Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 7
Delphinas spune:
felicic si restul fetelor sa nu va impacientati daca bb isi ridica capu si si-l tine. bimbocel al prietenei mele la 4 zile isi tinea capu singurel. neonatoloaga a zis ca nu a mai vazut asa ceva pana acum. copil de 4 zile sa-si ridice singur capushoru
am testat si eu cu el. l-am pus pe burtica mea si sa-l fi vazut pe nazdrvan cum ridica capu si se uita cu niste ochi asa mari la mine, ca si cand...tu cine esti? e mumos foc si imi vine sa-l mananc cand ma duc sa-l vad
felicic cum a reactionat fox cand l-a vazut pe bb Vladut?
poze
Just Me
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 nushule, eva: aceesi problema Plus ca o tintim pe mami drept in fata, cand uita cascata sa-si ia un scutec la indemana sa ma acopere Si noi ne schimbam des, iar daca doarme 4 ore, schimbam sigur si asternutul. Acum nu mai sunt stresata, eram stresata cand nu-i cazuse buricul si ma candeam ca sta cu pipi pe acolo. Oricum, eu pun masina in fiecare zi ptr el, asa ca nusule spor la schimbat Mamica de VLAD falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
aaaa...cu tintitul stam si noi tare bine l-a facut si pe ta-su pe fata si pe mine de nenumarate ori dar nu0-i problema ca nu ma supar
o sa iau urmatorul pachet de scutece de la huggies sa vad ce schimbare o sa fie
imi ziceti si mie pls cat mananca bebeii vostri noaptea??ca sunt stresata ca al meu de cateva zile papa f putin noaptea inainte golea un san si noaptea acum suge cateva min si gata
Mamica de bobocel David-Mihai
babytza spune:
Nushulica si noi papam mai putin noaptea . Si adormim mult mai repede. Si nu aprind lumina mare, raman cu lampa de veghe ca sa faca diferenta intre zi si noapte. Nu te ingrijora.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
AlexaM spune:
Buna fetele!
Felicic76, al meu sta pe burtica de la 8 zile...asa m-a sfatuit pediatra. E totul ok si acum isi tine capul fara probleme (2 luni si 6 zile). Inca mai doarme pe burtica ...e pozitia favorita. Noaptea nu l-am lasat niciodata. Unii asociaza dormitul pe burta cu sindromul de moarte subita la bebei...dar dupa mine nu are logica decat daca patutul e plin de diverse paturici, pernute sau jucarii... Al meu isi muta singur caputul de pe o parte pe alta si nu a stat niciodata in nas ca sa nu poata respira... faci cum crezi. Dar ies bashinutzele mai usor cand e pe burtica
Fetele ce stiti despre chistul de cordon? Al meu are o galmitza in scrot deasupra testicolului drept. Am fost la un medic urolog care mi-a spus ca este chist de cordon si trebuie operat. Nu e nimic grav, nu e urgenta, se face undeva dupa 6 luni. Pe net nu am gasit f multe despre asta. Voi aveti idee ce si cum?
Multumesc mult!
Sa nu ma uitati cand treceti la scutece, va rog. Nu scriu eu des dar citesc tot. Din pacate am inceput munca si nu prea mai am timp. Eu alptez asa ca va dati seama ce show este... las laptic acasa pt bebe sau ii face mama formula la o masa..iar eu cand ajung acasa sunt fleasca pana la mijloc cu toate tampoanele de sani. Noroc ca nu ma duc decat cateva ore vreo 2 zile pe saptamana...dar tot e stres si imi mananca timpul.
Multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
aly_c20 spune:
neatza
va multumesc pentru sfaturi, in legatura cu incalzitul solutiei pentru urechiusa.Am vb si cu dr, sa o intreb daca e normal sa tzipe cand ii pu in ureche si ne-a zis ca e normal si sa i pun doar o data pe zi, sa nu-l chinuim.
Anca ,e f bine Sebi.Urechiusa nu-i mai curge, nu mai face diaree(Cred ca diareea era din cauza ca am mancat eu niste slanina afumata cu mustar).In ultimele zile e cam mancacios si plangacios, vrea in brate la mami...dar important e sa fie sanatos
fetelor, aseara am zis ca o iau razna.puiul meu sugea 10 min, apoi 10 min pauza si apoi iar de la capat...si normal ca eu nu mai aveam laptic.asa ca am facut 40 ml de formula...si chin iar ca nu stie sa suga din biberon
dar in momentul in care l-am vazut pe sotul meu,care rabdator, a reusit sa-l faca sa tina biberonul si sa suga am inceput sa plang.m-am simtit data la o parte
nu stiu ce sa fac, oare nu mai fac fatza sanii mei cererii?
acum ii am pietroi, pentru ca de aseara la 23.30 a mai supt la 5 si apoi la 9.
Si eu vreau sa va multumesc ca mi-ati fost alaturi, ca m ati ajutat cu sfaturi, ca v-ati bucurat cand am venit cu vesti bune si m-ati sustinut cand eram ingrijorata.
pe toate...si vorba Evei, poate ne intalnim in aceeasi formula la BB2
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
denisa.g spune:
Buna dimineata si de la noi.
La capitolul tintit pe mami si tati eram si noi experti dar de vreo 2 saptamani am mereu un scutec langa mine si il pun pe burtica lui cum scot scutecul si nu am mai avut surprize. Asta am inceput sa o fac dupa ce a schimbat directia si s-a stropit singurel pe par, fata..
Nushulica - daca inainte papa jumate de ora acum in 10 minute e gata noaptea si adoarme la loc. Ziua in schimb stam muuuuultt.. papam, stam, lasam tatica, ne uitam la mami, iar mai papam..
Ilia si MamideAlexa - pupici pt voi si asteptam cu nerabdare ultimii bobocei
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
denisa.g spune:
Ieri l-am pus pe burtica si ce credeti ca a facut??? S-a dat singur pe spate!!! Ma uitam la el si nu-mi venea sa cred. S-a impins intr-o manuta si s-a asezat intr-o parte, apoi pac..pe spate.
Am vrut sa-l filmez dar si eu si tati ne uitam la el si eram uimiti a.i. am ratat momentul.
Caputul il tine fara probleme. Cand sta pe burtica caputul il tine numai sus.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
AlexaM spune:
La tintit si Matei a nimerit pe toata lumea, mami, tati, bunici...din pacate si pe el. Asa ca aplic si eu metoda cu scutecul pus deasupra...merge si un servetel umed.
Nici al meu nu mai papa mult noaptea...stati ;inistite ca e normal...in curand o sa renunte cu totul la mesele de noaptea. Eu una abia astept sa dorm mai mult de 4 ore legat (4-6 ore e recordul la noi...dar mai mult de 4 ore ma trezesc eu de nebuna sa vad daca e totul ok...)
Am pus poze noi daca vreti sa vedeti un roscatzel frumushel!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica o sa iau urmatorul pachet de scutece de la huggies sa vad ce schimbare o sa fie Mamica de bobocel David-Mihai |
Ia Huggies Disney, nu Clasic
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
despre marsupii
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...