Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 17
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 fox crede ca ne-am luat alt caine, mie imi da ignore total de cand am venit cu bebe acasa, o curteaza pe D-na Elena si este umil fata de tati de bebe, desteptul s-a prins ca pa plimbare doar cu mine, ca pe vremuri |
Cam la fel si cu Pucca. Ii place de jucaria cea noua, vine si-i mai da cu nasul cind o alaptez, e fascinata de mirosurile din pampers. Dar clar s-au format doua tabere: Pucca si tata, mama si Ania. La mine nu prea mai vine, si precis isi spune ca m-am timpit de tot: umblu toata ziua cu momiia aia dupa mine!
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
sept-oct2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Cam la fel si cu Pucca. Ii place de jucaria cea noua, vine si-i mai da cu nasul cind o alaptez, e fascinata de mirosurile din pampers. Dar clar s-au format doua tabere: Pucca si tata, mama si Ania. La mine nu prea mai vine, si precis isi spune ca m-am timpit de tot: umblu toata ziua cu momiia aia dupa mine! Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |

exact ca la noi, oricum Fox fura de la bebe ce gaseste aruncat pe jos, scutec, hainuta si alearga prin toata casa cu el in bot, asta cand scapa pe langa patut si se ridica cu labele sa se uite el mai atent
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui sept-oct2008 exact ca la noi, oricum Fox fura de la bebe ce gaseste aruncat pe jos, scutec, hainuta si alearga prin toata casa cu el in bot, asta cand scapa pe langa patut si se ridica cu labele sa se uite el mai atent ![]() |
Felicic degizata
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
felicic76 spune:
nerantula: m-ai recunoscut dupa Fox, nu?

ramasesm logata, am trimis msg de predare al stafetei, vroiam eu sa-l trimit pe la 12, dar se foieste bebe si sigur ratam momentul.
toate
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
danucu spune:
bitza, si eu ma bag pentru 2010. 
Poate atunci voi putea folosi hainele crosetate de soacra. ![]()
Mami de Alessandra
Baby born
andy.p spune:
| citat din mesajul lui felicic76 nerantula: m-ai recunoscut dupa Fox, nu? ![]() ![]() ramasesm logata, am trimis msg de predare al stafetei, vroiam eu sa-l trimit pe la 12, dar se foieste bebe si sigur ratam momentul. toateMamica de VLADfalcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Feli f frumoasa stafeta..n-am gresit cand ti-am incredintat tie aceasta misiune

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
claudinna spune:
cate emotii!!
intru si eu pe ultima suta de metri...neintentionat, dar uite ca asha a fost sa fie!
va iubesc! sper ca asta spune totul despre lunile petrecute impreuna, despre emotiile traite aici si continuate in vietile fiecareia dintre noi.
mi-am permis sa deschid subiect nou la scutece. sper sa nu se supere nimeni, dar am considerat-o o datorie a mea
am scris ce isi doreste sufletul meu pentru fiecare dintre puii nostri.
si pentru ca e tarziu acum, nu am creat un user nou. dar de indata ce am timp o voi face, sau cine doreste si poate, sa o faca!
va astept cu drag acolo, cand vreti voi! eu ma gandeam sa asteptam sa nasca si Alina. parca ea mai era doar dintre gravidutele active de la noi de la odisee, dar oricum stie unde ne gaseste si nu ne impiedica nimeni sa scriem si aici:)
Bobocei la scutece
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
criss703 spune:
Multumim frumos mamicute deja de septembrie-octombrie pentru stafeta si cuvintele frumoase 
. Multa sanatate va dorim si noi si asteptati-ne si pe noi la scutece ...va urmam curand
.
ps. pot spune ca am citit cu lacrimi in ochi ultimul vostru capitol , foarte emotionant 

Criss
36+
http://community.webshots.com/user/criss703
ilia_99 spune:
va pup si va iubesc pe toate! nu nominalizez, ca sigur fac o gafa si uit pe cineva.. m-a emotionat sa citesc atitea ginduri indreptate spre mine. nu si pe Prislea, care, cu tot uleiul de ricin, NU SE DA DUS si pace!!!! asa ca... n-am nascut, urmeaza sa ma vada dr din nou luni si sa stabilim daca imi provoaca sau imi face cezariana. sunt cam demolata de perspectiva, ma asteptam sa nasc normal, sa fie totul in regula. iar ideea de ceza ma inspaiminta, pur si simplu, nu stiu d c, poate fiindca e prima mea operatie, nu stiu...
va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine in toate lunile astea si sper sa trec cu bine si de asta, tot cu ajutorul vostru.
ma bucur enorm ca v-am gasit, mai ales ca, pentru mine, e, cu siguranta, ultima odisee cu burtica!!!!!

40+
monica_dicut spune:
feli 

Foarte frumos si emotionant, ai descris atat de frumos trairile noastre din aceste 10 luni incat imi vine sa dau o fuga pana la tine si se te iau in brate
Esti o fata speciala care ai intrat adanc in sufletul meu si nu mai scapi asa usor de mine
. Cand o sa incepi sa iesi cu Vladutz si Fox prin parc poate dai un tzar 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri