Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 8
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!
Eu sunt f incantata ca si ieri si azi am reusit sa fac copilul sa adoarma in patutul lui si nu in brate sau leganat in carut. YUPIIII
Astazi mergem la neurolog..sper sa fie bine.
Maine facem 2 luni si mergem si la oftalmolog.
Daca nu-mi place ce zic dr-ii astia de aici merg la capitala.
Preety mie mi-a zis ca daca nu face 3-4 zile sa-i dau ceai de musetel sau supozitor.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
_giulianna_ spune:
Buna dimineata fetelor!
Sunt foarte odihnita! Bebe Edi a inceput sa se trezeasca numai o data pe noapte pentru papa. Se culca la 22 si se mai trezeste la 4 apoi dimineata la 8 sau 8:30. Se culca singur singurel, dupa baitza ii dau sa manance si apoi dupa ce termina il pun in patut cand inca nu e adormit. Sta acolo cumintel pana adoarme. Il iubesc pana la cer si inapoi!
Kid saru'mana pentru sfaturi legate de scaunul de masina!
Boo multumim de aprecieri!
Noi nu avem probleme cu pishu...nu udam nicio hainuta. Ziceti voi ca Huggies ar fi mai bune decat pampers? Au acceasi forma asa ca de chilotel? Cand am fost la baby expo am primit cadou un pampers nu mai retin de care si era PATRAT, ma rog..dreptungiular! Nici n-am indraznit sa i-l pun lui Edi cred ca ar fi stat cu picioarele in spagat Si erau potrivite pentru greutatea lui, adica nr.1.
Mi-am amintit: Bella Happy erau! O porcarie!
Maaaa ati fost la intalneala? Pe mine de ce nu m-ati luat?
Va iert acum dar data viitoare sa nu se mai intample!
Avem poze noi:
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2986052139/" target="_blank">Ce preocupari mai are si mami
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2986907478/in/photostream/" target="_blank">Gura mare
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2986907054/in/photostream/" target="_blank">Am un prieten cu greutate
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2986050835/in/photostream/" target="_blank">Sunt rau!
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2986050411/in/photostream/" target="_blank">O verificare de rutina
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
EvaF spune:
http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html
Ia uitati ce am primit de la Maria2004!!!!!!!!!!!!! DE RAS? DE PLANS?
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica imi ziceti si mie pls cat mananca bebeii vostri noaptea??ca sunt stresata ca al meu de cateva zile papa f putin noaptea inainte golea un san si noaptea acum suge cateva min si gata Mamica de bobocel David-Mihai |
Nusha, al meu doarme de la 22H-03H, apoi il alaptez o ora, si trage, nene, goleste primul san si incepe sanul 2, il schimb, si adoarme iar 04H/04H30 - 07H.
Ziua manana nonstop, la cel mult jum de ora, ii dau la cerere,doar noaptea si-a facut sigurel acest program!
Cam o data la 3 saptamani se trezeste si noaptea la 3 ore, dar ti-am zis, rar, in rest papa la 5-6 ore cate o ora!
Luca se face mare!!!
Delphinas spune:
Doamne...omu ala e normal la cap? cum sa faca la un bb asa ceva? daca i-ar face cineva lui asa ceva cum ar rezista???
pe mine m-a ingrozit
citat din mesajul lui EvaF http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html Ia uitati ce am primit de la Maria2004!!!!!!!!!!!!! DE RAS? DE PLANS? Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
poze
Just Me
babytza spune:
Dragele mele ,
Alaturi de voi am ras si m-am bucurat dar am si plans si m-am emotionat...Acum ca ne mutam la scutecele as vrea sa va spun cateva cuvinte...
Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa va cunosc Ati fost alaturi de mine cand mi-a fost greu si va multumesc din suflet pentru asta ! Sunt fericita ca am avut ocazia sa ajut si eu cu cate un sfat . Dar in primul rand va multumesc - ca existati
Ma trezesc dimineata si primul lucru pe care il fac este sa vad ce mai fac prietenele mele virtuale ...
Avem o odisee minunata, cu bobocei frumosi si norocosi !!!
Monica imi doresc foarte mult sa nu ne lasi, sa ramai alaturi de noi in continuare si te asteptam cu cea mai mare placere oricand simti nevoia sa vorbesti cu cineva.
Va pooooooooooooooooop pe toate
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
EvaF spune:
citat din mesajul lui Nerantula despre marsupii www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
Interesant...
Dar cumpatarea in toate e de aur, asa cred eu!
Plus ca spondiloza are multe alte cauze...
Eu astept slingul ala si nu mai vine, ca deja la 5200gr ma rupe de spate in marsupiu, sa vad cum e cu sling! Voi simtiti o diferenta?
Luca se face mare!!!
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui EvaF http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html Ia uitati ce am primit de la Maria2004!!!!!!!!!!!!! DE RAS? DE PLANS? Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Sfinte Sisoe!
Saracul copilas...Si ce mai rade el la urma...
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
_irina_ spune:
Nushu piti a mea papa f putin la masa de la ora 3 noaptea si uneori si la aia de la 7.
Nu imi dau seama exact cat papa, dar in mod sigur foarte putin.
Anca iti luam eu pompita chiar contra cost dar am rezolvat aseara problema.
fericita de - Andreea