Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 21
monica_dicut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 si eu sunt pe aici alina si tin pumnii Illiafetelor, daca vreti sa nasteti, ia puneti voi mana si faceti limba cu masline |

Sigur din cauza limbii ai nascut

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sigur din cauza limbii ai nascut ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() |
bey, prea mi-a fost pofta ca nu gasisem toata saptamana
Mamica de
VLADfalcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Nausica spune:
| citat din mesajul lui 300 Help! Pompa mea scartaie! E isis si undeva la maner face figuri. Mi s-a mai intamplat o data pe cand terminam de muls, dar acum e sub orice critica. Ati patit asa ceva cu isis? Am sters toate componentele dar tot a trebuit sa ma transfer in bucatarie. E penibil... ![]() |
hehe, si a mea (tot Isis) scirtiie big time. eu m-am gindit ca asa e modelul. am incercat si eu toate variantele, dar n-am reusit s-o fac sa taca. dar barbatul meu nu protesteaza, dimpotriva, zice ca il ia somnul de la scirtiitul ala.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
_irina_ spune:
Felicic la cata mancare se invartea in mintea ta atunci esti sigura ca a fost limba cu masline.![]()
fericita de
- Andreea
iepurila spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Si mai am o dorinta As si eu un vis, sa deschid odiseea de sept-oct 2009, eu cel putin asa visez... dar... cum o vrea Dumnezeu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() |
Sa te ajute bunul Dumnezeu!
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Delphinas spune:
iti aduci aminte cand ti-am spus ca nu mai apui sa mananci limba cu masline??? ca o sa nasti???
azi la mine sunt II dar la testu de ovulatie...asa ca sa vina mai repede husbandul sa prestam....
mi-am facut programare la o dr de la iasi care vine la o clinicia privata la vaslui tocmai pe 15 dec.
da poate imi da o veste buna....cine stie....
monica...sa nu cumva sa incepi odiseea de sept-oct 2009 fara mine
| citat din mesajul lui felicic76 si eu sunt pe aici alina si tin pumnii Illiafetelor, daca vreti sa nasteti, ia puneti voi mana si faceti limba cu masline Mamica de VLADfalcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
poze
Just Me
andy.p spune:
delphinas sa dea DD sa primesti vestea pe care o astepti

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
iepurila spune:
| citat din mesajul lui felicic76 si eu sunt pe aici alina si tin pumnii Illiafetelor, daca vreti sa nasteti, ia puneti voi mana si faceti limba cu masline Mamica de VLADfalcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
babytza spune:
Hello girls !
Tot aici sunt si eu pana la sfarsit ![]()
Nadina din pacate dupa 6 ore de Colief a inceput un mare circ...Am renuntat de aseara sa ii mai dau ca plange non stop. Se inrosise la fata de durere. La noi nu e bun. Am trecut iar la Sab si se pare ca e ok. De aseara de la masa de 11 nu a mai zis nici car... Nu mai zic nici ca a dormit 4 ore si ceva....Sa nu ii fie de deochi
Cel mai lung somn. Si eu nu am fost pe faza ca eram cu fiica si cu prietenele ei ne distram de halloween.
Si azi mi-a sosit coletul cu a doua cutie de colief....culmea ironiei...![]()
Cred ca eu sunt singura la care nu e bun siropul asta...

Cine o doreste ?
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:
| citat din mesajul lui babytza Hello girls ! Tot aici sunt si eu pana la sfarsit Nadina din pacate dupa 6 ore de Colief a inceput un mare circ...Am renuntat de aseara sa ii mai dau ca plange non stop. Se inrosise la fata de durere. La noi nu e bun. Am trecut iar la Sab si se pare ca e ok. De aseara de la masa de 11 nu a mai zis nici car... Nu mai zic nici ca a dormit 4 ore si ceva....Sa nu ii fie de deochi Si azi mi-a sosit coletul cu a doua cutie de colief....culmea ironiei... ![]() ![]() ![]() Cine o doreste ? Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
babytza
davidutzu ,saracutzul de el.Si la noi functioneaza ff bine Sab,nici n-am incercat cu altceva.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia