Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 11
andy_galro spune:
salutari si de la noi!
aly_c sper sa se faca bine cat mai repede puiutul tau si sa nu mai sufere
anca e superba micuta ta
Ca tot vorbeati aseara de leagan si bouncer...la Andrei acum a inceput sa-i placa ....da cu mana in jucarii, si-i place cum suna si zice gîîîîîîîîîîî si rade.....e tare scump...uitati aici bucurie si aici dupa ce s-a plictisit a trecut la somn
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
monica_dicut spune:
In primul rand FELICITARI GARGA!!! Sa fiti sanatoase si papacioase, sa va faceti mari si frumoase
In al doilea rand am vazut poze cu minunea cu ochi albastri Carla si m-am pe loc.
In al treilea rand please . M-am pricopsit cu un mister H . Stiu ca au fost fete cu probleme (parca Nerantula si babytza), cu ce v-a trecut? Ca nu mai pot, imi da o stare de nervi de imi vine sa ma urc pe pereti. Am fact o baie de sezut cu galbenele si m-am dat cu crema tot de galbenele si m-a mai calmat putin dar...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Buna gagics Eva, cum e bouncer-ul? E incantat Luca? |
Yellow, ga'lz!
Nu e bouncer, e leagan, facut pe meleaguri dacice, fff tare, ii place, se joaca nitel, apoi adoarme! Inca nici nu i-am pus baterii ca aseara l-a montat tati, astept sa pun sa vad ce melodii are, oricum e super!
in leagan
shhhhht, dorm!!!
In alta ordine de idei, eu am facut o schimbare, am revent la culoarea mea de par naturala, uitati aici schimbare
me, myself and I
dragoste maaaare
noi doi
love, love, love
Ce ochi albastri are Carla!!! Si Luca are ochii albastri dar nu cred ca e definitiva, eu sper sa ramana cu ochii sotului meu, deja parca bat un pic spre verde!
Vazut bebei grasunei de MonycaC si Aly_C, ce scumpici!!!
Astept sa se trezeasca ca vreau si eu sa il cantaresc azi!!!
Pupici!!!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
alexa si mami spune:
aici sunt! ilia, unde esti?:)
vazut poze cu bblushi superbi si mamici pe masura.
multa sanatate puiutilor bolnaviori!
plec iar sa-mi fac km de plimbari pe jos
alexa simami
babytza spune:
Neata fetelor
Offf Aly bebe sa ii treaca durerea de urechiusa....Nu cred ca il ustura, dar nu e prea placuta senzatia cand ii pui picaturi acolo...
Monica la mine a mai cedat cu Ultraproct si cand a fost foarte mare si ma durea ingrozitor mi-a recomandat dr sa pun cartof direct pe H.
Anca e o dulceata Carla...
Am si eu o poza cu piciul la o luna aici
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
citat din mesajul lui andy_galro salutari si de la noi! aly_c sper sa se faca bine cat mai repede puiutul tau si sa nu mai sufere anca e superba micuta ta Ca tot vorbeati aseara de leagan si bouncer...la Andrei acum a inceput sa-i placa ....da cu mana in jucarii, si-i place cum suna si zice gîîîîîîîîîîî si rade.....e tare scump...uitati aici bucurie si aici dupa ce s-a plictisit a trecut la somn Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008) Povestea bobocelului nostru Poze: http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu |
II cam place in leagan...
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
citat din mesajul lui _irina_ pupici, noi suntem tare necajite, cred ca am racit. De fapt cred ca piti a facut rosu in gat sau ceva, urla cand ii dau sa pape, papa putin si rarutz. maine ma duc la doctor cu ea. of, cred ca nu mai stiu nici eu cu ce sa o imbrac. Va doresc o noapte linistita. Gravidutele, va asteptam in fiecare dimineata la apel. fericita de - Andreea |
Imi pare rau....Tin pumnii la dr, poate nu e rosu in gat...
Soricelul meu iubit
poze
poze David
monica_dicut spune:
Si ti-a trecut cu cartof?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
babytza spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Si ti-a trecut cu cartof? POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri |
Nu iti imagina ca a facut minuni...Dar cel putin m-a lasat durerea. De tot s-a tras dupa 2 saptamani in care am dat mereu cu unguent.De 3 ori pe zi. Oricum la mine a fost foarte mare ...
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy_galro spune:
eva iti sta tare bine cu aceasta culoare
irina sper sa nu aiba rosu in gat..du-te cu ea la dr
babytza ce frumos e David!! si ce bine a recuperat...super
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu