Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

pupici,
noi suntem tare necajite, cred ca am racit. De fapt cred ca piti a facut rosu in gat sau ceva, urla cand ii dau sa pape, papa putin si rarutz.
maine ma duc la doctor cu ea. of, cred ca nu mai stiu nici eu cu ce sa o imbrac.

Va doresc o noapte linistita.
Gravidutele, va asteptam in fiecare dimineata la apel.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Of irina, imi pare rau de micu#355;za, insanatosire grabnica va doresc! Si eu am senzatia ca bb isi da seama de mai multe lucruri decat credem noi. De ex am impresia ca a mea mi-a zambit con#351;tient ieri la auzul unui cuvant care o amuza. Si are mult sub o luna.

Nikolici, bb se scoate la aer treptat. Eu pe-a mea la 5 zile am scos-o 5 minute, a doua zi la fel, a treia zi 10... Ieri am stat 1.5 ore in frig. Purtam un cosmonaut de 4 ori cat noi peste hainele de casa si caciulita pe urechi. Ieri mie mi-a fost frig cum m-am imbracat, tricou cu maneca lunga si o geaca subtire...
Eva, dintr-un asemenea magazin am luat carutul dar nu aveau acoperitoarea aia pe stoc. Mie una mi se pare Ok pt vreme ploioasa si cu vant, mai ales dat fiind copertina cu gaurele. Eu stiu cat e de greu sa mergi cu carutul pe ploie, ce m-am mai chinuit cu ele...
Anis, nici prajituri nu le dai? Nu mai vorbi de ciocolata ca mi-e o pofta de cred ca azi ma infig intr-una alba.

Mie mi-e dor de sotul meu pe care nu l-am vazut de aproape 2 sapt. Imi vine sa-i zic sa lase totul balta si sa vina la noi.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

kid, feli nu vreau neaparat sa o disculp pe doamna Musat dar: Ea nu face parte din sectia de neonatologie, nu are voie, conform directivelor de pe aceasta sectie, sa participe la sedintele de alaptat si nu are acces direct la copii. Practic nu isi poate face meseria decat pe sest. Este angajata a sectiei de obstetrica-ginecologie, nici macar nu primeste salariul intreg pentru asta si practic nu are post in acel spital. E cumva pe sub mana. Eu am avut voie sa il iau pe Dimitri in prima zi la alaptatul de la 12, 10 minute langa mine in rezerva si am rugat-o pe doamna Musat sa vina si ea sa ma ajute sa alaptez culcata si sa imi mai arate una alta. Ei bine vreau sa va zic ca asistenta de la neonatologie era sa faca infarct, mi-a spus super nervoasa ca "doamna nu se ocupa de copii si nu are voie sa stea cu noi" iar eu i-am spus senina "doamna sta cu mine ca asa a spus profesorul si ma ajuta sa alaptez iar 10 minute nu se intampla nimic"

anis eu stiu ca si pompita de la bebesounds e buna dar e mai scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anis dintii mai tin si de materialul genetic. Eu nu am mancat ciocolata pana la 7 ani, nu am pus gura efectiv si dulciuri extrem de putine si am avut probleme ingrozitoare cu dintii, culmea cele mai mari cu cei de lapte. Acum sunt mai bine pentru ca ma tratez dar nu tine doar de dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

neata
am fost ieri la dr.Sebi are otita externa si ne-a dat sa-i punem in ureche cate 2-3 pic de alcool salicic de 2*zi, timp de 5 zile.
mamici, voi mai puneti la bb in nasuc si altceva in afara de ser sau sterimar?

clau, imi pare rau ca aveti probleme

monyca, ce grasunica e eva.cate kg are?
eu cred ca faco obsesie cu kg la bb

am o intrebare:oare e posibil sa pierd laptele?de vreo 2 seri Sebi ar suge intr-una incepand cu ora 7, numai ca sanii mei nu mai fac fata.oare pentru ca a marit durata dintre mese, de asta se umplu si mai greu sanii?

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!
burticile, la raport please!
deci cu bouncerul m-am lamurit, trebuie sa astept pana la 1 luna.multumesc de raspunsuri!
irina: insanatosire grabnica!
300, nikolici, aly.c:

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna gagics

Suntem cam obo ... piti are iarasi toane si plange aproape non stop, mai ales seara. Nu e plans de durere, e clar de plictiseala. E si foarte agitata, ma simt putin coplesita, cred ca baby blues-ul is back

Irina, imi pare rau ca micuta ta raceste, sper sa-i treaca.

Aly, ce face grasunelul tau?

Eva, cum e bouncer-ul? E incantat Luca?

Nusha, e total piciul tau cum se plictiseste el in leagan. M-au dat gata mutrisoarele lui

Felicic, ma bucur ca e cuminte Vladut si ca papa bine

Ia uitati-va ce ochisori albastri are fiica-mea. Mostenire de la taticul ei.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

vaiii, i-am pus picaturile in ureche.ce a mai urlat, mititelu
oare il ustura?oare e bun tratamentul?

felicic,

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Aly, offff, acum am citit de puiutul tau, sper sa-i treaca cat mai repede si sa scape de durere grasunelul

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Anca, ce dulceata cu oki albastri ai u acolo.Carla
dar din cate stiu eu nu e culoarea definitiva, si al meu are niste oki, as vrea eu sa ramana asa.
ia uitati cum stam noi la povesti
aici

minunea noastra

Mergi la inceput