Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 9
preety spune:
Fetele, mai ziceti-mi si mie adresele de mail comune sa trimit poze cu bimbocica !
Mamica fericita de Sorina Gabriela
musettepink spune:
Pt cele interesate,eu pt iritatia de scutec am dat cu unguent de galbenele cu propolis de la plafar,scrie pe el ca este pt eritemul fesier al sugarilor.Chiar rad cu sotul cand dau cu ea ca pana sa dam cu asta am incercat toate cremele,bephantene,mustela,sanosan etc,creme de sute de mii si iritatia a trecut intr-o saptaman cu o creme de 3 lei
intrebare: crema trixera de la avene are cortizon in ea?asa am auzit,cele care o aveti puteti sa-mi spuneti?
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica eva ia uite "efectu'" la balansoar dupa cum ziceam frectie la picior de lemn....adik a mers la inceput dar pret de 5 min pe urma a urlat cat l-au tinut plamanii...acum il mai punem seara dar tot asa cate putin se plictiseste rpd babytza oau da ce bine a crescut bobocelul tau!!!sa nu fie de deochi!si mult inainte eu pe fata pt dermatita tot cu bepanthene il dau, asa mi-a recomandat pediatra Mamica de bobocel David-Mihai |
F haios bobocelul tau,are niste fete mortale!!Si costumas din ala avem si noi,dar ne-a ramas mic.
Luca cel frumos
Povestea noastra
babytza spune:
Felicic ma bucur ca sunteti bine si ca ai laptic pentru grasun....
Despre fetele de la neo din spital....le-as impusca direct intre ochi. Eram cu bebe la san de 15 minute si a venit una la mine si mi la luat sa il duca inapoi in pat...ca el e mic si cica a mancat destul si trebuie sa doarma. Eu ii spun ca abea a inceput si sigur nu s-a saturat, ca saracul inca mai tragea, nu adormise , dar ea nu ca e ora sa il duca inapoi. Si mi l-a smuls din brate,ca sa nu imi fac griji, ii da ea biberon daca ii mai e foame...Am vrut sa o omor, dar nu aveam cu cine sa ma cert...Niste idioate. Probabil ca aveau chef sa manance ele si sa stea linistite la cafele....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
alexa si mami spune:
mai bag si eu un sa stiti ca sunt tot 2 in 1.
babytza, felicitari pt "bilant"
musette, si alexa tot cu galbenele se face bine. costa ea 3 lei, dar face minuni.
nusha se vede ca-i place:)))
alexa simami
musettepink spune:
chiar ca face minuni.eu am zis asa ca am incercat creme de marca,scumpe care nu au facut nimic si asta care costa asa putin e minunata,recunosc nu am avut incredere de la inceput ca o sa treaca cu ea dar acum am invatat lectia
Luca cel frumos
Povestea noastra
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
F haios bobocelul tau,are niste fete mortale!!Si costumas din ala avem si noi,dar ne-a ramas mic. Minunea a venit! de Luca Nicolae Luca cel frumos Povestea noastra |
stiu ca aveti costumas de ala ca l-am vazut in poze de cand eram inca cu burticile...voua v-a ramas mic??noua inca ne este mare mai avem de crescut un pic
alina chiar pot sa zic ca e pe spate las'ca se face el mare si n-o sa-l mai pot lua de acolo...da tu nu mai nasti?[:d]
felicic eu pe bobo l-am pus in swing la 4saptamani si parca tot mi-e frica ...nu stiu ce sa zic vezi si tu daca -i place si nu scartaie
edit: musete acum m-am uitat pe listutza pai bobocelul tau s-a nascut de 53cm al meu acum la o luna abia 52 are asa ca e de inteles ca v-a ramas mic costumasul...dar avem si noi 2 body care ne sunt mici
Mamica de bobocel David-Mihai
anis spune:
Ce mai faceti??
Sa va zic si de noi.La 2 sapt jumatate am luat deja 580 g, numai cu lapte de la mami ,nimik, nimik altceva.
Dormim cate 2-3 ore afara pe terasa si eu sunt la Breaza, aerul de aici e mai puternic.
Vad ca discutati de bouncer, eu am pus-0 deja dar am un bouncer mai special e la mothercare,care e plat, e special pt a sta cu spatele drept.
Asa, acum incerc sa o invat un program, de ora d ebaie stie, ca plange pe la 20.30 si e clar..acum ma chinuii sa nu imi adoarma la tzatica, si sa o pun in patutu sa adoarma singura, e f importanta treaba asta, ca stiu eu ce stiu, daca o invt de acum o sa fie floare la ureche mai incolo, plus ca noi nu folosim suzeta deloc, nici macar nu am una prin casa.
In rest a inceput sa fie treaza, ii place mult muzica si galagia surioarelor...cu colicii e bine, vad ca ii merge bine cu gripe waterul, sper sa o tina..ca eu ma astept la 4 luni sa ii iasa dintii, ca asa le-a iesit si la celelalte si e un avataj ,mananca mai bine mai incolo vad dinti, si nu e cazul cu teoria daca ii ies devreme se strica dintii, se strica de la dulciuri.Fetele mele mai mari nici acum nu stiu ce e aia dulce, ciocolata nu au mancat in viata lor.
Acum, o intrebare, o pompita electrica buna stiti, in afara de batista???
Si am de vanzare un babyphone BREVI digital, e nou, l-am primit cadou, am vazut ca e 3.800.000 la magazin, il dau si eu cu 3mil., ca am deja 2 babyphone de dinainte..asa ca nu am ce face cu el
nikolici spune:
Seara buna,
Poate sa mi zica si mie cineva cum se iese afara cu micutzii???Adica tre sa stau un anumit timp pt.inceput???Si cum va imbracati bebeii pe vremea asta???
PUPU
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
nikolici spune:
FELICITARI GARGA
Sa va traisca bebelusha, insanatosire grabnica si bebeu papacios!
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina