Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Eva, as incerca sa vad daca-i place in sling. Insa n-am de unde sa comand. cel mai frumos baietel din lume. Deocamndata de plimbam in BabyBjorn si ne place la nebunie. Te doare la fel de tare spatele si de la sling? Ca la mine asta e problema majora, la cele 5.5 kg ale Carlei. |
Eu nu il mai plimb in marsupiu, ma doare spatele de mor, si el are 5400 si face sambata doua luni! Lui ii place dar mai nou eu de-abia merg, zici ca mi s-a dizlocat soldul drept, ma tarai efectiv, nu stiu de ce. S-or inchide oasele bazinului si se inchid prost...Nu stiu daca e de la marsupiu, dar cand dau jos marsupiul de-abia ma asez pe scaun, ma taie mijlocul, nu e ok!
voi ati patit asa, fetelor, durere de sold dupa nastere? ce poate fi??
e ok in sling, e usor, scrie pe instructiuni ca il pot pune in sling pana la 18KG, hm, daaaaaaa, sigur ca da!!!!!!! Si nu ma doare spatele de la el ca atarna de gatul meu si de umar, nu de coloana
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
monicabo spune:
Anis, iti multumesc frumos pt timpul acordat si pt raspunsrurile tale!
Deci inteleg ca (asa cum intuiam) era gresite treaba cu "copilul e cam slabut, nu a luat bine in greutate, deci mai trezeste-l noaptea si baga-i mese supimentare". Acum nu mai fac greseala asta, nici nu o sa mai ma stresez cu greutatea, voi urmari sa fie sanatoasa, sa se dezvolte normal etc. Pana la urma asta e important.
Andreea de ex nu a luat in greutate dupa carti, de dublat greutatea, nu si-a dublat-o la 4-5 luni, ci la 6 luni jumate, de triplat nu si-a triplat-o la 1 an, ca in carti, ci la 1 an si 3 luni jumate...dar e o fetita sanatoasa, care s-a dezvoltata normal, doar poate ca e un pic mai slabuta decat media. Si sper sa-i fi flosit si laptele meu, sa o fi aparat de anumite viroze, raceli. etc.
Daca poti tu sa-mi trimiti pe PM telefonul dnei Musat... mi-ar prinde si mie bine.
Inca o data multumesc frumos!
In rest, va urez tuturor sanatate, voua si bebelusilor, sa-i cresteti mari, sa le mai aduceti fratiori sau surioare, sa nu va stresati inutil (da' normal, nici sa nu fiti ignorante), adica de mers pe calea de mijloc.
Pt ratonelu, ca am citit pe paginile anterioare: multa putere si sanatate, consulta mai multi medici, si vezi ce solutii sunt, caci depistate la timp unele probleme se rezolva mai rapid si mai bine decat lasate pt mai tarziu. Eu iti doresc sa fie bine totul cu copilasul tau
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 38+ Ana Maria
EvaF spune:
Nerantula, am vazut ca ai un sling pur si smplu mortal, si modelul, imprimeul, materialul, super, si cum e facut, e mai scurt decat al meu, eu am ring sling, acela cu inel. Imi place tare al meu, dar vreau si ca al tau. Al tau pare mai si mai practic de purtat, cred eu. Vreaaaaaaaaaaaaaaau si eu, pls!!!!
Mirunaaaaaa, tu i-ai facut rost? De unde????????
Luca se face mare!!!
aly_c20 spune:
Neata!
300, voiam sa te intreb daca mai stii ceva de garga?parca u ai dat mesajul cu nasterea
Anca, Sebi este scos afara zilnic, numai ca pe mami o doare rau spatele de la marsupiu (grasanul meu are in jur de 7 kg) si stau si la et 6 fara lift...asa ca frigul si mai mult vantul au fost un motiv in plus sa nu ies (mi s a intamplat sa fiu cu el afara cand batea vantul si m am speriat ca se inecase, iar acum are nasucul f infundat si nu reusesc sa i l rezolv cu nimic, maine mergem la dr).Dar il scoate tati cand vine de la munca.
Sebi al meu e pasare de noapte, plimbarea lui e dupa ora 19
offf, ieri am mai tras o repriza de bocete...maine repetam TSH-ul, si iar il inteata...plus mesajul lui ratonelu
va invit la o felie de tort...azi mami de Sebi implineste 27 de ani (dar ma credeti ca eu ziceam ca fac 28...asa de indiferenta am fost anul asta,...de cand mi-am primit cadoul pe 2 sept)
va pup pe toate!
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
Nocom spune:
LA MULTI ANI!!!aly_c, sa fii sanatoasa, fericita, sa-ti dea DD numai bucurii!!
ratonelu cel mai mare rau pe care poti sa-l faci puiului tau este sa-l parasesti acum!!. Poate acum mai mult ca niciodata are nevoie de tine!! De ce sa-l pedepsesti pe el si sa nu fii alaturi de el sa treaca mai usor peste orice problemuta ar avea? Fetele au dreptate. Mergi la mai multi dr, vezi ce se poate face, informeaza-te!!!! Nu renunta pt ca Sasha merita mai mult decat sa fie parasit de chiar mamica lui!!! DD sa-ti dea putere sa lupti alaturi de micut. Te imbratisez cu drag!
monica_dicut eu i-am gasit intamplator cautand pe net marturii pt botez. Sper sa fie de calitate. Astazi imi vin si o sa vad ce si cum..... Te pup dulce. Ce mai faci? Ati trecut la treaba??
mami de Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
anca81 spune:
Aly
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
denisa.g spune:
Fetelor referitor la durerile de spate . le am si eu, dar fara sa fi purtat vreun marsupiu.. sau altceva. Aseara am fost la dr. la controlul de 6 saptamanai ( care de fapt sunt 7) si mi-a zis ca in prima faza sunt normale, isi revine corpul. Usor usor or sa cedeze.
Ne-am cantarit si avem 5600g la 50 de zile.
Ma bucur cand vad ca tot lapticul pe care il suge bb intr-una de la mine se "lipeste" de el
Pup pe toate
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
Nocom spune:
Dragelor,
Dupa cat timp de la inceperea administrarii COLIEF-ului s-au vazut inbunatatirile?? Caci noi suntem in a-3-a zi si nimik schimbat, nici in bine dar nici in rau..... Mai incercam poate le dam de cap!!!! Va pup!
mami de Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
EvaF spune:
ALY, LA MUUUUUUUUUUUULTI ANI!!!!!!
(de ce nu il scoti si in carucior cand te doare spatele? eu asa fac!)
Anca, uite poza cu gineri-tau in sling in ring sling
si ...poze cu sportivul de fi-miu, se amuza ridicand capul, mai nou si escaladeaza pe genunchii nostri
fac flotari
iar fac flotari
ridic capshorul
beyyy, ce va hliziti la mine?
ce mic sunt in patul mare
Luca se face mare!!!
anca81 spune:
Eva, foarte misto pozele. Si sling-ul e frumos. Parca putin complicat dar frumos si practic.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla