Bobocei de septembrie-octombrie 2008

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

musette, sa-ti traiasca micul crestin . Asteptam pozici de baiat mumos.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutari si de la noi!!!
Andy.p ce bine ca doarme Alexia afara.Andrei nu doarme afara ca e perocupat sa studieze totul!!!
Noi suntem ocupati cu pregatirile de botez cred ca numai eu am reusit cu cateva zile inainte de botez sa nu am nimic de imbracat, nici nu am apucat sa merg sa ma tund nu stiu cand le voi face pe toate!!!Si mai suntem si suparati ca se pare ca multa lume din care am invitat nu vine asa ca se pare ca vom plati la restaurant o gramada degeaba dar asta e noi sa fim sanatosi ca restul se rezolva!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Salutari si de la noi!!!
Andy.p ce bine ca doarme Alexia afara.Andrei nu doarme afara ca e perocupat sa studieze totul!!!
Noi suntem ocupati cu pregatirile de botez cred ca numai eu am reusit cu cateva zile inainte de botez sa nu am nimic de imbracat, nici nu am apucat sa merg sa ma tund nu stiu cand le voi face pe toate!!!Si mai suntem si suparati ca se pare ca multa lume din care am invitat nu vine asa ca se pare ca vom plati la restaurant o gramada degeaba dar asta e noi sa fim sanatosi ca restul se rezolva!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Dya eu mi-am luat de imbracat vinerea inainte de botez si parul mi l-am facut sambata..stai linistita ca iti vei gasi ceva frumos,eu m-am axat pe ceva de zi ca sa pot purta si altundeva tinuta.Cta despre invitati am patit si noi da am gasit pe altii sa ocupe locurile goale.
Da doarme afara ,dupa ce o zgaltai prin ceva gropi ca pe drum neted nu-i placee defel.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eva ce dulce e LUCA !!!! Mi se pare mie sau a invatat cuvintele la cantec ???

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

buna dupa-amiaza si de la noi. uff, a trebuit sa formatez pc-ul, acum am terminat. avem poze noi la semnatura.
musette felicitari, sa va traiasca micul crestin.
pupici voua si bebeilor!

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Neatza si bun gasit la scutece!

Complicata manevra ati facut, vad ca se scrie in continuare la doua odisee diferite, greu sa va urmaresc dar...iata-ma-s!

O sa incep bineinteles cu FELICITARI, ALINA!!!!!!!! BINE AI VENIT PE LUME BB CIPRIAN!!!

Noi suntem bine, dupa un weekend in care sambata am smotruit toata casa(doar asa pot, cand sta al meu cu Luca) si ieri ne-am plimbarit!
Fi-miu tot asa, suge nonstop, sunt cam capie!

Legat de subiectele discutate:
1.Eu nu ma stresez cu laptele, nu am facut never ever proba suptului, copilul papa numai san si nu cantaresc cat. Il cantaresc pe el saptamanal, saptamana trecuta la 7 saptamani, Luca avea 5200GR, sa vedem cat are azi! Cand il vad ca rade si gangureste si papa, stiu ca e bine! Eu beau zilnic 2litri de ceai de anason+fenicul+chimion, pt lactatie si pt stomacelul lui! Colicei nu prea are, dar ceaiul asta oricum ne face bine amandurora la digestie!
2. Batista bebelusului am cumparat-o ca tot va auzeam pe voi, nu o voi folosi, mi se pare destul de barbara metoda si o tzin pt situatii grave: racela serioasa, nas infundat, etc Pana acum ne descurcam cu Stérimar si pompita para care e fff buna, scoate mucisorii bine!
3. constipatia nu e legata de nr de zile la care face kk ci de consistenta; si al meu mai face uneori la 2-3 zile (atunci ne inunda:d) dar nu e constipat, face fff moale, mustarelul acela al bebeilor alaptati! Medicul si cartile asta spun: constipatia tine de consistenta si culoarea scaunului!

Vad ca acele bubite deja au disparut de pe obrajori, fara sa dau cu nik, a avut dreptate dna dr pediatru! Nici nu m-am stresat si bine am facut!

Boo, vazut micul Dinamovist!Bravoooo! Asa da, Hai Dinamo!!!

Andreea _ and, ma bucur ca te-am ajutat sa gasesti un bun medic pediatru, mai e o fata de pe forum care s-a inscris la dr Herdea, deci...sunt doua paciente noi pe care i le-am adus(de care stiu eu, or mai fi si altele)

Danucu, oricum nu fac decat cateva abdomene, atat, bicicleta ma rupe si nu ma bag, mai incolo, la primavara!

Fi-miu azi face 8 saptamani si eu tot nu am ajuns la medicul ginecolog la controlul de 6 saptamani; am fost la control dupa o saptamana de la nastere si atat. Oooofff, nici chef nu am...nici timp...

Ca sa vedeti cum e pe la noi, cum crestem si gangurim, cum dansam, am pus si eu 6 filmulete video aici

Pupici dulci si "calatorie" lunga si frumoasa impreuna sa avem!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

zi-mi si mie te rog frumos de care pompita ai (marca). am si eu o panarama care nu face nimic.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Tocmai ne-am intors de afara, Carla a papat cumintica 130 ml laptic (preparat afara) si a dormit non stop. Chiar si acum dupa ce am intrat in casa doarme - premiera

Eva, ce scump e Luca Asa fetisoara dulce are cand se trezeste Un mare din partea mea si a Carlei. Cu doctorul la fel sunt si eu, fii-mea are azi 2 luni si 3 saptamani si eu tot n-am ajuns la gine Stiu, stiu, sa-mi fie rusine!

Musette, felicitari pentru botez

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bine v-am gasit la scutecele ! sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi boboceii nostri si sa creasca frumos.
va multumesc tuturor pentru urari, v-am pastrat si voua putin tort si cate o gura de sampanie doar pentru ca alaptam majoritatea din noi.

alexa si mami, sa-ti traiasca Cipri, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

noi suntem bine, ne mai luptam cu coliceii, acum mergem pe infacol, dar vad ca dupa cateva zile nici asta nu mai da rezultate maxime. la bebelusul meu i-a priit si gripe water (cel cu girafa) si cand nu a mai mers cu asta l-am dat pe infacol. acum cred ca voi reveni la girafa

de 3 zile iesim si noi afara si tare ne mai place, dormim de rupem, cum ajungem acasa incepe foiala in patut

aaaa....si eu sunt tare suparata, mi-a iesit la partea de jos un mare cos sub piele sau furunc ce naiba o fii si ma doare de mor, s-a si umflat tare zona, daca in 2 zile nu se da inapoi cred ca voi face o vizita la dr la un control. abia scapasem si eu de durerile si usturimile de la epiziotomie si acum am dat de alta...sper totusi sa-mi treaca cat mai repede.

va pup si va doresc o seara minunata, fara colici daca se poate alaturi de puiutii vostri.

maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy.p: cand ma uit la cea mica ce dolofana este , imi amintesc cat te- stresat dra ta ca-i micuta
anca:fete cochete!
ancadragoman: multumim de primire
eva: la cat mai multe lunishoare, sa fiti sanatosi si cred ca ar tb sa-ti faci timp sa mergi la controlul de 6 saptamani, ma rog 8
Musetteblue: sa va traiasca micul crestin, sa fie sanatos!
mary,b: multam de tratatie!

La mai multe lunishoare si Mirunei, nora mea!

Aseara i-am facut baie in sampanie, fixul lui tati. I-a placut si asta la nebunie, este innebunit dupa apa. Dintr-un Peste si un Rac ce putea sa iasa? Tati nu s-a lsat, a inmuiat degetul in sampanie si i-a dat pe la gurita, sa vezi ce se lingea pe la tot boticul intr-un final a reusit sa adoarma in cadita, nu am reusit sa-l trezesc nici la imbracat, era mort de oboseala si apa l-a doborat.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

feli, sunteti cei mai tari

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput