Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutare!!!
Astazi am avut o zi horror puiul a plans intr-una fara sa pot detecta motivul.Plus ca el care manca la 4 ore astazi i se facea foame la 2 ore si incepea sa plangaOare trebuie sa ii maresc portia???Cat papa bebei vostri pe zi?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

anca si noi azi tot asa de 13.30 pana la 16.30..bine ca inca e frumos.Si eu tot asa fac apa incalzita si pusa in termos.
dya mai au bbeii zile din astea si Alexia are zile in care intr-una plange si nu doare numa afara.Sa-ti zic de mancare ea a mancat azi tot la trei ore 100-120ml lapte.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, la puiul meu semnul de la vaccinul de pe manuta arata horror: umflat, rosu, lung (vreo 6-7 cm!) si acum parca si incepe sa supureze! E normal asa?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Un pic lipseste omul- botez, party, d-astea si va gaseste deja la capitolul 2 de la scutece. Wow, nu ati pierdut deloc timpul, nu?

tot boboceii fara exceptie. Felicit din suflet mamica Alina pentru bebe Cipri.

Ma intorc, nu stiu de unde sa ma apuc sa raspund.

Maria e un pic fornaita si dr a decis sa nu riscam cu vaccinul. Facem aerosoli cu ser fiziologic, curatam nasucul cu apa de mare, si , la nevoie, dar nu zilnic, bagam batista in actiune.
Cine zicea de aspiratorul micut, cu baterii de muci? Noi il folosim cu succes dar la inceput nici la noi nu a fost f bun. Secretul este sa fie bine umezit nasul. Deci tb ser sau apa de mare la greu (juma de fiola de ser cu putere in fiecare nara sau 2-3 pufuri de Sterimar) si apoi scos cu pompita cu baterii. Merge, garantat! Dar tot asa, nu mai mult de o data pe zi, la nevoie (muci la greu). Ca altfel se irita mucoasa rau.

Maria a fost o scumpa la botez, nu a plans aproape deloc. In cristelnita nu a plans, preotul a fost de treaba si nu a scufundat-o si cu capul, i-a turnat usurel apa pe cap, ca la baita si ei i-a placut. O sa pun si poze sa vedeti printesa cu rochie lunga, alba si haina de blana (o jacheta micuta, tot alba).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca, laura, aly_c, claudinna si multumesc de incurajari
kid sa-ti traiasca micuta crestina si sa fie tot asa de cuminte si in continuare

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

nerantula eu stiu ca e ok sa reactioneze asa vaccinul. dar poate sa intrebi si dr totusi.

noi am reusit pana la urma sa ducem probele. ca pana la urma ne trebuiau 3... dr mi-a zis la telefon sa-i fac so rotavirusul totusi. sa va zic cum am facut, poate aveti nevoie. i-am pus o punga in pampers si l-am pus sa manance pana a inceput sa se foiasca iar. si atunci l-am pus pe masa de infasat si am inceput sa-l apas pe burta pana a facut. a fost super moale si plin de mucozitati . i-am recoltat si pipi si le-am trimis la medlife. acolo in regim de urgenta dau raspuns in 2 ore la rota si Coprocitograma, iar coprocultura iese in 2-3 zile.
aici la medlife coprocultura mi-au cerut-o in eprubeta cu gel si celelalte 2 in eprubete fara gel. complicat frate !!
la rota deja am rezultatul, e negativ. coprocitograma a iesit si aia dar nu pricep ce zice acolo, sun acum la dr.

LE: am sunat, cica sa asteptam sa iasa si coprocultura ca sa vedem exact ce e, daca e ceva, s-ar putea sa aiba o infectie.. uffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy_galro: bebe andrei frumos si rasfatat si pe mamica lui!
kid: sa va traiasca crestina! sa fie sanatoasa! Vrem poze cu blana
nerantula: mi-a spus pediatrul sa-l sun cand va face reactie vaccinul si mi-a spus sa nu ma sperii! Nu stiu daca este normal, dar nici nu te panica, suna-l!
monicabo: bine ai venit la noi! Pe D-na Musat o s-o gasesti la Elias, este consultant pe teme de alptare.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy ma bucur ca bebe e bine !!!!!

Nerantula eu stiu ca e normal sa se inroseasca si sa supureze dar 7 cm ? esti sigura ca ai masurat bine ??? E cam mare, poate suni totusi la dr si intrebi...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Fetelor, la puiul meu semnul de la vaccinul de pe manuta arata horror: umflat, rosu, lung (vreo 6-7 cm!) si acum parca si incepe sa supureze! E normal asa?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Nerantula
, la maternitate mi-au zis ca e normal pana la 4 luni sa aiba acolo puroiutz sau rosheatza, semn ca isi face vaccinul efectul! Puroiutz nu mai e, e rosu si un pic in relief, dar are un cm semnul, nu 7 cum zici tu, si nu supureaza! Pediatrul l-a vazut?

Kid, sa iti traiasca crestina! Pooooze!!!

Andy_g
, pupam frumusetze de baiat frumos si agitat! Si al meu e cu ...nerv! Barbatzel in miniatura!

Claudinna, ce mandretze de baiat ai!!

Laura, ce frumoasa familie, baiat mai mare si fata mezina (ideal!!!), sunteti frumosi! Ce boieroaica e pitica in leagan!

Cuscra, nu ma pricep la caruciorul ala!

Aly,

Noi azi am facut shopping am luat body-uri de la 3-9 luni, sa fie, ca nu ne ai incape mai nimic

Boo, tin pumnii sa fie bine! ooooffff!!!

Babytza, cum e cu lapticul?

Mi-a ajuns si mie ring slingul pe care mi l-a luat soacra-mea! A dormit fi-miu nonstop afara in el!

Beyyy, Obama e presedinte(ooooooooffffffffffftopic!!!!!)

Ma bag dincolo sa vad daca a nascut Ilia

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

felicic si io la voi
babytza multumesc...si eu ma bucur tare ca este bine...cu mofturile ajungem noi la o intelegere pana la urma
eva bine zici...cu nerv frate nu asa...eeeee asta e... sanatosi sa fie
nerantula si eu stiu ca asa reactioneaza vaccinul dara parca cm de care zici tu sunt cam mlti...vezi ce zice dr
boo sper sa nu aveti nimic

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput