Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Leah, frumoasa foc printesa

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Monica si Delfinas, va imbratisez cu mare drag! Suntei prietene de nadejde ale noastre, si va rugam sa ramaneti alaturi de noi, pana ne vom muta la "Soacre fericite!"

Sarcina a fost o perioada plina de sperante, vise, ganduri, griji, intrebari, pe care le-am imparatasit cu voi toate! Suntem o comunitate, fie ea si virtuala, in care ma simt bine! Si pentru asta vreau sa va multumesc!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cred ca am reusit si eu sa sterg carnatul de link cu ajutorul Evei

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

moama, ma faceti sa plang si mi se duce rimelul (glumesc, ca rimelul s-a uscat de cand nu l=am mai folosit)
nu-mi place sa-mi iau ramas bun asa ca nu o sa-mi iau(sac) ramane valabila doar postarea din dimineata zilei in care am plecat la spital VA MULTUMESC CA EXISTATI!

io nu plec nicaieri pana Alina nu-l va tine pe Cipri in brate si pana cand Illia nu ne va da vesti amandoua si uite si doua agitate pentru baieti ( de banu nu mai stie nimeni nimic?, ne-a lasat cu ochii in soare?)
monica:
delphinas:] fox crede ca ne-am luat alt caine, mie imi da ignore total de cand am venit cu bebe acasa, o curteaza pe D-na Elena si este umil fata de tati de bebe, desteptul s-a prins ca pa plimbare doar cu mine, ca pe vremuri

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralubv spune:

salutam pe toata lumea. iar nu am mai intrat de ceva vreme.
Ruxi a inceput sa nu mai doarma asa mult si ii trebuiesc povesti.
cu alaptatul tot asa stam.....noaptea dormim de la 22.30 la 4 si la 4 mananca numai san. apoi pe la 7.30-8 uneori mai vrea 10-15ml completare alteori nu. si incepand de la masa asta la restul pana la cea de 22.30 papa intre 30-60ml completare.
La cea ed 22.30 nu mai vrea.
asa ca avem cam 2-3 mese numai san si la restul combinam.....
si imi e o ciuda de numa. ieri am tot trezit=o ziua la 3 ore ca ea ar dormi si 5. si asa am adunat 7 mese poate daca suge mai mult ea mai stimuleaza ceva secretie.
daca nu, asta este.
ma duc sa imi mai strang una alta ca dupa masa de la 14 plecam la plimbare ca la sibiu e cald si soare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Back again!!!
Nu puteam sa nu scriu azi...cred ca ma ardeau degetele.Azi cand minunata noastra odisee se incheie trebuia sa intru si eu din nou.Am recitit primul capitol mai devreme si vreau sa o pup in mod special pe Claudinna care a deschis aceasta odisee, apoi pe Giulianna pentru ca noi 3 am fost primele care ne-am inscris la aceasta odisee si toate trei am ajuns la final sa avem 3 nazdravani frumosi!!!!Sper ca celelalte fete sa nu se simta excluse dar mi-am adus si eu aminte de inceputuri!!!
Aceasta odisee a fost minunata, ne-am sprijinit ne-am ajutat ne-am imparatasit din experiente din temeri, din ganduri, din dorinte, si astfel cele 9 luni au trecut mai usor si mai repede.Acum ca am ajuns la final ma incearca intr-un fel tristetea dar apoi ma lasa la gandul ca trecem la scutece si vom sta acolo mult si bine adica vreo 4 aniDeci orice sfarsit e un inceput!!!!
Va de o mie de ori!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

dya ce ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii chiar voiam sa-ti trimit PM..

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

dya, ma bucur mult de tot ca ai revenit printre noi

feli, nu plecam clar pana nu naste alina si ilia. Dar traditia este ca sa predam azi stafeta la mamicile de nov-dec Vai ce emotii am...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

E minunat sa treci prin clipe minunate alaturi de alte persoane, care in timp devin prietene virtuale si nu de putine ori chiar reale. Eu sper ca intr-o buna zi sa ma pot intalni si eu cu cateva mamici de aici.
E a 2 a experienta a mea de mamica, dar la fiecare copil e altfel, fiecare e special si te face sa te simti in al 9 lea cer ca esti mama lor.
Va doresc tuturor copii cuminti si curajul sa mai reluati pt cel putin inca o data o alta odisee si sa deveniti mamici de 2, 3 sau cati copii vreti voi!
va pup si imbratisez pe toate

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

tot aici nici un mesaj de la ilia?
musette, petrecere frumoasa miine! multumesc pt incurajari acum ce scutece folositi?
denisa multumesc.
bitza, multa bafta la dr!
eva oameni nebuni!!!
monica dulce. te asteptam si pe tine si pe delphinas la scutece.
feli pe tine si pe vladut multumesc pt incurajari.
dya bine ai revenit!!!
moama, ce ma asteapta cu pishu

alexa simami

Mergi la inceput