecare sa ii plateasca Danei in cont suma de bani. 26 euro ori 12 inseamna peste 300 euro, bani pe care nu ii am. ![]()
Daca Dana ne da maine datele contului, fiecare isi achita partea leului, apoi vedem si cu transportul, dupa ce aflam de la ea la cat se intelege cu soferul Atlassib-ului. Plus ca eu nu am masina la dispozitie cand vreau, asa ca mi-ar fi destul de greu sa ma intalnesc cu fiecare dintre voi, sa iau banutii. Iar ca sa va chem la mine, e de asemenea complicat.
Probabil daca ia coletul Ellenuta de la sediul firmei, voi trimite pe altcineva sa le ia pe ale mele. Dar macar sa stiu ca sunt achitate, ca de luat, le luam noi cumva.
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Danonique multumim mult! Fetelor, in special cele care suntem din Bucuresti, ma gandeam sa plateasca o singura persoana catre Dana si apoi sa ne reglam intre noi...Creata poti tu, te rog? ![]() |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Am vazut 3 fete-cucuiete: Sofia si Daria x 2. Una mai frumoasa decat alta, mai luminoasa si mai zambitoare! Mi-ati lipsit mult, toate!
By the way... eu nu stiu alte detalii legate de petrecere. Adica ce s-a stabilit? Ca mergem la un restaurant? E destul de complicata ideea asta. De obicei, exista si saloane separate de nefumatori, dar sunt in aceeasi incapere... iar fumul tot se duce de colo-colo. Si o sa stam cateva ore bune, asa ca ma cam tem de chestia asta. Mi-aduc aminte ca a fost o mare problema si cand am fost insarcinata. Oriunde ma duceam, nu puteam sa stau mult. Iar acum cu mult mai mult sunt atenta. M-ar tenta ideea de party la un loc de joaca. O sa ma uit pe site-ul celor de ritzi-pitzi.
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
miky_mamica spune:
Si eu sunt pt data de 21 Februarie si vin cu mare placere .... iar locul sugerat de Mary cred ca ar fi perfect pt bebei dar si pt noi ....
honey79 spune:
Ce mi-ar placea si mie sa fim la petrecere cu voi.Dar, din pacate nu va fi posibil. Ssperam ca macar de Paste sa ajungem si noi in Romania, daca nu... in vara.
Oricum, daca va hotarati asupra datei de 21 Februarie, sa va ganditi si la noi. Noi sigur ne vom gandi.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ellenuta spune:
moni partea buna, daca pot sa spun asa este ca ai fost cu ea la control si ai descoperit problemele astea. o sa faca gimnastica si o sa fie bine, o sa vezi. capul sus, mami!! curaj ca o sa treaca si asta si clarita frumusica o sa fie bine. 
stancutza ai fost cu sofiuca la un ortoped?? ar fi bine s-o vada.
honey uff si andrew e bolnavior ... pupam baiatu si insanatosire grabnica!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
nemary spune:
| citat din mesajul lui creata2008 M-am gandit sa fac o listuta, ca sa ii fie mai usor Danei maine, cand comanda masuta, si noua, ca sa stim cate suntem la imparteala transportului. Avem deja doritoare de masute (trec id-ul, ca sa nu ne incurcam in nume): Ellenuta - comandata, 1 buc Creata - 3 buc Aweya - 1 buc Ramona - 1 buc Ereena - 1 buc Kalosalina - 1 buc Rlc Sandor - 1 buc Danybv - 1 buc Zeririlouiza - 1 buc Laura_Dimitris - 1 buc TOTAL: 11 bucati de comandat si 1 deja comandata Daca cineva nu este pe lista, va rog sa mentionati si va adaug. Daca cineva de pe lista s-a razgandit, de asemenea, sa imi spuneti. A inceput Seinfeld, ma retrag, ne vedem maine! Va pup! Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
VREAU SI EU UNA
se mai poate? si unde ii putem trimite Danei banutii? ar fi 12 buc in total.Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Daaaa, e super locatie, Mary! Mai ales ca au si cafenea... Si putem sta si cu copiii, dar si cateva minute singure, daca dorim.
Dar in ultima zi de februarie, ce ziceti? Pe 28? No good? ![]()
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui creata2008 Sincer? Eu ma gandeam ca fiecare sa ii plateasca Danei in cont suma de bani. 26 euro ori 12 inseamna peste 300 euro, bani pe care nu ii am. Probabil daca ia coletul Ellenuta de la sediul firmei, voi trimite pe altcineva sa le ia pe ale mele. Dar macar sa stiu ca sunt achitate, ca de luat, le luam noi cumva.
Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
da, mi se pare corect asa. fiecare achita in contul Danei suma de XX .. asta ramane sa ne spuna danuta. jucaria e 27,5 euro plus transport (si in franta (adica de la LR la dana acasa) si in romania)... sa vedem la cat ajunge.
eu ma duc si le iau de la autobuz, sper sa nu ajunga in miez de noapte .. si apoi vad cum le distribui ..
cretule .. mai trece la mine una .. cadou ptr nepotel de craciun ..
dana esti sigura ca e ok? adica sa nu te deranjam sau sa fie efortul prea mare .. te rog sa ne spui sincer, fara nicio suparare, ok??

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui creata2008 Daaaa, e super locatie, Mary! Mai ales ca au si cafenea... Si putem sta si cu copiii, dar si cateva minute singure, daca dorim. Dar in ultima zi de februarie, ce ziceti? Pe 28? No good? Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
e ziua lui bruno .. si miri a spus ca vine numa' cu sachone ...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun