Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

si eu sunt pe aici
alina si tin pumnii Illia
fetelor, daca vreti sa nasteti, ia puneti voi mana si faceti limba cu masline la mine a mers

Sigur din cauza limbii ai nascut

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:

si eu sunt pe aici
fetelor, daca vreti sa nasteti, ia puneti voi mana si faceti limba cu masline la mine a mers

Sigur din cauza limbii ai nascut

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

bey, prea mi-a fost pofta ca nu gasisem toata saptamana

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300
Help! Pompa mea scartaie! E isis si undeva la maner face figuri. Mi s-a mai intamplat o data pe cand terminam de muls, dar acum e sub orice critica. Ati patit asa ceva cu isis? Am sters toate componentele dar tot a trebuit sa ma transfer in bucatarie. E penibil...

hehe, si a mea (tot Isis) scirtiie big time. eu m-am gindit ca asa e modelul. am incercat si eu toate variantele, dar n-am reusit s-o fac sa taca. dar barbatul meu nu protesteaza, dimpotriva, zice ca il ia somnul de la scirtiitul ala.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Felicic la cata mancare se invartea in mintea ta atunci esti sigura ca a fost limba cu masline.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si mai am o dorinta ca nu ma potolesc...

As si eu un vis, sa deschid odiseea de sept-oct 2009, eu cel putin asa visez... dar... cum o vrea Dumnezeu

POZNICI CU NOI

Sa te ajute bunul Dumnezeu!

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

iti aduci aminte cand ti-am spus ca nu mai apui sa mananci limba cu masline??? ca o sa nasti???
azi la mine sunt II dar la testu de ovulatie...asa ca sa vina mai repede husbandul sa prestam....
mi-am facut programare la o dr de la iasi care vine la o clinicia privata la vaslui tocmai pe 15 dec. da poate imi da o veste buna....cine stie....
monica...sa nu cumva sa incepi odiseea de sept-oct 2009 fara mine

Citat:

si eu sunt pe aici

Mamica de VLAD

falcone
D'ale gravideniei

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

delphinas sa dea DD sa primesti vestea pe care o astepti

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:

si eu sunt pe aici

Mamica de VLAD

falcone
D'ale gravideniei

esti belea

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls !
Tot aici sunt si eu pana la sfarsit

Nadina din pacate dupa 6 ore de Colief a inceput un mare circ...Am renuntat de aseara sa ii mai dau ca plange non stop. Se inrosise la fata de durere. La noi nu e bun. Am trecut iar la Sab si se pare ca e ok. De aseara de la masa de 11 nu a mai zis nici car... Nu mai zic nici ca a dormit 4 ore si ceva....Sa nu ii fie de deochi Cel mai lung somn. Si eu nu am fost pe faza ca eram cu fiica si cu prietenele ei ne distram de halloween.
Si azi mi-a sosit coletul cu a doua cutie de colief....culmea ironiei... Cred ca eu sunt singura la care nu e bun siropul asta...
Cine o doreste ?

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Hello girls !
Tot aici sunt si eu pana la sfarsit

Nadina din pacate dupa 6 ore de Colief a inceput un mare circ...Am renuntat de aseara sa ii mai dau ca plange non stop. Se inrosise la fata de durere. La noi nu e bun. Am trecut iar la Sab si se pare ca e ok. De aseara de la masa de 11 nu a mai zis nici car... Nu mai zic nici ca a dormit 4 ore si ceva....Sa nu ii fie de deochi Cel mai lung somn. Si eu nu am fost pe faza ca eram cu fiica si cu prietenele ei ne distram de halloween.
Si azi mi-a sosit coletul cu a doua cutie de colief....culmea ironiei... Cred ca eu sunt singura la care nu e bun siropul asta...
Cine o doreste ?

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

babytza davidutzu ,saracutzul de el.Si la noi functioneaza ff bine Sab,nici n-am incercat cu altceva.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput