Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Aly, Eva, Andy_galro, Babytza, Monica multumim de aprecieri

Eva, imi place culoarea parului tau, e foarte naturala, iti sta bine. Ce misto sta Luca in leagan!!! Cat a costat?

Baby_boy, daca piciul se arcuieste/zvarcoleste/inroseste/invineteste si plange saracutul in nestire - inseamna ca din pacate are colici.

Nocom pentru prima lunita si pentru onomastica.

Babytza pentru prima lunita. E dragalas David si a recuperat foarte bine. Ma bucur de fiecare data cand aud de un bebic mic care a crescut si a recuperat, si Carla a facut parte din aceasi categorie. Mi-era atat de mila cand o priveam dupa nastere, era atat de micuta si slabuta. Acum ... well ... pozele vorbesc de la sine

Aly, incalzeste sticluta putin in apa fierbinte, e nasoala senzatie de lichid rece in ureche, chiar si pentru adulti.

Monicule, Mr. H!!!

Mie mi-e dor de Andreea_and, Laureta si Nerantula, ce mai faceti gagici?

Am fost la plimbarici cu piti si cu soacra-mea, acum le-am lasat pe ele afara singure, sa vedem cat rezista

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Doamne, am vazut poze cu toti boboceii si toti sunt aat de frumosi ca-ti vine sa-i morfolesti in pupici
Nu pot spune ca am un preferat, toti sunt ataaaaaat de frumosi. Poate la anul pe vremea asta va dau si eu poze de bobocel si va stresez sa-mi dati sfaturi pt colici si alte problemute.

Am doar o feblete speciala pt ANdrei de andy_g

Si inca o feblete pt motanica kita a lui baby_boy care e leita cu kitty a mea .

SI mai am o feblete pt Eva, care este o mamica taaaaare frumoasa si speciala

Si un special pt 300 si pt anca si pt nusha, nausica, tzitziri, nocom, feli,miruna, babytza,iepurila, nerantula, giulianna,musette, kid, anis, alexa si mami, baby_boy. Pt july si clau_geo si andreea_and si piolica si dyanira(de care mi-e tare dor) si garga si cd si claudinna si joy si aly si a_rose si ramoncza si codrutzasi pt toata lumea si sa-mi fie cu iertare daca am uitat pe cineva.
Mi-e dor de burtica si de voi toate si de vremurile frumoase pe care le-am petrecut aici. Si acum imi vine sa plang asa ca inchei mesajul

Cat despre Mr. H imi vine sa . Am notat sfaturile si sper sa-l anihilez ca deja ma calca pe nervi.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

monica_dicut

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

monica

anca ce ochi superbi are Carla!

Si eu sper din suflet sa-i ramana ochii albastri lui Luca,vom vedea!

Am vazut bobocei frumosi de andy galro,eva,giuliana sper ca nu am omis pe nimeni.Sunt superbi!!!!!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Si eu m-am gandit azi la Dyanira..imi pare rau ca n-a mai intrat ..era berbecuta ca mine

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Moni, te iubim mult, esti o persoana speciala pentru noi toate si asteptam cu drag vesti bune din partea ta. Va fi bine, sunt sigura de asta

Musette, un pentru tine si un si mai mare pentru dovlecelul tau scump.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si evident ca am uitat

Deci pupici muuuulti si pt maryb, lucutta, kllemi, angelynna, danucu, khristin, simodina, bitza, andyp, denisa, ratonelu si mambiship
SI pt freshanan, sanziana27, laureta, maria2004 si teomaria pe care nu le-am mai vazut de foaaarte mult timp si care as vrea sa dea un semn sa stim ca puiutii lor si ele sunt bine

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Aly, Eva, Andy_galro, Babytza, Monica multumim de aprecieri

Eva, imi place culoarea parului tau, e foarte naturala, iti sta bine. Ce misto sta Luca in leagan!!! Cat a costat?

saru'mana Sper sa imi stea bine ca doar e culoare de la mama natura; soatza ma vrea blonda la loc...o sa ii treaca! Prea multe schimbari pt el: tuns, schimbat culoarea, toate in interval de o luna. Parul il las iar lung, oricum...

Leaganul a costat 239RON, bineinteles l-am comandat, unde oare?!
aici: http://w w w.c h i c b e b e .r o/products/1658-primii_pasi_leagan_electronic_pentru_bebelus.mbs

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

SI mai am o feblete pt Eva, care este o mamica taaaaare frumoasa si speciala

Monique
, TU esti speciala, imi esti fff draga si te admir enorm, pentru felul tau de a fi! Mi-ar placea sa te intalnesc intr-o zi sa iti zic acest lucru privindu-te in ochi
Si gandeste-te ca Doamne Doamne sigur nu doarme, va fi fff bine!!! Daca Il rogi frumos, fii sigura ca vei primi!

Stam amandoua in sect 3, abia astept sa "va" vad prin parc!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Eva mie mi se pare ca Luca e leit tati...asa e?

Adevar grait-ai!

Musette, pozicile tale sunt thumbs, nu vedem bine! Ms de aprecieri!

Andy_galro

edit: Eu va invit la o salata de rosii cu branza! (mai tineti minte? ah, ce dor mi-e de burtica!!! da' imi va trece, o sa ies cu minunea la plimbare)

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput