Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
Multumesc de sfaturi, am vorbit cu pediatra, nu mi-a zis ca ar fi anormal, s-a mirat putin ... maine mergem sa il vada.
Btw, o stie cineva ca pediatra pe Silvia Ionescu (neonatoloaga la Elias)?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
andy.p spune:
eva multumim,asa as fi vrut si eu sa fie fratele meu mai mare,n-a fost sa fie,dar am recuperat cu ai mei....las ca urmezi tu:baietelul il ai,mai trebuie fetitza
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
dyanira spune:
BOO si eu il suspectez pe Andrei de ceva infectie ca e tare agitat.Sper ca la voi sa fie totul ok.
Andy.p stiu ca ei mai au si zile agitate dar azi m-a terminat nu a reusit sa doarma mai mult de 20 de minute si se trezea.
Andrei nu are nici o urma de la vaccin oare e bine asa???Ca nici nu se vede la manuta unde i-a facut?
Si apropo de vaccinuri dr noastra insista sa ii facem vaccinul gratuit adica schema romaneasca mai e cineva care merge pe schema asta?Ca eu nu prea as vrea dar nu ma pot intelege cu ea
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
monicabo spune:
Nerantula, eu am avut oarece tangenta cu Silvia Ionescu, mi s-a parut ok, este rezidenta, sau cel putin era anul trecut si facea de garda in mai multe locuri. E tanara, probabil nu era ff multa experienta, dar mi s-a parut ca stie destule.
Mi s-a parut ok, e amabila...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 38+ Ana Maria
kid2003 spune:
Si la noi vaccinul din maternitate a colectat puroi, s-a golit (singur), sa inrosit...in fine, cica e ok. La Alex nu am avut asa ceva, deocamdata mi s-a spus ca e ok desi si eu m-am speriat cand am vazut ce ditai furunculul are acolo
De Silvia Ionescu nu am auzit...doar de Constantinescu si Popa mai bine nu auzeam nici de ele...
Am poze de la botez, dar cum le fac eu mai mici fara un program de editare? Ca sunt ditai pozele de peste 2 mega fiecare si mi-e ca ocup spatiul comun degeaba, cum le fac mai mici? Ma luminati?
Nerantula spune:
Diana, parerea mea este ca doctorii pediatri ar trebui sa informeze mamicile despre ambele variante (avantaje/dezavantaje/riscuri), insa alegerea sa fie a parintilor, ei sunt singurii responsabili de aceasta decizie. Mie mi se pare lipsa de profesionalism insistenta de care vorbesti sau poate tu nu ai fost suficient de ferma in exprimarea preferintei tale?
Eu cred ca, in zilele noastre, schema de la stat de mai alege numai pe criterii de cost .. toate mamicile pe care le-am intrebat in jur (multe), au mers pe schema cu plata ..
... once upon a time ...
kid2003 spune:
Dya asta e, se poate sa nu fi reactivat vaccinul vostru. Oricum in scoala primara se face testul IDR la BcG sa vada daca au anticorpii formati (poate iti amintesti, si noua ne facea in mana si daca se inrosea pana a doua zi scapam de vaccin) si daca nu au anticorpi, li se face din nou vaccinul. Daca esti mai catolica decat papa, poti face tu IDR-ul la un an sa vezi daca a dezvoltat anticorpi si sa repeti vaccinul, in caz ca nu. Alex a mea nu a reactivat deloc la manuta, mi s-a zis de IDR dar nu l-am facut, o sa il faca la scoala.
Bey, ce m-ati distrat cu putzulica in jos sau in sus...ce bine ca am scapat de grija asta, eu asta nu stiu, cu doua fete, ati fost mortale.
Si Felicic mi-a placut cu baia ei in sampanie. Esti sigura ca Vladut nu a inghitit "apa" de baie de a adormit asa?
ratonelu spune:
as vrea sa mor,atat as vrea..ca sa nu apuc sa-mi vad baietelul altfel decat normal si sanatos.
am fost la neurologie pediatrica,,,azi.isi tine pumnii stransi,picioarele incordate,ceva spasme,fontanela mare....nu raspunde la stimuli vizuali si auditivi.
spera ...ca daca incepem kinetoterapia de acum...sa-l facem pe baietel..sa nu ajunga la tetrapareza nu stiu de care ...si la alte 3-4 cuvinte ce indica boli d-astea numai de doctora stiute.
tre sa facem un rmn sa vedem ce are la capsor....dar e periculos...ca fiind mic,pt a sta baietelul neiscat,i se face anestezie.
sa facem neaparat si examen oftalmologic...desi inca nu-si pot da seama ce si cum....se vede doar in timp cum evolueaza.
mamica baietelului vrea sa moara .atat.atat si nimic mai mult.se uita la baietelul lui....e un ingeras,,...care papa,plange...are colici la greu...face caca si pipi....toate ca un copil normal.dar mamica lui e o idioata si o proasta.nu vede...
nu are in minte decat vorbele neurologului...ca toate indica existenta unei "suferinte fetale la un moment dat".....
o suta de persoane d epe forumul asta au trimis-o la medic....in timpul sarcinii....dar ea s-a incapatanat sa creada intr-un doctor...intr-unul singur....nu merita nimic mamica lui.se spune ca suferintele copiiilor...sunt urmari ale actiunilor parintilor.
nu vreau decat sa mor,atat.
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
aly_c20 spune:
Ratonelu, imi pare atat de rau ca esti atat de trista
Nu merge nici acum pe mana unui singur dr!
Dzeu stie cat suferi u acum!Fruntea sus, trage aer in piept si fii tare pentru puiutzul tau, caruia ii transmiti starile tale
Totul o sa fie bine, ai sa vezi
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
Nerantula spune:
Uof, Carla, ce rau imi pare ca suferi atat
Dar de dragul baietelului tau scump trebuie sa iesi din starea asta si sa lupti, asa il ajuti si pe el sa lupte, fiind impreuna mai departe, inima langa inima! Cu credinta, rabdare si optimism sunt sigura ca Sasha va depasi toate aceste probabile diagnostice mai putin linistitoare si va creste un baietel sanatos, voinic si vesel, dar pentru asta acum are cel mai mult nevoie de tine, sa-l ajuti sa lupte si el!
... once upon a time ...