Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
babytza spune:
Neata mamici
Offffffff Ratonelu mi-au dat lacrimile ca am citit prin ce treci... Trebuie sa fi tare mamico sa rezisti si sa fi alaturi de puiul tau, caci el are nevoie de tine. Alunga gandurile negre si fi optimista !!! Puiul tau va fi bine . Trebuie sa fie bine
La fel cum au zis si fetele , ar trebui sa mai consulti si alt medic. Sunt convinsa ca veti fi bine !!!
Anis eu mai am o sticluta de Colief. Este cea pe care am deschis-o pentru david. I-am dat o zi. Am tinut-o la frigider de atunci. Daca o vrei iti trimit nr pe PM. Daca nu , sa sti ca cea comandata prin posta a ajuns in 6 zile.
LA MULTI ANI ALY !!!!!!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
monica_dicut spune:
ALY
Tot binele din lume vi-l doresc.
Nocom, nu am inceput inca treaba. Astept sa-mi fac toate analizele, sa iasa bine si dupa aia vedem.
ratonelu Eu te inteleg foarte bine prin ce treci. Dar, crede-ma, ti-o spun din proprie experienta NU AI NICI O VINA. Nu te intreba de ce. Nu-i vina ta, niciodata sa nu spui asta si niciodata sa nu mai spui ca vrei sa mori. Bebe al meu daca ar fi trait, ar fi avut multe probleme si crede-ma ca as fi luptat pentru el si as fi facut orice pentru ca ar fi avut nevoie de mine. Daca-mi permiti un sfat, scrie-ti problema pe site-ul Biancai Brad. Acolo sunt fete, femei, care au trecut prin diverse probleme cu puii lor si au ajuns pe la diversi medici. Te pot ajuta cu o clinica sau un medic bun. Nu dispera. Si am mai citit undeva pe site aici, la naterea unei stele , povestea unui bebelus Andrei care avea probleme in genul cum povestesti tu. Uite aici linkul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112396
Poate poti lua legatura cu aceasta mamica si sa te ajute in vreun fel. Eu iti doresc multa putere si sunt convinsa ca Sasha o sa fie bine. Si asta pentru ca bebe Andrei vegheaza asupra tuturor boboceilor din odiseea noastra.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
denisa.g spune:
Eva- super pozele cu Luca. Se face mare baiatul mamii
Va invidiez cand aud ce program de dormit au bb vostrii. AL meu nu a dormit mai mult de 3 - 4 ore. Si in ultimele zile se trezeste cam la 2-3 ore.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Eva, foarte misto pozele. Si sling-ul e frumos. Parca putin complicat dar frumos si practic. |
Nu e complicat, ca odata facut, il treci de doua ori prin inelul ala, ramane asa, doar pui copilul in el si pleci; mai poti ajusta materialul prin inel daca e cazul, in rest nu faci nik
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Nerantula, am vazut ca ai un sling pur si smplu mortal, si modelul, imprimeul, materialul, super, si cum e facut, e mai scurt decat al meu, eu am ring sling, acela cu inel. Imi place tare al meu, dar vreau si ca al tau. Al tau pare mai si mai practic de purtat, cred eu. Vreaaaaaaaaaaaaaaau si eu, pls!!!! Mirunaaaaaa, tu i-ai facut rost? De unde???????? Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Eva, ceea ce am eu se numeste, de fapt, pouch si l-am luat de la prietena Mirunei. E destul de comod de pus, desi trebuie sa ma misc repede cand il pun pe Gruia acolo, ca se enerveaza repede. Pozitia lui favorita e sus pe umar, mai asteptam sa se inventeze un device pentru pozitia asta , intre timp il mai port in pouch ziua. Are, totusi, un dezavantaj: o mana tot e imobilizata cu sustinerea capului, cel putin asa cum il port eu .. insa cealalta e libera si de folos la multe alte lucruri prin casa / tastatura
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Uooof, nu-mi iese din minte tristetea Carlei .
Mult curaj si putere, mamica scumpa, sa lupti pentru puiul tau scump! O sa ma rog pentru voi ..
Spune-ne cum sunteti si daca aveti nevoie de ajutor ..de orice fel .. suntem aici toate alaturi de voi!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
musettepink spune:
Buna dimineata!
Scrisesem un ditamai mesajul si l-am pierdut
Carla imi pare tare!Trebuie sa fii puternica pt puiul tau!noi suntem alaturi de tine
Ilia felicitari!Bebe Max bine ai venit pe lume!
Nu mai am timp sa scriu tot ce scrisesem,va spun doar ca in contul de bobocei am pus poze de la botez!!!!!!!!!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
anca81 spune:
Musette, foarte frumoase pozele. Super misto aia cu "nasa o avea tzitzi?" Iar tu arati extraordinar , sunteti intr-adevar o familie fericita si implinita.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
nikolici spune:
FELICITARI ILIA ....BINE AI VENIT PRINTRE BEBEII NOSTRII MAX!!!
Carla, sfatul meu....du te la catzi mai mai multi doctori inainte de a merge la RMN ...nu te lasa pe mana unuia.Noi deja am schimbat doctora pediatra si de abia avem 3sapt.
Noi ne luptam cu arsuri dupa urechiuse si la ceafa...:( doctora ne a zis sa i aplicam advantan...sper sa ne fie cu folos.
Ufff as mai scrie dar cu bb in bratze de abia ma misc.
Pup poate revin mai tarziu
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
anca81 spune:
Ratonelu, si eu iti recomand sa ceri parerea mai multor medici insa cred ca ar fi bine sa faci RMN-ul cat mai rapid. E o metoda neinvaziva si s-ar putea descoperi daca sunt probleme la nivel cerebral. Doamne ajuta sa nu fie nimic si sa va dea putere si sanatate
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla