Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Daca vreti sa va jucati!

http://www.tsgnet.com/pres.php?id=46832&altf=wmbevu1&altl=tupjdb

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fetelor sunteti minunate, sunt fleasca de emotii
feli
babytza, multumesc pt agitate

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

fetelor sunteti minunate, sunt fleasca de emotii
feli
babytza, multumesc pt agitate

alexa simami

De emotii? Sigur nu apa ????

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Anca, multumim de aprecieri si a ta fata e o frumoasa….tre sa va dotati cu o pusca ceva mai tarziu….eheeee ce ti-e si cu fetitele

Danucu, ma bucur ca ai intrat ….ati fost tari de tot de ati putut tine surpriza pana la capat fata de familie . Sa stii ca si la noi la prima sarcina toata lumea imi spunea ca va fi baiat si toti s-au inselat . Patreaza lucrusoarele facute de soacra pt. a doua oara. Asteptam pozele cu minunea mica. Vis-a-vis de sport si eu tare as vrea sa incep, dar si eu am temerea cu alaptatul, mi-e frica sa nu pierd laptele.

Nusha, iti dau si eu acelasi sfat ca Anca….totdeauna cocoselul in jos nu in sus…noi nu ne udam niciodata asa, sintem tare confortabili. In plus noi folosim servetele umede incalzite si nu ne tinteste

Musette, crestinare cat mai placuta si fara plansete sa aveti.

Aly, eu cred ca bb tau stie f. bine sa suga din biberon, doar ca prefera tzitziu lu’ mami, asta e singura smecherie

Claudinna, ce crestin frumos ai tu acolo

Monica, esti invitata nostra de onoare la scutece si fie ca tu sa deschizi odiseea de sept-oct 09, daca nu chiar mai devreme.

Alinutza, sa te vedem cu pruncul cat de curand.

Felicic
, sa intelegem ca tu predai stafeta?

Am pus si noi poze noi aici

Si pt. ca tot se incheie odiseea noastra azi, va multumesc tuturor ca existati .

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Buna, fetelor!
Intru si eu o fuguta pentru ca , desi am cam pierdut notiunea timpului de cand bebe ni-l ocupa pe tot, mi-am dus aminte ca azi e ultima zi din luna si se termina odiseea noastra, fiind frumos sa zic si eu o vorba ...
Deci ... e gata ! S-a terminat o perioada foarte frumoasa pe care am trait-o la intensitate maxima! Si mi-a placut teribil! Si am avut si niste ”partenere” extraordinare alaturi! Va multumesc!
Multe, multe pentru voi si , ne "vedem" la scutece, desigur!

Oana, mami de Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara tuturor mamicilor de la aceasta odisee!
Desi eu apartin odiseei de ghiocei 2009 v-am urmarit pe ultima suta de metri a odiseei voastre.A fost emotionant pentru mine sa va urmaresc grijile,emotiile, preocuparile de gravidute( sapt.38, 39, 40+) care s-au transformat in emotii de proaspete mamici .V-am urmarit in speranta ca voi primi multe invataturi din experientele voastre si cu siguranta asa si a fost , voi plecati din odisee cu un bebe, care deja trece la scutece iar eu cu un bagaj de informatii care imi dau siguranta ca la momentul respectiv ma voi descurca.
Tin mult sa va salut, sa va urez multa sanatate si fericire!Bebelusi sanatosi care sa va umple viata de bucurii!
tuturor mamicilor!

20+

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am trmis pm cu drafttul de stafeta la fetele care au fost active in ultimile ore. Astept corecturile si apoi ii dam drumul

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

si io va iubeeeeesc!!! si imi pare atat de rau ca se incheie odiseea aceasta minunata!!!!

abia astept sa ne revedem cu bine la scutecele. Mihnea si Corina va imbratiseaza cu drag.

Pentru toate mamicile

Ganduri frumoase celor 2 gravidute emotionate. O sa fie bine, dragelor

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc tuturor prietenelor dragi care mi-a urat bun revenit!!!
Nu vreau sa sa incheie odiseea asta fara sa-i adresez 2 cuvinte din tot sufletul unei prietene dragi Monica:Iubita mea te admir din tot sufletul meu, esti poate cea mai puternica si echilibrata persoana din cate am cunoscut!!!D-zeu nu va fi insensibil la durerea ta vei vedea.Imi aduc aminte cand am hotarat sa ii pun nume bebelului meu Andrei si am intrebat daca nu te superi ca o sa aiba acelasi nume cu bebele tau si ai fost atat de draguta ca intotdeauna!!Un imens pentru tine!!!Te astept cu vestea cea mare!
Si nu vreau sa se incheie odiseea fara sa ii multumesc unei persoane deosebite care mereu a fost alaturi de mine si pe care am simtit-o tare aproape de sufletul meu.Ea a fost cea care a anuntat pe forum nasterea puiului meu deci cred ca ati ghicit e vorba de Andy.p (Laura).Mii de draga mea!!!Sper ca odata si odata sa ne si vedem!!
Felicic daca consideri ca e importanta si parerea mea poti sa imi trimiti si mie un PM.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Multumesc tuturor prietenelor dragi care mi-a urat bun revenit!!!
Nu vreau sa sa incheie odiseea asta fara sa-i adresez 2 cuvinte din tot sufletul unei prietene dragi Monica:Iubita mea te admir din tot sufletul meu, esti poate cea mai puternica si echilibrata persoana din cate am cunoscut!!!D-zeu nu va fi insensibil la durerea ta vei vedea.Imi aduc aminte cand am hotarat sa ii pun nume bebelului meu Andrei si am intrebat daca nu te superi ca o sa aiba acelasi nume cu bebele tau si ai fost atat de draguta ca intotdeauna!!Un imens pentru tine!!!Te astept cu vestea cea mare!
Si nu vreau sa se incheie odiseea fara sa ii multumesc unei persoane deosebite care mereu a fost alaturi de mine si pe care am simtit-o tare aproape de sufletul meu.Ea a fost cea care a anuntat pe forum nasterea puiului meu deci cred ca ati ghicit e vorba de Andy.p (Laura).Mii de draga mea!!!Sper ca odata si odata sa ne si vedem!!
Felicic daca consideri ca e importanta si parerea mea poti sa imi trimiti si mie un PM.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

M-a emotionat ff tare mesajul tau dya,iti multumesc si sa stii ca sentimentul e reciproc..am convingerea ca ne vom vedea intr-o zi,nu suntem asa departe una de cealalta ca sa nu se intample asta.Mii de .

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput