Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Deci eu sunt suparata rau de tot. Am fost la terapeuta cu Clara astazi din 2 motive: vroiam sa o vada cum s-a dezvoltat de cand am fost in Romania si pentru ca aveam senzatia ca ceva nu e totusi in regula.
Si am avut dreptate!! Are probleme cu echilibrul, cu "partile" (adica de ex din fund nu se poate intinde decat in fata..in lateral nu..de aici am observat eu ca ceva nu e ok..oricate jucarii si chestii interzise ii puneam in lateral nu se intindea dupa ele ci incepea sa urle), nu are muschii suficient de dezvoltati la abdomen si are probleme cu umerii (ii tine tot spre spate).
In concluzie trebuie sa mergem iar la´gimnastica ca sa fim siguri ca nu ramane cu probleme.
Acum o sa am permanent o obsesie ca nu e bine dezvoltat copilul. A naibi displazie cate probleme a creeat.

Dar a iesit dintzocul 2..iepuras scrie pe noi.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

N-am mai dormit.
Am luat un Tylenol si m-am apucat de rufe si de trebaluit prin casa.
Multumesc de urari.

Am vazut o Eva calareata si frumoasa FOC !!!!Doamne... ce fata faina ai!!! Pup eu obrajorii aia bucalati.

Felicit un Razvanel-plimbaret. Scumpul de el.

Pupam si pe Benji-cel-cu-castraveciorul.
I-am mai dat si eu lui Andrew sa linga castravetele acru.Dar nu i l-am lasat, ca mi-a fost frica sa nu muste si sa se innece.Are baiatul asta niste maxilare asa de puternice!!

Mai trebuie sa vad si pozici cu Mariuca.Dar le las pe mai tarziu.

Ahhh si sa nu uit :
LA MULTI ANI!!! Louiza si Dany. Sa fiti fericite alaturi de cei dragi, sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri multi multi ani.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Sunt inca aici... cred ca listuta e corecta. Voi ati zis 10, plus Dani, care mi-a spus pe messenger ca vrea si ea.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Imi pare rau ca inca nu s-au terminat problemele... dar cred ca trebuie sa incerci sa nu dezvolti o obsesie. Din cate stiu eu, daca lucrurile sunt luate din timp, mai ales la varsta lor, se rezolva mult mai usor si mai repede. Ma refer la probleme legate de displazie si urmarile ei.

Capul sus si mergeti la gimnastica regulat! O sa treaca, o sa vezi!

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Deci eu sunt suparata rau de tot. Am fost la terapeuta cu Clara astazi din 2 motive: vroiam sa o vada cum s-a dezvoltat de cand am fost in Romania si pentru ca aveam senzatia ca ceva nu e totusi in regula.
Si am avut dreptate!! Are probleme cu echilibrul, cu "partile" (adica de ex din fund nu se poate intinde decat in fata..in lateral nu..de aici am observat eu ca ceva nu e ok..oricate jucarii si chestii interzise ii puneam in lateral nu se intindea dupa ele ci incepea sa urle), nu are muschii suficient de dezvoltati la abdomen si are probleme cu umerii (ii tine tot spre spate).
In concluzie trebuie sa mergem iar la´gimnastica ca sa fim siguri ca nu ramane cu probleme.
Acum o sa am permanent o obsesie ca nu e bine dezvoltat copilul. A naibi displazie cate probleme a creeat.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Danybv

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Vali, ce strengarei ati fost voi doi de Halloween! A crescut frumos AJ! Si pare roscat sau bate lumina in par?

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Monica, te inteleg ca esti suparata, dar partea buna e ca se rezolva cu gimnastica. O sa invete piticuta toate miscarile in scurt timp, am eu un feeling, la cat de dornica de explorare este o sa-si dea seama repede ce si cum.

Si eu am o noua obsesie , ca Sofia nu are jumatatile corpului egal dezvoltate. E mai vioaie cu partea stanga (piciorul stang). Doar pe ala il duce la gura, cu ala pasestte, iar pe dreptul doar il aduce langa stangul, iar atunci cand se taraste, stangul e mai activ, iar dreptul vine si el din urma...iaca problema. Se mai intampla cuiva, sau...numai noua???

Cretulinele, sunteti frumoase amandoua, chiar daca mami a renuntat la buclele ei si le-a dat puiutei :-) Silvia, e foarte frumoasa fata ta!

Honey, multa sanantate familiei gutunarite, mai ales lui AJ care trebuie sa ia antibiotic!

Cat despre petrecere, eu vin oricand. Noi nu sarbatorim nici 14 februarie, si nici de 1 sau 8 martie nu facem nimic special. Ba da, stam cu puiuta noastra, e primul an alaturi de ea :-) asta e special, iar toate celelalte parca intra in umbra, nu?

Deci, decideti data in functie de restrctii, noi vom veni cu placere oricand. Daca se pastreaza ora, oricum e loc de evenimente in familie mai pe seara, cum zicea si Ema.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumim frumos, Silvia.
Cat despre Andrew...e blondin ca tati. Eu asa pe-ascuns, sper ca in timp sa i se schimbe culoarea parului, sa ajunga saten macar.E asa de funny, caci mie niciodata nu mi-au placut barbatii blonzi si uite ca am sfarsit prin a ma indragosti si marita cu unul hehe.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

seara buna zuze dragi! ne-am linistit si noi putin, Daria doarme si am profitat putin sa bag un ochi pe aciea
am citit putin in cap.anterior si va d ca nu sunteti inca hotarate pt.data petrecerii. Noua, in principiu, ne-at conveni orice data, chiar si in martie, important este sa fim cat mai multe.
Sunt total de acord cu Stancuta, in privinta muzicii (nu cred ca-si are rostul) si papicii pt.bebelusi. Fiecare bebe altceva la ora la care ne vom intalni.
Din cate am inteles eu de la Miri, ea vine in Ro special pt.noi, pentru petrecere, doar ca vrea sa stie data din timp pt.a-si aranja la serviciu zilele libere.

cat despre locatie...inca nu m-am prins(nu am reusit sa citesc tot) unde o sa fie petrecerea, am inteles doar ca undeva la un hotel. Nu a-ti vrea mai bine sa facem la un loc de joaca pt.copii, acolo putem sta impreuna cu piticii, au si jucarii, au loc de plimbare. eu am fost la o petrecere aici si mi-a placut tare mult mai ales pt.ca este f.spatios si are si un fel de bucatarioara unde mamicile fumatoare pot sta. Locatia este a nasei verisoarei mele si cred ca am putea negocia putin preturile si sa renuntam la meniuri.

www.RitziPitzi.ro

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Danonique multumim mult! Fetelor, in special cele care suntem din Bucuresti, ma gandeam sa plateasca o singura persoana catre Dana si apoi sa ne reglam intre noi...Creata poti tu, te rog?
Razvanel felicitari pentru pasii facuti singurel!!! Ce baiat mare!
Monicaa stai linistita ca o sa fie bine micuta Clara...sigur cu gimnastica o sa isi revina in scurt timp.
Si eu sunt ingrijorata ca Daria are piciorusele putin in forma de O. Va spuneam eu ca are putin rahitism...tb sa mergem si noi la un dr bun, dar nu prea stiu unde...
Honey si micutzul AJ multa sanatate si sa scapati repede de raceala.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput