Bobocei de septembrie-octombrie 2008
Raspunsuri - Pagina 16
300 spune:
Feli stau sa ma gandesc cu cine-o semana bb asa pus pe sotii. Auzi tu, cum sa adoarma el in baita!
Ancadragoman bine te-am gasit.
Dya in Timisoara nu sunt gropi? De obicei merg la adormit bebei.
Preety dar dr gine parca ti-a zis ca poti alapta. De ce nu il intrebi mai multe, cine stie, poate are dreptate. Si poate te poate ajuta si dna Musat cu un sfat.
Anis tu ai facut clexane in timpul sarcinii, stii mai multe despre subiect?
Noi dormim in parc, am plecat in gasca, cu tata si raluca. Acum ei sunt la tobogan si eu lenevesc pe-o banca si ma felicit ca mi-am luat haina groasa.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
baby_boy spune:
Bine v-am gasit la bobocei !! SA avem puiuti sanatosi si sa ne bucuram de ei !!
Babytza multumesc pentru parola
Musette pupici multi noului crestin..asteptam pozele de la botez..
si apropo de asta ..mamicilor ce hainute au avut bebei? am observat ca la baietei nu prea avem de unde alege...la fetite sunt o groaza de rochite frumoase...aveti vreo sugestie??? incep sa ma stresez..pe 27 dec. avem si noi botezul .
300 va plimbati a?? ce mai faceti ? pe Anda.
noi doar prin curte ne plimbam ...maine ne vine caruciorul..si oricum mi-e cam teama sa ies cu el asa..daca -l apuca vreo criza de colici si incepe sa urle ..ce ma fac?
Noi suntem pe schema Debridat si SAb simplex..cred ca ar avea efect dar nu reusim sa scoatem aerul afara...si asta ne omoara...fetelor cum faceti? eu il pun pe umar si bat pe spate vreo 2 minute asa...degeaba ..aveti vreun sfat?
Irinasi fetele care mai au probleme cu alaptatul..sfatul meu..intrati la Femina Intim la topicul Alaptatul help-line..pe mine m-a ajutat enorm..acolo sunt fete cu experienta care va poate da un sfat bun..eu am reusit sa elimin formula complet de vreo 2 sapt.
Revin si eu cu datele complete daca se ocupa cineva,,le-am mai dat de 2 ori..dar.... D.N 28.03.1980, RADU GABRIEL, Cezariana, apgar 9, 50cm,3200g, Spitalul nr 2 craiova, Dr. Pargaru Elis
MAine facem o lunita..yupii..mergem la pediatru
VA pup...s-a trezit piticul..ca parca mai aveam ceva de spus...cu alta ocazie
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
nikolici spune:
Buna seara si de la noi,
Azi raportam agitatie totala, planset aiurea in tramvai, bagat tzitzi la greu, curs pe toata fatza...haine, maini si adormit doar la mami in palme.
Eu pt.prima data am ramas singurica in casa...nu mi a fost f f greu chiar daca maimutzica a foist f agitata, insa, de abia am reusit sa bag ceva in gura...niste sandwisuri asa inghitite si nemestecate cu bb in bratzica sau in carutz suparata rau.
Pe mine m au invadat toate bubele pamantului, credeam ca am scapat de ele dupa terminarea sarcinii, dar am explozie de bube mari si dureroase mai ales pe fatza.
Voi ati intampinat aceeasi pb???Off hormonica din mine nu mai pleaca.
Imi este foame dar nu stiu ce sa mai mananc...caci eu sunt mamica de aia care crede ca tzin f. mult colicii de alimentatia mamei.
Vreo sugestie?
Va pupam
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
babytza spune:
Baby boy
la multe lunite
Sa sti ca nici la noi nu e mereu simplu ca dat aerul afara...Uneori face imediat alteori stam si 10 minute de ma doare mana...Noaptea nu face mereu si nici nu insist pentru ca este mult mai linistit la san si scapa sanul doar cand termina de papat. Asa ca ma gandesc eu ca nici aer nu intra prea mult. Dar ziua , cu rabdare , facem si de 4 ori la o masa ragutza... nu ma las...
A fost sotul azi la medlife sa facem analiza pentru intoleranta la laptic. Dar dr de acolo ne-a zis ca se face la sange nu la kaki Mai astept cateva zile si il urmaresc, nu vreau sa il intep aiurea.
Mi-a spus care sunt simptomele si nu pare a fi asta.Mai degraba zicea ca e posibil sa nu il sature lapticul meu, sa incerc sa ii dau completare cu formula.
M-am gandit si este foarte posibil sa fie asa, am observat si eu ca nu mai am laptic asa cum aveam, de cand am oprit Galactogilul. Am zis eu atunci ca am destul si nu mai am nevoie de stimulent. Acum am pus barbatul sa cumpere si am bagat iar in ceai...Astept sa vad cum o sa fie.
Maine o sa merg cu bebe si la pediatru , ca vad ca nu ii trece ciupercutza de pe limba. Poate ne da altceva ca glicerina nu il ajuta.
Felicic esti mortala ... Deci ii place sampania...
Mary multumim pentru tort
Iepurila incearca Avent isis. E foarte buna.
Sabinel ce freza are piticutza E o dulce
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
denisa.g spune:
Buna seara mamici si pitici.
Haideti ca v-am gasit si eu.
Pai nu ne fu vorba ca plecam de la gravidute dupa ce naste si Ilia ?? V-am asteptat toata ziua pe acolo si nu stiam ce se intampla, unde ati disparut.
Sper sa avem parte de bobocei sanatosi , frumosi si papaciosi si numai de bine sa auzim in urmatorii 4 ani
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
andy.p spune:
feli sunteti totali,sa stii ca si eu ma gandesc de multe ori ce stres am tras din cauza ca n-a vazut cum trebuie la eco...noah principalul e ca Alexia e bine.
denisa scriem si aici si acolo
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
sabinel spune:
babytza
am gasit un ceai de la fares care stimuleaza lactatia, bun si ieftin. mai beau cand imi aduc aminte, dar de cate ori o fac ma trezesc cu baloane in sutien. chiar il recomand
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
anis spune:
fetele ma bucur ca o apelati pe dmna Musat, chiar vb cu dansa ca o cautati si zicea ca ma asteapta sa termin cu Iris ca sa fim doua la treaba asta cu alaptatul.
Eu una am ajutat f multe mamici si asa tare ma bucur cand aud ca se alapteaza bb, nici nu va dati seama.
ZIcea cineva de ceaiul de la fares, da e f bun , si eu il folosesc.
300, ce e cu clexanul? Da eu l-am facut.
300 spune:
Anis, lui Preety i-au dat tratament cu clexane post operator. Medicul de familie ii spune ca nu poate alapta iar dr gine ca da, poate alapta. Ea s-a hotarat sa nu riste si pe mulge cu pompa. Ma gandeam daca stii ceva depre alaptat sub tratament.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
nikolici spune:
hey Ramoo...
Mai este cineva treaz ca mine la ora 4,,,yupiiii.Nu ma mai simt singurica.
Pupi
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina