Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata! uff deprimant, dimineata primul lucru pe care-l fac e sa deschid forumul sa vad ce-ati mai scris. eu am aparut pe ultima suta de metri si m-ati primit cu bratele deschise, si-am facut cu toatele haz de necaz ca nu mai nasc, si m-ati incurajat, etc, etc. multumesc domnului ca v-am descoperit si va mai multumesc voua ca sunteti fete de nota 20.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

neatza!

fetelor vin si eu cu o pb...nush din ce cauza cand face bb pipi uda hainutele si paturica,tot! acum m-am gandit ca nu-l prind eu bine dar pana acum tot asa il prindeam...pe urma am zis ca i-o fi mic nr 2 si am pus nr 3...si din asta iese cateodata...la voi tot asa e??azi noapte de ex l-am schimbat de 2 ori de hainute ca era ud si s-a trezit si a plans mititelul...

Eu inainte ii aranjam putzulica in jos si nu uda hainele. Dar a venit pediatra si a zis sa ii imping scrotul in sus cand ii pun scutec, sa imping tot "harnasamentul" in sus, ca altfel se acumuleaza lichid in bilutze! O bilutza se vedea plina de lichid! Asa ca de atunci i le asez in sus, si uda tot, de 3-4 ori pe zi il schimb! Dr zice" lasa omul sa faca in toate directiile , nu il imbolnavi cu putza in jos doar ca sa nu schimbi tu haine nonstop..." Asa ca...Spor la schimbat! Incepem intrecere????

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

numai la raspunsul asta nu ma asteptam...deci schimb hainutele astaq-i solutia acu nu-i bai ca spal eu mai mult da mi-e mila de el noaptea cand doarme eu il dezbrac sa-l schimb si se trezeste

anca

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nusha, oups, ti-am dat un sfat prost. Asculta o mamica de baietel, ca stie mai bine.

Eva, ia-o incet cu sportul pana se obisnuieste organismul. Si eu vreau sa merg din nou la Tae Bo numai ca nu gasesc momentul sa-mi fac abonament. Oricum si 6 ore de impins caruciorul consuma ceva calorii

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nushule, eva: aceesi problema Plus ca o tintim pe mami drept in fata, cand uita cascata sa-si ia un scutec la indemana sa ma acopere Si noi ne schimbam des, iar daca doarme 4 ore, schimbam sigur si asternutul. Acum nu mai sunt stresata, eram stresata cand nu-i cazuse buricul si ma candeam ca sta cu pipi pe acolo. Oricum, eu pun masina in fiecare zi ptr el, asa ca nusule spor la schimbat

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata fetelor

Kid , Nadina cam cat timp imi ajunge o sticluta de Colief daca ii dau la fiecare masa ?

Nadina muuuuuuuuuuuuuuult !!!! Se pare ca ii face foarte bine .

Anca nu mi-a ajuns inca. Va anunt cand vine.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Si noua ni se intampla foarte des sa ude Gruia hainutele de la pipi, insa de cand am trecut de la Pampers la Huggies se intampla muuuult mai rar. Oricum, putulica trebuie orientata in sus, asa ne-a zis si noua pediatra.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

babytza: si eu am comndat Colief, astept sa soseasca, deocamdata a avut efect Espumisan-ul, dar am zis sa nu ma bucur prea devreme. A avut un singur episod, clar erau colici si s-au potolit de la a doua doza ingerata. Data viitoare, daca vrei, unim comenzile grasanul de David!

problem: de la ce varsta se intorc bebeii pe burta? Prima data am crezut ca nu l=am asezat eu bine, a doua oara tipa ca-si prinsese o manuta sub el, plus ca incearca sa-si tina capul sus, nu-i prea devreme la nici doua saptamani? El este viguros, nu are miscari necontrolate, in patut se plimba, nu-l gasesc niciodata unde l-am lasat, dar ma gandesc ca-i prea devreme si munceste, frate, cu picioarele alea

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata si de la mine!
nausica, cit de scumpa e Ania

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata si de la noi!!!!!!!

Multumim tuturor de aprecieri!!!!!!
Kristin,Laureta,Denisa,Anca

Eu de cand nu mai folosesc marca pampers nu am mai avut surprize decat f rar si in general se intampla cu kk atunci cand vine in jet puternic

Avem emotii maine ne botezam..........

Tin pumnii de nasteri usoare pt Ilia si Mami de alexa!!!!!!!!!

Un pupic special pt Kid,Simodina si Babytza cu care m-as simtit super la intalneala!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nausica e superba Ania !!!! Si poza cu catelul e criminala Sa iti traiasca printesica dulce

Felicia Nu e o idee rea sa facem comanda impreuna. Mai intai sa ne ajunga primul rand si apoi vedem cum facem.Poate mai vrea cineva. Sper sa nu fie nesimtiti si sa nu trimita...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput