Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 20
anca81 spune:
la final de odisee norocoasa! Va pup si va imbratisez pe toate, imi sunteti tare dragi si ma bucur mult ca v-am intalnit. Ne vedem la scutece!
all!
Ilia, Alina 

Suntem alaturi de voi gagici 

Eva, mie mi-au dat lacrimile cand am vazut ce face nebunul ala cu bebelusul. God, multi tampiti pe lumea asta 

Mamica fericita de Carla Alexandra 
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
Nocom spune:
Buna dimineata si de la noi!!
Desi am intrat in luna nov odiseea noastra nu se incheie pana nu nastem toate!! Va steptam cu vesti bune ilia si alina!!!
Si eu vreau sa va spun ca aceste 9 luni au fost foarte frumoase pentru mine, am avut multe emotii, temeri si bucurii de-a lungul lor si le-am impartasit cu voi, bune si rele. La inceput toate eram emotionate ca am descoperit II liniute la test, apoi au aparut pozele cu liniutele, nu mult dupa accea aveam toate emotii legate de analize, de dublu si triplu test, de amniocenteze....stateam cu sufletul la gura pana primea fiecare dintre noi rezultatul si ne bucuram de fiecare data cand se termina cu bine.
Este adevart ca ne mutam in aceeasi formula la scutece, insa nu vor mai fi aceleasi emotii si trairi ca pana acum. Pentru unele dintre noi aceatsa odisee a fost ultima perioada cu burtica, noi fiind la al doilea copil ne oprim aici, si a fost minunat sa traiesc alaturi de voi aceste sentimente minunate!!!
Delphinas si Moni, si eu astept cu mare emotie sa ne dati vestea cea mare, o sa va spionez si o sa fiu si in continuare alaturi de voi sa traim tot impreuna emotiile unei sarcini de 9 luni. Va doresc multa bafta si DD sa aiba grija de voi si de puiutii vostri. moni sti ca imi esti tare draga si as vrea candva sa ne mai intalnim, sa povestim, sa ne plimbam impreuna comorile prin parc....abia astept!!
E timpul sa meregem mai departe si doar sa ne amintim cu drag de acesta perioada minunata care s-a numit FRUMOASA SI NOROCOASA NOASTRA ODISEE DE SEPT-OCT2008
Pentru toate fetele de la acesta odisee, fara exceptie multe 

si multi 

mami de
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
alexa si mami spune:
tzitziri, anca, nocom
dulce si va multumesc tare mult pt sustinere.
alexa si
mami
andy.p spune:
alina[/mii de
..nu te parasesc stau cu tine pana la final![]()

[b]ilia ce faci?Ti-a mai trecut supararea??
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
monica_dicut spune:
Alinutza si Ilia, eu una nu plec pana nu nasteti si voi.
Si uite, scot si niste agitate ![]()

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
aly_c20 spune:
neata!
mami de alexa si ilia...mai e putin!

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
300 spune:
Alina, ilia, eu continuu sa postez aici pana stiu ca ati nascut. Asa mi pe pare normal, colegial si frumos.
Stau si ma uit la ai mei ce topiti sunt dupa anda, doamne ce dezamagire pe ei cand vom pleca la noi...
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
alexa si mami spune:
aly, ramo
. multumesc tare mult 
ramo, cum stati cu amenajarile? va mutati in curind? cind treci la buc, treci prin fata blocului meu![]()
alexa si
mami
felicic76 spune:
si eu sunt pe aici
alina si tin pumnii Illia
fetelor, daca vreti sa nasteti, ia puneti voi mana si faceti limba cu masline
la mine a mers![]()
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei