Bobocei de septembrie-octombrie 2008
Raspunsuri - Pagina 10
simodina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Fetelor, cu alaptarea asta e o problema. Ma mulg intr-una si tot degeaba . Mi se pare ca n-o sa-mi mai vina niciodata laptele... curge nitel, dar nu strang mai mult de 20 ml cumulat la ambii sani . Unde gresesc? Cat de des trebuie sa ma mulg? mamica fericita de Sorina Gabriela |
Poate sa se instaleze si in 3 saptamani, chiar si intr-o luna! Voi am vazut ca aveti abia 10 zile, deci nu dispera, ai rabdare si incredere! Iei Galafor, Galactogil, Nutrinatal? Pui fata des sa suga la san? In prima luna multi bebelusi stau aproape lipiti de tzatza, sug la 1-2 ore, trebuie sa ai nervii ff tari
simodina spune:
Boo m-am mai gandit la problema ta ca totusi daca bb asa mic suge asa de mult inseamna ca ai mult lapte...Citeste cursul lui culcer despre alaptat ca-ti spune acolo care-s manifestarile si iti arata o pozitie in care bb poate sa-si regleze jetul sa nu-l mai deranjeze, aceea cu el oarecum peste tine
andruskandu spune:
Iepurila, Ralubv,
La femina intim aveti topic despre alaptat. Intrati pe-acolo ca gasiti sfaturi bune!
Oricum, incercati sa oferiti numai un san la o masa, adica aproape de o ora numai un san. La urmatoarea repriza de "masa" oferiti celalalt san!
Nu mai dati supliment, sub nici o forma... cand plange, oferiti sanul! Inainte de a pune bebelu la san puneti comprese calde pe san pentru decongestionare 5 minute si mulgeti 5-10 ml. Apoi puneti copilasii la san.
La mine au mers ffff. bine metodele astea, iar Andrei a luat in primele 3 luni cate un kg. pe luna. Supliment i-am dat dupa 4,5 luni si doar seara.
Daca stiti ca aveti lapte nu mai dati supliment!!! Alaptarea declanseaza lactatia si productia de lapte creste odata cu cererea copilului!
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
De fapt intrasem sa va urez:
BINE ATI VENIT LA "SCUTECE"!
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
nikolici spune:
Fete
Cine a facut botezul sau cine are pregatit pt viitorul apropiat, puteti sa mi ziceti si mie niste localuri...insa nu prea scumpe la pretz...caci noi am ajuns cu participanti ca de nunta nene, nu stim pe cine sa nu invitam.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
monica_dicut spune:
babytza, incearca la Victor Babes. SIgur te pot ajuta si au medici competenti si sufletisti.
maryb LA MULTI ANI!!
CU sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Iar bebe Mario sa va aduca cele mai mari bucurii in viata.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
felicic76 spune:
alina si tati de alexa! Felicitari! Sa va traiasca si sa fie sanatos alaturi de surioara lui, alexa!
maryb: Un mare LA MULTI ANI! Sa petreci o viata intreaga alaturi de bebelushul pe care ti l-ai dorit atat si langa sotul si familia ta!(multumesc de aprecieri)
monica:
andruskandu: multumim!
sunt mama eroina de joi seara, d-na elena a plecat la tara si de atunci ma descurc singurica. nush cum va descurcati voi, cele care sunteti singure si eventual mai aveti si un bebe mic acasa. Jos palaria!
Vineri ziua nu a vrut sa doarma decat pe perna mea, pe care am fost nevoita sa i-o pun in patut, este dreptunghiulara si incape la fix pe ea. Asta ziua ca noaptea s-a trezit din ora in ora, ptr papa! Apropo arata ca niste bretele, jartele cum vreti sa le spuneti, se intinde spre exemplu cu tzitzi in gura!
Sambata toate bune si frumoase pana m-a pus dreaq sa mananc 5 fursecuri cu ciocolata, intre 4 dupa amiaza si 9 seara nu a mai pus geana pe geana, iar intre 8-9 ne-a stiut tot cartierul. Murea de somn, picotea si apoi se trezea, ca si cum avea ceva de facut si uita L-am potolit cu doua tzitzi golite si la mine in pat, si a dormit pana la 3 noaptea
Azi fuse cuminte, ptiu sa nu-l deochi, ta-su este in extaz, se minuneaza ca doarme, casca, stranuta si sughite ca un om mare si imi spune ca-l vede mare pe zi ce trece, ar fi bine la cat ma suge, imi ramane tzitzi carpa dupe ce termina el cu ea.
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
andreea_and spune:
LA MULTI ANI MARYB!! SA FII FERICITA SI SANATOASA ALATURI DE PUIUL TAU!
Alina anto multumesc, voi intreba si pediatra daca sa asteptam pana dupa botez cu vaccinul sau nu.
Mami super fericita de Mina Alexandra (07.09.2008)
Mina Alexandra
preety spune:
andruskandu, multumim mult de sfaturi!
simodina, iau galactogil, beau ceai de anason si chimen, trag cu pompita din 3 in 3 ore plus masaj la dus... fata nu o pun inca din cauza de injectii !!!
Ideea e ca vreau sa apara lactatia si sa nu o pierd pana termin injectiile ca sa-i pot da fetei, chiar daca cu biberonul!
Voiam sa va mai intreb. Daca se constipa si nu iese afara 48 ore ce fac? Ceai ? Supozitoare ?
mamica fericita de Sorina Gabriela