Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

incerc sa le refac mai tarziu ca s-a trezit fimiu cu o gura...........

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai poate imi spui intr-o zi cand iesi prin parc si vin sa vad si eu falcosu in carne si oase ca mi-ar face mare placere. Si poate mai adunam niste fete care stau prin zona ca de ex nausica. Nu stiu de ce, da si ea tare mult m-a impresionat atunci cand a venit la mine la spital, este de o frumusete si o delicatete rara.
V-am indragit mult de tot pe toate si mi-e cam greu sa ma despart de voi. Asa sunt eu, renunt greu

Oricum, va dati seama ca am intrat in butoi acum . Asa ca mai bine ma duc sa sa treaca (va rog nu dati cu borcanele cu suc de rosii )

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Pai poate imi spui intr-o zi cand iesi prin parc si vin sa vad si eu falcosu in carne si oase ca mi-ar face mare placere. Si poate mai adunam niste fete care stau prin zona ca de ex nausica. Nu stiu de ce, da si ea tare mult m-a impresionat atunci cand a venit la mine la spital, este de o frumusete si o delicatete rara.
V-am indragit mult de tot pe toate si mi-e cam greu sa ma despart de voi. Asa sunt eu, renunt greu

Oricum, va dati seama ca am intrat in butoi acum . Asa ca mai bine ma duc sa sa treaca (va rog nu dati cu borcanele cu suc de rosii )

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Te inteleg in multe privinte, doar suntem nascute in aceeasi zi! Tu esti prima fata care mi-a urat "bine ai venit la odisee!", cand eram inca moderata(acu' o mie de ani!!!)

Taaaaci, ce pofta mi-e de si !!! ooooffff

Mai bine ies repejor la plimbare si gasesc eu ce sa "rontzai" pe strada!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello, hello!

Garga. felicitari mamico! Te asteptam cu printesica acasa.

Musette, tare haios pustiul cum sta el in bouncer. Avem si noi unul dar inca n-am apucat sa-i punem baterii pentru vibratii. Asa ca il tinem doar de fotoliu si nu prea e interesant, mai ales ca n-are nici

Anca, curajoasa soacra ai! Iar Carla are niste ochisori . S-o papi nu alta.

Monica, fata curajoasa si draga. Cum te gandesti tu la toata lumea!

Eva, se spuna ca natura face cele mai bune combinatii de culori. Mie mi se pare ca asa cum ai parul acum se potriveste f bine cu ochii tai. Si felicitari pt leagan. Luca sta ca un pasa in el.

babytzaAi un pui care creste intr-o luna cati altii in trei! Asta da reusita.

Alina, majoretele le tinem in dulap. Sa ne dai de veste cand bate Ciprian la usa

Monyca, eu in locul tau as mulge si as pune la congelator laptele in exces. Acum regret ca nu am facut asa pentru ca seara eu nu mai fac fata si trebuie sa ii prepar si niste lapte praf, iar in primele saptamani curgea garla lapticul, de abia asteptam sa se regleze productia. Pompa iti recomand de la Medela, de care am si eu. Este simpla, eficienta iar biberoanele lor nu contin biosphenol.

Raluca83, Iepurila noi pentru fundulet folosim Mitosyl, o crema specila pentru iritatii cu ulei de peste si oxid de zinc. Am folosit-o de 2-3 ori si a functionat prompt. Nici nu mai conteaza ca pute a peste Nu stiu cat costa sau unde o poti gasi pentru ca am primit-o cadou.

Sabinel, ai o bombonica de fata. Vazut filulet, cum vorbeste ea pe limba ei

Bitza, sper s-o scot la capat cu ochisorul. De 2 zile s-a inrosit si inflamat pleoapa iar secretia a devenit mai abundenta. Acum ii pun Nettacin, pana acum nu i-am pus picaturi. Pediatra ne-a recomandat Kanamicina unguent dar oftalmologul a spus ca nu se mai recomanda unguente la ochisori ca mai rau fac. In loc sa curete, retin mizeria

Miruna, . Multumim de aprecieri . Stam in apropierea stadionului Dinamo, Pe o strada care leaga Bd. Dacia de Sos. Stefan cel Mare. Casa e doar inchiriata dar e adevarat ca a trebuit s-o amenajam de la zero.

Mergem in parcul Ioanid la plimbare, asa ca atentie Babytza si cine mai e prin zona! Daca ne zariti sa ne trageti de maneca ca noi suntem mai zuze si nu suntem pe faza mereu.

Kid, . Mi se pare mie sau fetele noastre seamana? E o dulceata si Maria si surioara.

CD27, va tin pumnii pentru casuta.

In alta ordine de idei, ieri am implinit 2 luni , prilej de:

VOIE BUNA

Pe vaccin l-am fentat, ca nu ne-a trecut raceala

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia http://b1.lilypie.com/S6Arp3/.png[/img" target="_blank">Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

in concluzie ..ca nu mi-a raspuns nimeni..e o.k sa -i dau puiului sab simplex la doar 3 saptamani? offf si in somn se foieste rau..nu doarme deloc linistit

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, nu stiu de ce m-a intristat putin mesajul tau..parca suna putin a despartire...nu stiu, mie asa mi-a sunat.
Tu esti si ramai una de-a noastra si e ciudat sa spun ca te asteptam mereu cu drag pentru ca e implicit...

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

musette, eva, anca
monica ma bucur ca iti place de Andrei al meu...poate e si numele de vina....oricum ma bucur ca ca mai intri la povesti cu noi si sper sa mai intri si atunci and ne mutam la scutece si sa ne spui ce mai faci....te admir mult si iti doresc sa ramai tot asa...esti o femeie curajoasa si ma rog la D-zeu sa iti implineasca toate dorintele
nocom, joysi la cat mai multe lunite pentru fetitele voastre
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Aly_c imi pare rau ca va chinuie otita. Sper sa fie bine cat de curand. Nu stiu cum suporta mititelu. Si eu m-am trezit cu o otita de tota frumusetea si vreau sa zic ca imi vine sa plang de durere.

Colac peste pupaz ami-a prescris un antiinflamator si prima masa dupa ii dau cu bibernul din stocul din congelator si eu ma mulg si arunc laptele.

Azi noapte a fost o noapte unica: m-am chinuit sa desfund un san beton cu pompa, cu dusuri caldute, cu muls manual asa ca nu am dormit decat o ora. Plus ca ma durea urechea asa de tare ca oricum nu as fi putut dormi. Abia acum s-a mai dezgolit dar a supt bebe. uf

Fetelor, era sa patesc rusinica.Nu mai pot sa ma tin. Dupa nastere m-am pricopsit cu incontinenta. A mai patit cineva asa ceva?

Babyta are o familie minunata, parca sunt din carti iar puiu e o minunatie. Valentina e o dulce, zici ca e sora mai mica.

Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

in concluzie ..ca nu mi-a raspuns nimeni..e o.k sa -i dau puiului sab simplex la doar 3 saptamani? offf si in somn se foieste rau..nu doarme deloc linistit

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

La cum povestesti tu ca face bebe are cu siguranta colici. Din pacate. Poti sa ii dai sab. Bafta sa functioneze

Am fost si noi in parc, am vazut mandrete de baiat de BOO
Eu parca am avut un feeling sa nu ii dau in parc sa manance...A facut puiul o criza de m-a bagat in sperieti. Nu mai stiam ce sa ii fac.M-am panicat rau in ce hal plangea si nu se mai oprea... Nu a mai fost atat de rau pana acum. S-a linistit dupa 15 minute de urlat cand a facut un kaki de a umplut pampersul..Si nu e constipat saracutzul , a facut ca de obicei.

Cristinescu

Monica te poooooop de o mie de ori.

Nocom la multe lunici !!!

Eva Se vede ca ii place in leagan Imi place culoarea la par, te prinde bine. Sa iti fie de bine !

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput