Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

musette sunteti ff frumosi,o familie minunata
aly eu ti-am urat LM acum cateva pagini
Eva baietel frumos si mare

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Musette sa iti traiasca crestinul!!!

Fff frumos ati aranjat in verde, eu ma topesc dupa nuanta asta, stiu fetele...ce camera are puiul meu :))
Cum de nu ai facut un botez bleu?

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Musette ce frumosi ati fost !!!! Imi place mult cum te-ai tuns ! Si masa la restaurant a fost tare frumos aranjata ! Pooop micutzul crestin

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mami de alexa, bine-ai venit acasa!

Banu, felicitari pentru bebe Salih, sa fiti sanatosi si papaciosi de lapte de la mami.

Ilia, suuperfelicitari, bebe MAX, bine-ai venit, esti cel mai asteptat bobocel :) abia astept sa vad poze.

Sorry pentru diacriticele din mesajul de mai devreme, le-am modificat, nici nu am vazut ca asa s-a scris, am dat copy/paste la mesaj cum l-am primit, dar eram intre doua scutece, unul gol si unul plin. :D

Pup mamici si beiei, si sper sa nu mai avem probleme.

Aly_c, stiu ca Gargarita se intocea acasa cu bine, dar de atunci nu am mai primit vesti, cred ca se bucura de Ariana. O sa o sun ca si mie mi-e dor de ea.

Clau_geo v-ati mai reglat programul???

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dati-mi si mie link cu pozele de la botezu flacaului lu musette ca nu le gasesc nicaieri.
ori sunt eu prea oarba???

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Multumesc mult Laura,Nocom, Anca, Eva, Babytza,Monica!(va rog sa ma iertati daca am uitat pe cineva)
Si voi sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe bucurii alaturi de cei dragi!
Laura,acum am vazut mes de la tine!Era imediat dupa vestea nasterii lui Max...si am crezut ca e numele lui intre majorete

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

fetelor!
nici nu mai stiam unde sa postez de cand absentez
in primul rand vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru incurajari, pentru urarile de bine...am apucat sa citesc dn urma cat de cat si m-am emotionat foarte tare cand am vazut majoretele scoase pt mine...va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag

suntem acasa de joia trecuta dar din pacate nu prea este timp pt internet momentan, pitica imi ocupa tot timpul...si putinul care imi ramane prefer sa ma odihnesc ca sa imi revin...sper sa nu va supi pe mine
suntem bine...Arianna e cumintica, papa mult si imi umple sufletul de fericire de fiecare data cand ma uit la ea laptic avem din plin...imi bubuie pieptul de cat este, asa ca alaptam din plin eu inca mai sufar de dureri jos dar sper sa treaca in curand si sa ma pot mobiliza si mai mult...momentan sunt ca o batranica

Felicitari Ilia si Alina! sa va traiasca flacaii, sa fie sanatosi si papaciosi iar voi sa va refaceti rapid!

cate un special pt 300, Monica, Iepurila si Preety...va multumesc enorm de mult pt mesaje

fericita de Arianna Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

toate, multumesc pt urari
bine v-am gasit la scutece nu am citit mare lucru din urma
sa dau detaliile pt listuta: 3350g, 51cm, apgar 9, nastere naturala, naturala.
daca la alexa totul a durat vreo 5 ore, la cipri totul s-a derulat mult mai repede, 2.5 ore. sotul glumeste, cica la al treilea nu mai prindem autostrada, nasc in masina:)))

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Dati-mi si mie va rog parola de la contul de poze sa va vad si iooo !!!

ILIA FELICITARI !!!!!!! Bine ai venit MAX, te-am asteptat ceva

Eva chiar ca arata complicat, vorba Ancai ... daca tu zici ca e usor de pus te cred

Noi am fost la plimbare. Cum am iesit din casa a adormit DAAAAR daca ma opresc din mers se trezeste. E ceva baiatul asta n-ati vazut !! Orice stop prind sau trecere de pietoni, gata deschide ochii .. Acum am ajuns si vad ca inca doarme desi nu il mai bataie nimic, ma mir !!!
Legat de colici si probleme de burta, eu am renuntat sa-i mai dau orice medicament. Ultima oara a fost ieri dimineata Debridat. Si vreau sa va spun ca nu mai plange. Acum nu stiu daca el chiar avea colici sau alte probleme cu burta, dar de marti nu a mai plans si a dormit bine si in timpul zilei. UFFF ce bine ar fi sa iasa odata si rezultatul la corpocultura sa stau si eu linistita ca e ok sau macar sa stiu ce are.

Anis te rog da-mi si mie un sfat !! Cum sa-l reobisnuiesc cu biberonul??? nu mai vrea neam sa puna gura pe el A baut foarte bine din el pana intr-o zi cand i s-a pus pata si gata. Vreau sa-i dau ce ma mulg eu si nu fac decat sa incalzesc si sa arunc lapte Imi vine sa mor de oftica cand vad cum se duce pe teava in chiuveta. Prefera sa moara de foame decat sa apuce biberonul. Plange si nu pune gura pe el, o tine deschisa si urla dar n-ar inchide sa traga din el. Si cum il pun la tzatza gata, suge disperat. Am incercat sa-l pun un pic la tzatza si pe urma sa-l scot si sa-i dau biberon, n-a mers nici asa... Zi-mi si mie ce sa-i fac !! Mai vreau si eu sa ies din casa fara el, cum fac ?? Pana acum nu l-am lasat prea mult sa planga de foame, adica ma chinui cateva minute cu biberonul si pe urma ii dau tzatza totusi ca prefer sa manance decat sa intre in criza de isterie, mai ales ca trebuie sa si recupereze ce nu a pus in 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Noi am fost pe afara dar a inceput ploaia si nu am mai putut sa stam
aly_c LA MULTI ANI fericiti alaturi de bebe si sotul tau!!!
ilia felicitari !!!! bebe Max bine ai venit! Asteptam poze!!!
ratonelu trebuie sa fii puternica pentru puiul tau...daca tu te dai batuta atunci el cum va mai putea sa lupte TU trebuie sa-i dai putere....sper totusi sa nu fie nimic
gargaritza bine ai venit acasa!!! vrem pozeeee
musette sa va traiasca micul crestin...este superb ..si tu la fel

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput