Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 12
_giulianna_ spune:
Neatza si de la noi!
Offf ce agitatie in dimineata asta :(((( doar ce-l laudam ieri ca s-a facut baiat cuminte. Doarme acum, sa vad pentru cat timp.
Babytza vazut poza cu David. E dulcic foc! Cat cantareste acum la o luna?
Eva iti sta super bine asa! Avem si noi leagan de la Primii Pasi. Parca e intr-o poza de la semnatura, nu mai stiu exact. Mai pun astazi cateva ca mai am de la botez de pe camera.
Eu m-am pus pe niste stafide in ciocolata, "pasiunea" sotului. Si-a luat ieri si nu le-a mancat pe toate asa ca "ma sacrific" eu
Moni anihileaza-l pe Mr. H!
Claudinna tu pe unde esti? E totul ok? Nu te-am mai citit de mult!
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981076762/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
babytza spune:
Va multumesc mult fetelor pentru aprecieri. si eu sunt foarte fericita ca a recuperat atat de bine si a inceput si el sa puna carnita pe el. Ca era numai piele si os cand am venit cu el acasa...
Giuliana are 3700g A luat 1500 fata de greutatea cu care am iesit din spital. Am vazut si eu ieri pozele de la botez. A fost superb in costumasul ala...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Nocom spune:
buna ziua si de la noi!
am implinit si noi 1 lunica, pe 24, am fost la control la dr si am crescut intr-o luna 7 cm!!! acum avem 58, si am luat 900 de gr fata de greutatea de la nastere sau 1200 fata de greutatea la care a scazut. Altfel cumintica, cu colicei cateodata dar cu rabdare, trec si ei!!
Ieri a fost ziua ei de nume, a fost Sf mare mucenita Anastasia!!
aly_c ai grija ci picaturile de ureche, caci eu stiu ca se pun in ureche doar calde. poate erau reci si de aceea a plans puiul mic. Incalzeste flaconul punandu-l in apa calda sau tine-l in mana 5 minute inainte sa-i pui pic. Bafta multa sa-i treaca repede.
Ca tot intreba cineva, eu pe fata idau puiutei mele cu Pediatril de la Avene. Foarte buna!!!
Va pupic pe toate, mamici, burtici...
mami de Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Va multumesc mult fetelor pentru aprecieri. si eu sunt foarte fericita ca a recuperat atat de bine si a inceput si el sa puna carnita pe el. Ca era numai piele si os cand am venit cu el acasa... Giuliana are 3700g A luat 1500 fata de greutatea cu care am iesit din spital. Am vazut si eu ieri pozele de la botez. A fost superb in costumasul ala... Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Wow ce bine a luat! Felicitari!
Eu n-am cantar de bebei. Am insa cantar de baie, ma cantaresc eu si apoi ne cantarim impreuna :) In dimineata asta diferenta era de 4600g dar tinand cont ca era imbracat si mancat...cred ca are cam 4200-4300. Ieri am fost la doctora sa-mi iau medicalul si mi-a spus ca ar fi super bine daca la 3 luni ar avea intre 5000-5500g. Mai avem pana facem 3 luni, pe 17 asa ca...avem toate sansele.
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981076762/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
EvaF spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Neatza si de la noi! Eva iti sta super bine asa! Avem si noi leagan de la Primii Pasi. Parca e intr-o poza de la semnatura, nu mai stiu exact. Mai pun astazi cateva ca mai am de la botez de pe camera. |
Mai mami, Giulianna, ma termina cu zile fi-tu e de o frumusete rara; nu ma satur sa il privesc! Si ce suporter infocat!!!(eu sunt dinamovista, dar il iert, prea e frumos!)Imi plac toti bebeii dar fi-tu e febletea mea(nah, fiecare are o slabiciune)
Vazut si poze cu bebei scumpi si frumosi de David de Babytza, Andrei de Andy, David de Nusha, numai buni de pusi in reviste!
L-am cantarit pe fi-miu, 5200gr imbracat in salopeta si mancat, insa a luat ceva, sapt trecuta avea 4900 imbracat. La cat sta la san cred si eu ca a crescut!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
monica_dicut spune:
vazut bobocei de giulianna, andy_galro ,babytzasi eva
Nu stiu de ce, dar parca aici sunt cei mai frumosi bebei
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
300 spune:
Aly pupam Sebi sa pe faca bine mai repede...
Moni, dupa nastere m-am pricopsit si eu cu un mr H dupa nastere si uite ce am facut sa treaca.
Doxiproct la fiecare dus la baie, insertie digitala (la sfatul medicului- cica trece mai usor), crema de galbenele si cam atat. La mine a mers. Ma scuzati pt detaliile astea...
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
baby_boy spune:
Fetelor help ....cum stiu daca are colicei? in fiecare dimineata se trezeste la 8..si o tot tinem asa..tzitzi..apoi incerc sa-l pun jos..incepe sa urle,,il iau il legan..nu stiu ce sa-i mai fac..nimic nu-i convine..se agita intr-una..si asa o tinem pana la 12..nu stiu ce are..si observ ca si noaptea..cum se trezeste putin tzitzi..adoarme..dar nu mult..si se foieste asa mereu..oare or fii colici ..Ieri am facut 3 saptamani..e o.k sa-i dau sab simplex??
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
_giulianna_ spune:
Offf mai fetelor ce dragute sunteti! Multumim de aprecieri!
Eva mie mi se pare ca Luca e leit tati...asa e?
La mine e bucatica rupta, n-am vazut asa ceva...parca l-a facut numai el. Toata lumea cum il vede zice "auzi, da' tu nu prea ti-ai dat interesu'" Are si de la mine degetele de la maini si..cam atat, alta asemanare nu mai vad
Aaaaaa atunci cand e agitat zice tati "ai luat si de la mami ceva"
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui baby_boy Fetelor help ....cum stiu daca are colicei? in fiecare dimineata se trezeste la 8..si o tot tinem asa..tzitzi..apoi incerc sa-l pun jos..incepe sa urle,,il iau il legan..nu stiu ce sa-i mai fac..nimic nu-i convine..se agita intr-una..si asa o tinem pana la 12..nu stiu ce are..si observ ca si noaptea..cum se trezeste putin tzitzi..adoarme..dar nu mult..si se foieste asa mereu..oare or fii colici ..Ieri am facut 3 saptamani..e o.k sa-i dau sab simplex?? mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008) poze cu burtici si pisoi povestea pisoiului Raducu |
Eu am recunoscut imediat colicii...era super agitat, plangea, icnea mai mult, isi strangea picioarele la piept, se inrosea la fata de ziceai ca-i rac, asta in primele zile. Apoi...plansete, plansete si iar plansete
Daca e doar super agitat nu e musai sa fie de la colici. Poate nu-i convine ceva din ceea ce mananci tu.
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)