Dr. TUTUNARU (26)
Raspunsuri - Pagina 3
Oana Stefana spune:
Buna fetelor
Azi implinesc si eu 35 de saptamani, mi-am facut deja bagajul, saptamana asta imi cumpar si trusa pentru epidurala...dr. m-a chemat la control peste 3 sapt., era obosit mort cand am fost eu la cabinet, a uitat sa-mi dea analize de facut, i-am amintit eu.
Cu Ioana si eu am avut o experienta pozitiva, ea a fost cea care a stat cu mine pe timpul travaliului, ea m-a cusut, sub indrumarea dr. e adevarat.
Vreau sa citesc si eu povestea nasterii lui Felicic, si sa-l vad pe Vlad...unde e? Sunt tare aiurita zilele astea
35+
Oana Stefana spune:
Mi-am luat Biomarinul si am gasit pozele cu Vlad, Felicicfelicitari pentru grasunel, e un frumos si tare m-a emotionat, am si uitat ce mici sunt la inceput.
Dar povestea, in caz ca a aparut, n-am gasit asa ca dati un link, ceva
tanima_i2002 spune:
Fetelor eu maine merg la control si de o juma de ora stau cu o foaie in fata si nu stiu ce ss il mai intreb pe dr. De unde pana acum imi veneau o mie de intrebari si probleme in minte, acum nu mai stiu efectiv ce m-ar mai putea interesa.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,
monicabo spune:
Azi am fost la eco, la ultimul control (oficial), sunt in sapt 37+ cf eco, 38+ cf UM, a ramas, cu dr, la fel ca si data trecuta, sa-l sun la cel mic semn de nastere..asa ca nu-mi ramane decat sa astept 2-3 saptamani....
Bebe e considerat la temen, are acum putin peste 3 kg, totul ok.
Astazi, surprinzator, fata de acum 2 saptamani, era f putina lume, credeam ca s-a intamplat ceva, ca nu e dr acolo... Am avut doar 5 persoane in fata, si am asteptat aproape 1 ora...fata de 3 ore si vreun sfert data trecuta, cand cred ca am avut vreo 12 persoane in fata
Tanima, cum mai esti? La multi ani pt Rares, sa-ti traiasca!!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 36+ Ana Maria
machus spune:
Monicabo, ce putin mai ai pana la intalnirea cu bebelina ta!! Sa dea DD sa ai o nastere usoara !
Am si eu o intrebare. Voi ati facut vaccinul antitetanos? Eu am dat cu subsemnatul la dr de familie ca nu il fac, dar nu stiu daca am procedat bine...
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
anasia spune:
machus, nici eu n-am facut antitetanosul, desi dr de familie mi-a spus sa-l fac; l-am intrebat pe dr T, si nu-l considera necesar;
tanima, succes maine la eco!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
malinas spune:
tanima, la multi ani pt Rares si multa bafta azi la control.
Maine ma infiintez si eu la usa dr T.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
38s + poate Vlad (dar mai negociem)
felicic76 spune:
malinas
lorena
monica
hera
sper ca nu am incurcat borcane, restul fetelor mai aveti un pic
pup toate si mai vin cu majorete, pe parcurs
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
monicabo spune:
Felicic, merci, nu ai incurcat borcanele, toate suntem pe ultima suta de metri.
Eu de ex a, dpn intre 6-15 nov (dif intre dpn ecografic si dpn cf UM - menstra neregulata dupa nastere)
Ti-am citit povestea, super poveste, ai un talent aparte de a povesti...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 36+ Ana Maria