Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

va pup si va iubesc pe toate! nu nominalizez, ca sigur fac o gafa si uit pe cineva.. m-a emotionat sa citesc atitea ginduri indreptate spre mine. nu si pe Prislea, care, cu tot uleiul de ricin, NU SE DA DUS si pace!!!! asa ca... n-am nascut, urmeaza sa ma vada dr din nou luni si sa stabilim daca imi provoaca sau imi face cezariana. sunt cam demolata de perspectiva, ma asteptam sa nasc normal, sa fie totul in regula. iar ideea de ceza ma inspaiminta, pur si simplu, nu stiu d c, poate fiindca e prima mea operatie, nu stiu...
va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine in toate lunile astea si sper sa trec cu bine si de asta, tot cu ajutorul vostru.
ma bucur enorm ca v-am gasit, mai ales ca, pentru mine, e, cu siguranta, ultima odisee cu burtica!!!!!

40+

ilia va fi bien vei vedea,nu trebuie sa te speie cezariana daca chiar va trebui sa nasti asa,dar eu cred ca pana la urma Praslea se va hotari sa vina asa cum vrea mami..Sntema aici alaturi te tine si te sustinem pana la final,asa ca mult curaj ca nu mai e mult

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

la ce pagina este msg lui Felicic, ca vreau si eu sa-l citesc?!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Este pe prima pagina a noului capitol

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

laura, hai sa-ti dau multi pusi ! asa zice fiu-meu seara cind il culc.. sa te auda Doamne Doamne si sa scap cu bine!

40+

Mergi la inceput

ilia, tinem pumnii stranshi!!

multumesc, monica!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

multumim, Felicic!

voi pune linkul cu capitolul de la scutece pe prima pagina a capitolului asta

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor - eu sper ca glumiti cu ramas-bun-urile astea. Eu am venit mai tirziu si nu stiu cum e cu finalurile, dar in capul meu there's a long way to go si nu vad cum altfel decit impreuna.

Daca va referiti la faptul ca miine-poimiine o sa iasa si ultimul bebelus la lumina, da, e sfirsitul a ceva. Si, pentru mine cel putin, acel ceva a fost o perioada tare, tare frumoasa, in care a fost extraordinar sa va am alaturi. Va multumesc tuturor ca ati fost aici.

Si totusi, e mai degraba un inceput. Sa ne luam frumusel de minutze, sa-i multumim lui Dumnezeu ca puii nostri sint sanatosi, s-o mai pupam o data pe Monica si sa-i multumim ingerasului Andrei ca vegheaza asupra noastra, a tuturor, si sa pasim mai departe, ca e cale lunga.

pe toate.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Gata cu Oscarurile?
Nu de alta, dar nu-s buna la chestii din astea si mai bine ma abtin.
Ma intorc mai tarziu dupa ce predati torta olimpica sa mai vb de bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Monica, astept si eu vestea buna cu 2 liniute!
Fetelor, desi in ultimele luni am intrat destul de rar m-am gandit la voi si chiar imi era ciuda ca nu pot sta sa citesc ce mai faceti si cum va mai simtiti(acum pot sta dar nu ma lasa colicile ..... si tresaririle-sperieturi in somn). Imi pare bine ca am fost printre voi, sunteti deosebite!
Ne vedem la scutece!

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

bine zis, Nausica! si eu cred ca urmeaza cea mai frumoasa si interesanta parte a vietii noastre!
eu abia astept sa o traiesc si sa ma bucur de ea!

claudinna

Mergi la inceput