Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 9
Codruta27 spune:
Pentru ca tot predam stafeta, m-am indeletnicit si eu sa scriu o poveste, povestea mea!
Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
EvaF spune:
Cum sa nu-l iubesc cat tot universul acesta?!
te iubesc, mami!
mi-e sooomn!
n-am nicio treaba!!!
In curand pun si filmulete, cand reusesc sa le descarc pe toate, sa vedeti live ce scumpete are mami si cum gangurim!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Interesant... Dar cumpatarea in toate e de aur, asa cred eu! Plus ca spondiloza are multe alte cauze... Eu astept slingul ala si nu mai vine, ca deja la 5200gr ma rupe de spate in marsupiu, sa vad cum e cu sling! Voi simtiti o diferenta? Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Articolul e informativ doar, nu fac nici o pledoarie; eu insami mi-am comandat azi marsupiu de la Baby Bjorn, varianta cu suport lombar (Synergy), il vom folosi la exterior, pentru interior avem acest www.flickr.com/photos/30462666@N03/2988159471/in/set-72157608108566196/" target="_blank"> pouch/sling ... cu ocazia asta as vrea sa-i si multumesc Mirunei pentru ajutor in obtinerea lui, deja bebe a adormit a treia oara in el. Eu inca nu pot compara cu marsupiul, Gruia are si el 5,130kg, insa nu il vom purta in marsupiu decat dupa ce isi tine caputzul, adica destul de curand.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
aly_c20 spune:
Monica, u esti un adevarat exemplu pentru noi in ceea ce priveste optimismul.Sa-ti dea Dzeu multa sanatate si...cat de repede te asteptam cu poza cu 2 liniute
Delphinas, te primim cu drag in vizita
mamici, puiul meu si-a descoperit manutza si acum vrea sa vada daca ii intra pumnul in guritza.oare cum il dezvat? suzeta nu o tine in gura
bitza, te asteptam cu vest bune de la dr.
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
Leah spune:
Fetelor,
Vreau sa pun si eu un link cu poze cu printesa mea la semnatura. Ma invatati si pe mine cum se pun linkurile astfel incat sa apara un cuvant si linkul dedesubt in loc de un carnat intreg? Am incercat sa dau cautare dar cica nu functioneaza cautarea intre orele 10.00 si 16.00
Printesa mea doarme acum intre picioarele mele si eu butonez pe laptopul asezat pe un picior Nu mai zic ca nu imi mai simt picioarele...
Noi cred ca avem o problema: mancam cam mult, ii dau 120 ml de lapte praf (nu mai am lapte deloc la san) si tot mai cerem. Are abia 4 saptamani, e normal sa ceara atat?
Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/
monica_dicut spune:
Mai, voi va dati seama ca bocesc de azi dimineata?????
Eu ce pot sa va mai spun? Ca nu cred ca odiseea urmatoare va semana nici pe departe cu asta, ca-mi sunteti toate dragi de nu mai pot si ca as vrea sa ramanem prietene si sa ne vedem. Ca va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine in cele mai negre momente ale vietii. Ca va doresc voua si bebeilor vostri si famiilor tot binele din lume.
Si promit ca veti fi primele care vor afla de testul cu doua liniute si mesajul de nastere tot voua o sa vi-l dau. Sper sa fie unul fericit data vitoare. Si mai promit ca nu va parasesc si o sa va citesc tot timpul chiar daca o sa scriu mai rar. Si o sa ma bucur alaturi de voi pentru ficare zambet si dintisor si cuvant al boboceilor
Va multumesc ca existati
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
EvaF spune:
Leah, scrie asa:
[ u r l ="link-ul tau" ]poze [ /u r l ]
E important sa nu lasi niciun spatiu, eu am lasat ca sa apara toata istoria asta explicativa si sa treci ghilimele asa cum am trecut si eu!
Delphinash, te asteptam cu drag si la scutece!
Monique, nici nu se pune problema sa nu ramai cu noi!
Iesim la plimbarici! Pupici!!!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Leah spune:
Gata, am reusit si eu sa pun poze cu printesa mea, care tocmai da semne de trezire si trebuie sa fug la ea, poate dupa ce papam iesim la plimbare, ca e asa frumos afara si trebuie sa ne bucuram cat mai mult de toamna asta atat de blanda cu noi.
EvaF, multumim frumos!
va pupam pe toate
Printesa Eliza
andy.p spune:
hey fetelor ma tot pregatesc sa va scriu de azi dimineata si numa nu reusesc..ba nu doarme alexia,ba au venit colegele mele in vizits..si avuma sunt emotionata cand ma gandesc ca am ajuns pana aici. Ptr mine faptula ca am intrata in aceasta odisee a fost lucrul cel mai minunat care mi se putea intampla,ati fost alaturi de mine atunci cand grijile si intrebarile ma copleseau,desi nu eram la prima sarcina,si ati impartasit cu mine bucuriile legate de bebelina.
Va multumesc tiuturor ca existati
As vrea sa ne intalnim toate in aceeasi formula si la scutece.
tuturor.Sunteti cela mai bune prietene virtuale.Sper intr-o zi sa va si cunosc.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
andy.p spune:
moni ptr tine special ..te asteptam la scutece,nici vorba sa nu vii
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ