Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ma duc acum langa puiul meu drag, de care nu ma mai satur!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

BAU!!! tot aici sunt, ma uit la "dansez..."
ce de cuvinte frumoase!!
ilia dulce, fruntea sus, o sa fie bine.
ne "vedem" miine la scutece.
toate.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

In ultimul minut al lunii octombrie ...vreau sa va multumesc ca existati intr o perioada foarte importanta a vietii mele.
Va pup pe toate mult

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

BAU!!! tot aici sunt, ma uit la "dansez..."
ce de cuvinte frumoase!!
ilia dulce, fruntea sus, o sa fie bine.
ne "vedem" miine la scutece.
toate.

alexa simami

pup si eu!
somn usor, fetelor! mai vb miine!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Mda, nici eu nu ma pricep la d-astea si in plus, cum bine-a grait Nausica, mai avem drum luung impreuna, schimbam doar titulatura ca de viata noastra nu mai vorbim ce s-a mai schimbat

Da bag niste agitate de inceput de noiembrie pentru alina fina alias alexa careia ii datorez un patruped si ilia:

Si pentru toate, sa avem copii sanatosi si norocosi!

Babytza ma bucur daca da rezultate si nu-l mai cinuie atat burtica pe Davidutzu baiat frumos ca mami si papacios! Nu stiu sa-ti spun cat dureaza deoarece eu i-am dat doar o sapt la fiecare masa, acum ii dau o data max de 2 ori pe zi alternat cu sab de control ca nu prea mai are colici. Am inceput acum 3 sapt parca si mai am inca.

Unde e mesajul lui felicic de predare de stafeta ca eu nu-l vad neam?!

Eu azi am fost singura cu ambii cupchii asa ca am avut parte de ceva urlete in duet si mi-am reamintit ce nasol e ca nu ne-a facut natura cu vreo 4-6 maini si vreo 2-3 capete in functie de nr de copii. Cred ca si de niste picioare in plus aveam nevoie asa ca mai bine puteam sa ne clonam la comanda Asa ca fug sa dorm iar ca e nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mie mi-a dormit pitica de la 21.30 pana la 4. Am trezit-o la 2 sa ii dau sa suga si pauza, doar 5 minute a bagat din pietroiul meu drept. La 4 tot cam asa. Era infasata dupa baie.

Pe la 5 am incercat sa ma mulg, deja nu mai iesea nimic din nici un san. La sase am pus in sfarsit fata in haine normale si s-a trezit de-a binelea, ba a facut si kaki asa ca m-am mai linistit, eu deja o vedeam cu 100 g mai slaba dupa noaptea asta :d

La 3 sapt e normal sa isi scoata deja o masa? Ca eu in loc sa ma bucur am stat cu ochii pe pereti in noaptea-dimineata asta.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Eu am senzor pt a mica. Functioneaza in somnul cel mai profund. De ce spun asta: azi noapte a venit soata din bucuresti si nu l-am simtit. Aia mica, pe de alta parte, a gemut in somn si am fost instant la verticala. Am intors-o pe cealalta parte si cand dau spre pat l-am vazut pe el. Eu am auzit ceva in somn dar am asociat zgomotele cu un vis...

Help! Pompa mea scartaie! E isis si undeva la maner face figuri. Mi s-a mai intamplat o data pe cand terminam de muls, dar acum e sub orice critica. Ati patit asa ceva cu isis? Am sters toate componentele dar tot a trebuit sa ma transfer in bucatarie. E penibil...

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
cu laptic mult pt voi.
nadina multumesc tare mult pt agitate.
vad ca deja se scrie la scutece, asa ca asta cred ca e ultimul mesaj la odisee.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramo, eu zic sa te bucuri de nopti linistite, cand apuci sa te mai odihnesti, ca bebeii nu au inca un program regulat, se poate modifica fara preaviz si sa te scoale iar de 3-4 ori pe noapte! In ce priveste senzorii, si eu is la fel, ma trezesc la cel mai mic fosnet al lui bebe, desi sunt cel putin 10m distanta intre camere, insa nu ma trezeste sforaitul demential al sotului
Pompa mea Isis Avent a scartait de la inceput, am crezut ca asa-i modelul

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mami de Alexa, pai plecam cand 'termini' si tu si Ilia....asa ramasese

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput