Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai, cum sa va parasesc???
Probabil ca a sunat cumva a despartire pt ca ma simt cumva in plus iar discutiile ma depasesc putin . Recunosc totusi ca au fost si momente cand am simtit ca TREBUIE sa fac macar o pauza de forum. Dar nu ma lasa sufletul pentru ca mi-am facut prietene (pe viata sper eu) aici

Si asa ca sa nu ma mai simt in plus si sa va dau si vesti, va spun ca mi-a iesit biopsia la placenta. Si se pare ca am o problema de coagulare a sangelui care a dus la o infectie (nu au putut determina exact ce fel de) care a dus la tragedie. Cert este ca trebuie sa fac un profil de coagulare complet. In plus doctora de la biopsie banuieste cumva o toxo sau listeria sau acel "ficat toxic de sarcina" de care mi s-a tot spus.
Acum am vorbit cu doctora mea. Ma duc sambata intr-o vizita pe la spital sa ma mai vada si sa punem la punct planul de bataie. Cert este ca o sa o iau pas cu pas intai cu aceste analize de coagulare dupa care refac TORCH-ul si sa vedem ce o sa mai imi dea.
Imi este teama si am avut momente in care am spus ca nu mai fac copii de teama sa nu se repete si bebe sa nu mai sufere. Dar pe de cealalta parte imi doresc mai mult decat orice pe lume un copil si faptul ca am gasit o doctora care stiu ca imi va urmari sarcina cu o implicatie de 200% ma face sa fiu optimista.
Asa, ca mi-am spus si eu of-ul si am scris romane

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Lucutta, felicitari pentru bebe grasun. Sa fiti sanatosi si papaciosi si sa cresteti mari. Atseptam poze
Despre fumat nu stiu ce sa-ti spun, si eu sunt fumatoare si citisem undeva ca e mai grav daca fumezi atunci cand alaptezi decat daca fumezi in sarcina. Mai bine da-le in colo. Eu m-am reapucat tot pentru relaxarea nervilor si (asa ziceam eu) ca sa mai uit de suferinta si sa nu mai plang. Acum imi pare rau ca m-am reapucat.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fetelor si multumec pt sustinere.
kristin, tu esti pitesteanca de'a mea special
m-ati terminat cu pozele toti bblushi sunt superbi (scuze ca nu nominalizez:()
ilia, unde esti????
daca la alexa, nu am simtit ce e aia contractie (in afara celor din timpul travaliului), sau dureri, acum sunt terminata. contractii sporadice dar f puternice, dureri, mers la toaleta la 10 min...si atit.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor.
Sunt prinsa intre doua fete cucuiete, Inisa este chiar in vacanta saptamana asta. Nu trebuie sa ma plang de nimic ca mami meu face absolut tot in casa
Bianca este bine acum. Ne arata gingiile toata ziua si e indragostita de buni. Mai avem colici cred din cand in cand, mai bazaie dar nu plange.
Pe 9 avem si noi botezul de abia astept, am si emotii :). Nasica lui Bianca este o fata de la noi de pe forum care trebuia sa fie mamica de septembrie dar a pierdut fetitza in burtica la 35 de saptamani chiar cu o zi inainte sa nasc.
Sunt chiar fericita ca ea va fi nasica lui Bianca

Moni ma bucur enorm ca scri, tot timpul vei fi a noastra

khristin ce mult a crescut pitica, e o dulce cum iubeste ea fratiorul

Eva arati super bine in noul look. De pitic nu mai zic cat este de expresiv

Anca ce gogosica frumoasa ai acolo. Pupam falcutzele

Felicic e super dulce ventuza mic

Musette si io ca khristin, piticu este dulcel dar tuuu unde estii (zgarcita in poze)

nushule mortal David in poze

babytza piticul tau a luat super bine in greutate

revin dupa ce citesc tot ( daca mai apuc )

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello fetele, pupam burticile, mamicile si bebeii

va dam si o floricica sa nu fiti suparate pe noi

Felicitari Preety pt Sorina Gabriela si Gargaritza85 pt Arianna Stefania, sa va traiasca fetitele, sa creasca mari si sanatoase.

Crinul meu vrea sa stea mult la tzitzi si la mami in brate, ne paste si ceva colici (sper sa trecem repede de ei ). Ne-a cazut buricul si facem baita in fiecare seara, asta seara i-am facut si eu...pana acum imi era frica sa ii fac eu...dar mi-am facut curaj. O simt la mana ca a luat in greutate, vom vedea la controlul de la 1 luna cat a luat, oricum are falcute si pulpite.

Monica multi si , sa nu parasesti aceasta odisee orice ar fi.

Imi e tare dor de voi si de faptul ca nu prea mai pot sta pe forum. Ma bag sa vad poze cu bobocei

Multi pupici la toate fetele

fericita de Crina Alexandra

Crinul Meu

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey fetelor...noi azi mai mult plecate,a fost o vreme super,si zice ca si maine la fel..asa a pus buburuza in carucior si stat in curte la mam.A dormit toata ziua ca o printzesuca.Sa vedem maine daca tot asa cumintzica va fi
lucuta ma bucur ca v-ati intors si ca sunteti bine
monica mii de pupici si sa fii sigura ca vrem sa fii alaturi de noi
eva imi place tare mult look-ul tau
bitza ce mai faceti voi??
musette d-ne ce scump e!!Si subscriu vreau si eu sa vad mamica!!!
joy frumoasa soricutza!
khristin ma bucur ca sunteti bine.Pozele sunt ff frumoase
alina scoatem agitateleHaide mamicutzo!!!!

laureta ma bucur ca mai avem vesti de la tine.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Va multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Lucutta eu stiu ca ai voie maxim cinci tigari pe zi daca alaptezi si astea imediat dupa ce ai dat sa suga ca sa aiba organismul timp sa elimine toxinele. Cum in perioada asta bebe cere si la jumate de ora e mai dificil dar in fine nu e un capat de tzara zic eu. Pune-l des la san, cat de des vrea asta daca vrei sa treci pe san exclusiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni poate din cand in cand sa ne mai dai un semn sa stim si noi una alta despre tine. Ma bucur mult ca ai rezultatul la biopsie mergi inainte cu investigatiile si tine-ne si pe noi la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Monica te imbratisez cu drag..asa cum am mai spus esti un exemplu si Dumnezeu sunt sigura ca va va ajuta. Nu-ti pierde increderea in el. Sunt sigura ca tot ce a fost a fost cu un scop. O sa ai cat de curand un pui frumos si sanatos care o sa te bucure enorm pe zi ce trece inmiit. Toata suferinta ta se va transforma in bucurie si fericire maxima. Oricum ma bucur ca esti printre noi si nu ne parasesti. Tine-ne la curent cu tot ce va fi in continuare..
Anca superbi ochii printesei tale..
Eva esti frumoasa oricum..si blonda si satena...stiu barbatilor (unora nu generalizezaici trebuie sa recunosc ca intra si al meu) le plac blondele eu am decis sa revin la culoarea naturala inainte cu o luna sa raman insarciata si am decis sa nu ma mai vopsesc pe perioada sarcinii..si pre bebe si ptr par..sa se regenereze..acum sincer simt nevoia de o schimbare..gataaaaa...sa revin la ce am fost !!!
Aly bombonica mea avea 4.6 acum 3 sapt..acum nu stiu sincer ca nu am mai cantarit-o..asteptam vizita la pediatru
Joy ce dulceeee eeeeeeee !!! si multumesc ptr sfat !as face asa dar nu am pompita..o sa-mi cumpar una..Kid imi zicea ca cu cat o sa ma mulg cu atat o sa am mai mult..sincer nu prea as vrea...imi ajungeeee..de ex si acum sunt pietroi !!! dupa ce a papat ea ff bine tot imi curge laptic..ma dispera..o sa-mi pun prosoape la sani in loc de tampoane
khristinma bucur ca avem vesti de la tine..ma bucur ca sunteti bine !!!
Inca ceva ..fetelor ptr colici am mai scris zilele trecute..fff eficient este BABYFEN..este pe baza de fenicul dar o singura pb nu stiu dc se gaseste in Romania !!!

Are mama o fetita !!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2703019830103353051SAxNgb
zambim !!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2378469450103353051PROhnV

Mergi la inceput