Bobocei de septembrie-octombrie 2008

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Baby boy imi pare rau sa te dezamagesc dar 2 minute e chiar putin de stat sa ragaie bb. Procesul dureaza si 20 de min. Nici mie nu-mi iese de multe ori noaptea dar am zis ca ma straduiesc mai mult pt ca ieri dim Bubulina a regurgitat si s-a cam chinuit. Noi nu prea avem de-astea asa ca normale sau nu vreau sa evit episoade de-astea in continuare.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

hey Ramoo...
Mai este cineva treaz ca mine la ora 4,,,yupiiii.Nu ma mai simt singurica.
Pupi

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Pai cred ca e destul de multa lume treaza de fapt. Eu percutez mai greu ca butonez tel cu o mana si cu cealalta o tin pe Bubulina la piept sa ragaie dar ea doarme deja dusa. :-D

Pozitii de eructat. Ea pe burta pe burta mea, io rezemata de perne la vreo 60 de grade.

Io in picioare si bb la piept sau pe umar in pozitie relativ verticala.

Intors bb pe burta sprijinit de antebratul meu.

Pus bb pe burta lu tataie.

Sunt sigura ca mai stiti. Muuh tu aveai una cu bb pe genunchi dar mai multe nu-mi amintesc nici sa ma bata careva...

de Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Apropo de regurgitat....nu intodeauna functioneaza, e posibil ca bb sa fi mancat fara sa fi tras si aer...asta in cele mai fericite cazuri.
Noi avem pb cu datul afara....pt.ca este un bb mare si cam mananca...si de multe ori si aiurea asa...chiar daca de multe ori sta asa cu tzizti in gura ...ii vine direct pe gat, caci eu am izvorul nesecat in mine si pic pic in gura lu Natafleatza.Si nene cand incepe sa-mi dea afara ....pur si simplu ma inspaimant, dar se pare ca este ok...insa pt.mine e horror sa o vad cum scoate din ea si nu se mai opreste si de obicei cand este in patutz..

Avand in vedere ca nu se poate dormi la ore de astea imposibile ...vin la net cu bb in bratze si incep a ma informa.Uitati ce am gasit despre vederea bb ului.
http : // www .nou-nascuti.ro /0-12. html?id=192

Pup toate mamicile somnambule si nu numai

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Baby boy la multe lunite!

Scoate-l pe afara prin apropere si dupa o repriza de supt si colicii de rigoare. Pup.

Noi pana acum n-am prea avut. Eu beau zilnic 1.5 l de ceai de chimen, anason si fenicul, iar ei i-am mai dat preventiv sab simplex si bonnisan dar ff rar. Pana acum am avut noroc. Sa vedem dupa.

Bebe al meu e din ce in ce mai lung si mai greu. Ma doare mana deja. Voi cum rezistati doamne, ca-mi dau seama ca fata mea are cat aveau ai vostri la nastere!

Aly ce mai face Sebi? Dar pitica ta, irina? Sper ca ati scapat de otita.

de Anda Teodora

Mergi la inceput

Nicole sa dai link cu spatii. Pup fetele io ma bag la somn. Ne-am trezit pe la 3 si...

de Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

As zice buna dimineata,da vad ca ramo si Nicolici au fost super matinale
Alexia doarme inca asa ca profit ..in loc sa dorm stau pe forum
S-a trezit la 2.30,apoi la 6 si pana la 7 n-a avut somn ..acuma vad ca doarme,nush cat.Ieri a dormit 4 ore legate in curte la maica-mea.Dupa ce am ajuns acasa nici vorba de somn..plans asa fara motiv,adormit 5-10 minute si iar plans..bineinteles ca nu vrea numa in brate.De abia pe la 11 am reusit sa o culcam.
Acuma sa va intreb ceva legat de mine..ieri toata ziua mi-au fost umflate picioarele,eu nu le-am avut nici in sarcina umflate.Oare de la ce s-or fi umflat??Acuma vad ca s-a mai tras ,dar am senzatia de picioare grele de dimineata..pana diseara cred ca sunt iar cu ele umflate.Ce sa fac?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Vad ca a fost noapte alba aici...

Noi suntem muuuult mai bine. Nu a mai avut nicio criza de duminica seara. La mine nu prea e laptic dar nu ma las. Am inceput sa iau din nou Galactogil si astept rezultate. Nu vreau inca sa incerc sa ii dau completare. Poate a fost vina mea ca am incercat si fara GAlactogil. Am crezut ca am destul laptic si fara. Mai astept doua trei zile. Am fost si foarte obosita si am si racit. Sunt putin fonfaita. Cu siguranta si asta a influentat... Papam putin mai des in timpul zilei. Dar nu mai avem colici !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza !!!

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neatza monica Neata fetelor..

BAbytza cum ati scapat de colici? Noi ne chinuim...nu reusim nici cu eructatul..incercai pozitia pe burtica si scoasa putin..dar nush daca o sa mearga mereu...off..

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

neata si de la noi si bine v-am gasit la scutecele!

300, Sebi e ff bine, multumesc lui Dzeu...sper sa nu am surprize, pt ca sapt asta repetam TSH-ul.
Otita a trecut, cred ca a fost o forma usoara, dupa o zi de picaturi a fost mult mai bine!
si u...las o pe Anda sa doarma, te trezeste ea cand i-e foame

De colici, scapam cu Bonisan si Sab...sau macar ii mai imbunam

pe toate!

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput