Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 22
monica_dicut spune:
Delphinas, noi doua in frunte 
Poate se mai grabeste si vreuna din fete sa mai faca unul
. Parca nikolici zicea aseara ceva (sper ca n-am incurcat borcanele)
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
_giulianna_ spune:
Have fun!
www.220.ro/Copil_somnoros-47064.html" target="_blank">Ce se mai chinuie asta micu' sa nu adoarma
Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
_irina_ spune:
Monica, Delphinas sa va ajute Dumnezeu sa fie asa cum vreti voi si sa aveti cele 2 liniute pe test cat mai repede.
Bebelina a dormit azi noapte de pe la 11 pana la 7 dimineata. Nu mi-a venit sa cred. Si a adormit la ea in camera, singurica, ma gandesc ca s-o fi trezit pe la 3 si nu a sarit nimeni si a adormit la loc. Mare lucru nu manca ea la 3... Si eu care ziceam ca o duc la ea in camera cand o dormi toata noaptea. Oi fi pus gresit problema, trebuia sa o duc la ea in camera ca sa doarma?
fericita de
- Andreea
andy_galro spune:
Intru doar sa fac un pic de galerie pentru alina si ilia ...hai fetele!!!! nu mai este mult!!!

va pup pe toate si va doresc week-end placut!!!!

Andreea
super-happy de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
alexa si mami spune:
feli, andy_g
adevaru' ca si eu de citeva zile am o foame pe mine...
maninc din 3 in 3 ore:)
moni, delphinas DD ajuta! ma rog pt voi sa va vedem mamici cu burtici cit mai curind 
babytza
davidutzu mic si chinuit:(
fug...unde credeti? sa maninc![]()
revin.
alexa si
mami
ilia_99 spune:
hello, fetili!
va multumesc tuturor pt mesaje si sustinere
dar eu unt in aceeasi formula
azi dimineata parca as fi pierdut ceva dop si am niste contractii, da' numai la interval de o ora si vad ca nu scade neam.. in rest.. suntem mai mult decit agasati, toata lumea suna sa intrebe daca am nascut
daca pe al meu l-au lasat nervii, va dati seama cum sunt eu!!!!
alina
mie nu mi-e nici foame, nici sete, nika...
mai felicic, sunt asa de ratutita ca a tb sa citesc de doua ori postarea ta sa inteleg ce tb sa fac cu limba!!
dupa aia m-am prins ca era vb de mincare 

300, da' d c scoli fata? tu n-ai somn noaptea?
andy p, andy galro, simodina, anca multi 

io inca mai sper sa nu ma apuce luni si sa nu ajung la provocare!!! offfffff....
40+
ilia_99 spune:
aaaa... multi pupici speciali pt moni si delphinas. sunt convinsa ca o sa va iasa totul asa acum va doriti si ca o sa fiti niste mamici grozave.
de asemenea, va multumesc tuturor ca ne asteptati si nu ne abandonati pe aici, chit ca unii dintre noi suntem mai puturosi...
40+
tzitziri spune:
Mami de Alexa, mananci limba cu masline?![]()
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
alexa si mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Mami de Alexa, mananci limba cu masline? Mamica implinita de David (17.09.2008) Daviduta |
nooo, spaghete bolognese

ilia, esti totala, auzi la ea, ce sa faca cu limba

si pe mine ma termina la nervi toti cunoscutii, telefoane, intrebari

alexa si
mami