Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hellor fetite si baieti, ieri am plecat 'la oras' si azi m-am intors la pici, am dat o fuga in bucuresti sa vad o casa si un apartament ca nu se putea decide sotzu la una dintre ele, pana la urma nu e nimic de capul lor, sa fi vazut voi ce mobila din lemn masiv de pe vremea bunicii si pat cu arcuri, lada si tablie avea apartamentu...., iar casa...ce sa mai zic d-afara intrai direct in bucatarie si tot asa dintr-o camera in alta, sunt revoltata nu inteleg pe ce vor oamenii astia 500 euro e mai curat si nou la bunica la taraIn ultima instanta ne-am abatut un pic de la zonele in care cautam si am gasit ceva frumos, curat, mobilat si utilat la 500 euro in drumul taberei, insa mi se pare mult, voi ce ziceti?
Scuze de off topic-ul asta lung, dar sunt disperata
Muhh, Anca, Simodina va multumesc pentru sfaturi, astazi am scazut temperatura la 24 de grade (la 25 de grade soacra ii pusese tichiuta pe cap si ma trimitea sa caut o vesta sa-i punem pe el), cu ceaiul nu stiu ce sa zic...m-am gandit si eu ca are chimicale si ca e foarte dulce, dar se pare ca il ajuta la kaki foarte mult si in plus il linisteste (in sensul ca il face sa doarma)i-am luat un ceai (la pliculete)care contine cateva plante (menta, anason, fenicul...) dar nu vrea sa bea pentru ca este complet neindulcit si nu cred ca ar fi ok sa-i picur un pic de zahar, voi ce ziceti?
Formula ii fac cam cum scrie pe cutie, in sensul ca pun cu max 5% mai putin lapte decat scrie pe cutie, stiu ca importiva constipatiei trebuie pus cu o jumatate de masura mai putin, dar in cazul asta nu cred ca mai e la fel hranitor si nu vreau sa ajung sa-i dau la 2 ore formula care nu se compara nici pe departe cu laptele de san Off cu timpul cred ca o sa ajung sa descopar ce e mai bun pentru Mikul meu, pana atunci mai experimentam una alta

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Joy La multe lunici si voua !!!!!!!! L-ati facut soricel sau ursulet ???

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

multumim mult anca 81!!

babytza multumim mult. La multe lunici si voua!!! A crescut puiul fff bine. S-o tina tot asa!!!

monica_dicut pup fata frumoasa foc!!!. Pana la pozele cu bobocelul/bobocica asteptam vestea cea mare!!! Pai cum sa renunti la noi, nici noi nu renuntam la tine!!!

mami de Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

babytza multumesc mult pt. raspuns

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Buna mamicilor,

Am nascut un baietel de 3770kg,54cm,nota10,si suntem tare papaciosi.
Deoarece am nascut cu cezariana in 20 oct mi-a venit laptele abia a 5-a zi si foarte putin.
Acum ne confruntam cu mancatul si cu colicii si facem greu caca.
Ma simt foarte rau deoarece toata lumea imi spune sa il pun la san ceea ce si fac dar eu nu am lapte asa de mult incat sa se sature bb si plus de asta stau cu tata in gurita la el si o ora jumate in care adoarme si tot flamand este .Ii dau completare lapte praf macar asa stiu ca se odihneste si nu mai plange de foame din ora in ora.
Nu stiu daca fac bine cu laptele praf .Voi ce ziceti?
Si inca o problemuta ,in timp ce doarme uneori tot este agitat tot da sa planga ,oare din cauza ca are colici?

Credeti ca e vreo problema daca beau dimineata o cafeluta cu laptic si cate o tigara?

Va rog sa imi raspundeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Monica sa nu ne parasesti! Esti prietena noastra!
Joy dar Sofia are conjunctivita? Off, sper sa scape repede!
Baby boy , da-i SabSimplex-ul! si multa rabdare!
Eva super culoarea..asa ceva as vrea si eu cu reflexe luminoase...zilele astea merg sa-mi schimb look-ul!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

bitza2008 am inceput sa-i dau sab simplex,..sa vedem daca are efect.

Lucuttasi al meu tot asa..agitat si in somn..se strange de burtica..colicii mama lor..Cu laptele..nu renunta la san..pune-l acolo chiar daca dupa ii dai formula..cu cat pui bebe la san cu atata o sa vina lapte..si treptat o sa reduci formula. citeste topicul de alaptat help-line de la femina intim, pe mine m-a ajutat mult

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca am intrat si eu dupa un secol , v-am citit dar n-am reusit deloc sa mai scriu, oricum absenta a fost motivata. Acum ne-am facut bine in sensul ca au trecut ragadele, febrele de 40 grade si mastita, si lucrul cel mai important e ca bebe mananca numai lapte de la mami de vineri si am abandonat in sfarsit pompa electrica. Mititelul meu a fost foarte cooperant si n-a refuzat sanul dupa ce-i dadusem o saptamana intreaga cu biberonul lapte de la mine, credeam ca va renunta, dar uite ca s-a produs minunea . A luat binisor in greutate cat si in lungime. Am fost si la multe consultatii pe lactatie si chiar m-au ajutat, cum sa-l pun corect la san, m-am specializat cu toate pozitiile de football, cradle cross-cradle, etc, slava domnului ca aici sint destul de specializati in asta si te invata tot felul de trucuri. Daca va intereseaza ceva detalii spuneti. Chestia e ca daca nu existau, probabil eu as fi abandonat alaptatul. Azi noapte ne-am trezit o data pe la 3 si dimineata la 7 fara ceva sa-i uram bafta la scoala surioarei

Gargarita, felicitari si sa-ti traiasca comoara . Te asteptam printre noi .

Monica, esti o dulce stiu ca nu mai e mult pana ce o sa ne dai vestea cea buna ….trebuie doar sa gandesti pozitiv ca si pana acum. O sa ma rog pt. tine .

Musette, vazut pozele cu micutul tau, a crescut domnisorul. Tu cand te arati?

Eva, frumos sta bebelinul tau in leganut. Acum trebuie sa faci si o fetita care sa semene cu tine.

Joy, Happy Halloween ...tare simpatica micuta

Piolica, cum mai sinteti? V-ati revenit usor-usor? Ce face bebelina ta? Cu cine seamana?

Danucu, te asteptam sa ne spui cum a reactionat familia la aflarea surprizei. Tin minte ca parca doar voi doi stiati ce veti avea, corect?

Mmimi, nici tu nu ai mai intrat. Sper ca sinteti bine amandoua

Lucuta, felicitari pt baietel ....esti ca la carte...laptele la mamele cu cezariana vine fix in ziua a 5a spre deosebire de ziua 3 pt. mamele cu nastere vaginala. In primele zile ai colostru, care desi e f. putin cantitativ, dar foarte bogat in nutrienti si cu care bb se satura. Daca citesti mai sus, eu tocmai spuneam ca aici cafeaua nu e interzisa...eu beau zilnic dar cu fff mult lapte. Cu tigara te-as descuraja pe loc, bebeii sint foarte influentati de asta....asa ca nu risca. Nu abandona pusul la san, chiar daca bb nu bea prea mult acum pt. ca nu are asa mare nevoie, e inca micut si va invata sa suga, e un proces nu se nasc nici ei invatati. Iti doresc multa rabdare, am trecut exact prin aceeasi chestie si te inteleg f. bine. Personal cred ca bebeii alaptati cu lapte praf sau formula sint mult mai agitati pe motiv ca stomacelul lor digera mult mai greu acel laptic. Asa ca iata unul din beneficiile alaptatului, ca sa nu mai spun de micsorarea uterului de fiecare data cand bb e la san.

A propos de acneea bebelusilor de pe fata mie mi s-a spus de la spital ca trece in jur de 4 saptamani, si practic e semnalata de hormonii mamei care trec prin lapte la copil, si nu are sens sa va stresati cu creme din moment ce va trece de la sine. Noi abia am facut 3 saptamani si a inceput sa dispara . Cat despre mancare, si eu stiu ca ai voie de toate in moderatie, nu mai exista restrictiile care erau odata la fasole, mazare varza, mie de ex, in spital la mic dejun imi aduceau intotdeauna cafea, iar la pranz legume printre care si broccoli. Iar despre laptele de mama vs. formula se spune ca bebelusii hraniti la san sint ceva mai usurei decat cei hraniti cu formula dar beneficiile sint ca nu se constipa atat de usor ca cei din urma si beneficiaza de anticorpi. Eu am experimentat asta la cei doi copii ai mei. Cat despre ceai sau apa, eu nu i-am dat nici fetitei si nici baiatului acum, mi s-a spus ca laptele tine si de foame si de sete.

PS: Nu am putut pune poze pe contul comun din motiv ca nu am parola cea noua, dar am cateva facute la semnatura. Oricum, sper sa ma invrednicesc sa mai fac cateva. Pupici tuturor si tin pumnii gravidutelor ramase.

Alinutza, way to go baby

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetelor eu n-am sa renunt la alaptat doar ca nu cred ca se satura cu laptele meu deoarece e putin si plange toata ziua de foame si doarme putin daca ii dau numai san .Nu stiu ce sa fac cu el ?

De fumat voi fumati?eu nu am fumat de 9 luni pana acum.Asa ma mai relaxez si eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Fetelor eu n-am sa renunt la alaptat doar ca nu cred ca se satura cu laptele meu deoarece e putin si plange toata ziua de foame si doarme putin daca ii dau numai san .Nu stiu ce sa fac cu el ?

De fumat voi fumati?eu nu am fumat de 9 luni pana acum.Asa ma mai relaxez si eu .

Lucutta, insista cu alaptatul si hraneste-l momentan la cerere, adica de cate ori vrea el. Stiu ca pare epuizant, dar se merita efortul. Cat despre fumat, eu mi-as gasi alt hobby. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, aici campania impotriva fumatului e f. mare la populatie in general, ca sa nu mai spun de breastfeeding mothers. Asa ca e decizia ta, dar ai in vedere consecintele.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput