Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si mai am o dorinta ca nu ma potolesc...

As si eu un vis, sa deschid odiseea de sept-oct 2009, eu cel putin asa visez... dar... cum o vrea Dumnezeu

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

OPTIMISTA NOASTRA CU SUFLET BUN...DD sa te ajute sa-ti implinesti visul...
Asteptam vestile bune! II cat mai curand!

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Eu una, prin 2010 sper sa mai incep o odisee..... se mai baga careva?

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Cred ca ma bag eu! N-am incetat sa visez la TEODORA mea!
Sper sa mi-o trimita DD asa cum mi l-a trimis pe Edi, cea mai de pret realizare a mea de pana acum!

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

wow, fetele merci, dar eu nu prea ma pricep la "sentimente", uite incerc sa incropesc ceva, dar vreau sa trimit pm cu un draft si astept corecturi, adaugiri si restul, altfel nu ma apuc eu sa postez direct la odiseea de nov-dec.
Spuneti care sunteti pe faza si trimit PM.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

wow, fetele merci, dar eu nu prea ma pricep la "sentimente", uite incerc sa incropesc ceva, dar vreau sa trimit pm cu un draft si astept corecturi, adaugiri si restul, altfel nu ma apuc eu sa postez direct la odiseea de nov-dec.
Spuneti care sunteti pe faza si trimit PM.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Sunt aici

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cita emotie in acest capitol. ma bucur ca va "cunosc" si cam am trait aceasta odiseea aici.
noi tot cu plimabrile, poate...poate, dar deocamdata nici un semn:( cum vrea DD, sanatosi sa fim. vestea o sa o primiti de la babytza
musette, laura, miruna, nerantula, bitza va multumesc tare mult pt sustinere.
monica, esti o persoana deosebita si sunt sigura ca in curind DD o sa va dea un semn vrei odiseea de sept oct 09? baga mare
feli,cu talentul ei scriitoricesc[ pk] e cea mai potrivita pt predarea stafetei, asta daca are timp de o scrisorica mica.
si cine are talent artistic sa incerce sa faca o prima pagina la scutece.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

alexa simami

Mie mi-ar place sa deschida pagina de la scutecele tot Claudinna, ca a avut mana buna la odiseea de burtici

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Alinutza astept cu nerabdare sa transmit vestea cea mare !!!! Uite sa te motivez putin

Hai Alina !!!

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

alexa simami

Mie mi-ar place sa deschida pagina de la scutecele tot Claudinna, ca a avut mana buna la odiseea de burtici

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Good point!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

am vrut sa zic multe, insa s-au zis deja. va multumesc ca existati, va multumesc pentru suport si incurajari si va iubesc

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

offf se termina odiseea noastra ce perioada frumoasa a fost!!! o sa citesc mereu cu lacrimi in oki mesajele pe care le scriam cand eram gravide fiecare cu paranoia ei!!!de acum avem boboceii in brate si sunt convinsa ca toate suntem cele mai fericite mamici!!!

pupici si imbratisari in special pt monica te iubim toate si abia asteptam vestea buna de la tine!!!

fug ca-mi plange bobocelul de 2 ore nu mai stim ce sa-i facem are saracutzul niste colici...

ne vedem maine la scutece!!!!daaaaaaarrrr inainte sa asteptam si ultimele gravidute pe alinuta si ilia!!!nastere usoara fetelor !!!

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput