Dr. TUTUNARU (26)
Raspunsuri - Pagina 2
alexa101 spune:
Fetele la Dr.Iosup am programare pe 18 Noiembrie, dar aseara i-am spus dr.Tutu ca nu prea o simt, mi-a aratat-o chiar mi-a dat pe stick filmuletele, dar ma ingrijoreaza ca ma chemat asa de repede pe 4 Noiembrie iar la control (o vrea sa verifice ceva tinand cont ca prima sarcina mi-a murit baietelul la 7 luni dupa nastere, ca la scos prea tarziu doctora de la Cantacuzino si ca asi fi facut tensiune si nu si-a dat ea seama, nu i sa mai oxigenat creierasul), vad eu pe 4 Noiembrie. Eu tot il intrebam aseara 4 Dec sau 4 Noiembrie? Si el a zis ca pe acum pe 4 Noiembrie.
18 +
malinas spune:
felicic, sa-ti traiasca bebe Vlad. Este un grasunel tare dulce. Refacere rapida si te asteptam cu povestea nasterii si amanunte despre spital.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
37 s + poate Vlad (dar mai negociem)
magdita spune:
Multumesc mult fetelor, sunteti tare dragute si saritoare . Sper sa reusesc sa vorbesc cu dumnealui sau macar sa aflu daca il gasesc maine la vreo clinica cu care colaboreaza.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
Hera25 spune:
Felicic felicitari pt grasunel, sa va traiasca si sa va bucurati de el toata viata. Sper sa mai apuc si eu inainte de a naste sa citesc povestea nasterii tale. Dc poti sa ne zici si noua ce bani ai dat tu pe acolo....ar fi ok...
38+ Lorena Elena
alexutza_26 spune:
Felicic - sa-ti traiasca grasunul, ce falcute areeee, e mortal , tie refacere cat mai rapida si te asteptam cu povestea nasterii!!!
Aris - pt descriere...macar asa cand voi ajunge acolo sa fiu macar teoretic pregatita!!!!si ma bucur tare sa aud si experiente buneeee privitor la comportamentul Ioanei (care pana la urma e si ea un om, cu zile mai bune si zile mai 'ne'bune)
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
tanima_i2002 spune:
Felicic, sa-ti traiasca grasunelul Vlad, e tare dragalas. Si ce curatel era dupa nastere!!!! Refacere rapida si mult laptic ptr puiut.
Alexa eu am mers si sarcina trecuta si sarcina asta numai la 2 sapt la control, din cauza sarcinilor pierdute, contractiilor si IR-urilor mari. UJneori am ajuns si saptamanal. Te tine sub obs indeaproape sa nu apara vreo problema pe care sa nu o poata remedia din timp.
Fetelor, ma bucur ca ati avut exp placute cu Ioana, din pacate ptr mine putinele intalniri cu ea au fost tare neplacute, asta este, am spus inca de la inceput ca nu contest calitatile ei de medic, dar daca nu avea chef de mine macar trebuia sa ma paseze altcuiva nu sa ma faca sa astept a prost in spital in cond in care am aflat ca ea plecase acasa de 2 ore. Asta a fost ghinionul meu sa am parte de un astfel de comportament din partea ei. Dana Lebit nu mai este rezidenta lui Tutu, e medic, iar cu Tutu cand am vb si i-am spus ce probleme am si de ce am nevoie m-a directionat catre Ioana sa mi le rezolve, iar daca ea nu putea sa ma ajute macar trebuia sa imi spuna la cine sa apelez ca nu o mai deranjam.
Aaaa, si Ramona e ? Pai atunci ii inteleg comportamentul deviant si sictirul.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),
loren@ spune:
Nu stiam ca Ramona e gravida...de fapt eu am prins-o doar de 2 ori pe la cabinet si la cit de stresata si aiurita eram eu dupa n ore de stat pe acolo nu ma aveam ochi si pentru ea!
Felicic felicitari pentru grasunel...
E adevarat ca T rupe membranele si la cabinet si te trimite la spital, daca sarcina e peste 39+ sau 40+?
I-a fost cuiva indusa nasterea de catre el? Tare mi-e frica ca trec si de 39+ si tot nu vrea sa iasa bebelina!
Bianca Andreea
Larisa Elena38
A M R numai 2 saptamini
alexutza_26 spune:
Loren - mie mi-a indus nasterea ...si a fost ff ok, adik totul a fost controlat de ei, m-a chemat de dimi, a bagat 2 ovule pt dilatatie, apoi m-a trimis la plimbare la propriu vreo 2 ore, dupa care dilatatia deja era de 2 cm, mi-a rupt membranele si de abia atunci au inceput durerile adevarate...din momentul ruperii membranelor si pana am nascut au trecut doar 2 ore....deci ce sa zic, a fost cea mai lejera nastere, nu m-am chinuit, organismul a reactionat bine....acum cred ca deinde de la organism la organism...
....o data cu mine a mai fost o colega de odisee, care insa nu a avut aceeasi bafta ca mine desi era la a doua nastere, dilatatia s-a oprit la 2 fara contractii, a tinut-o pe perfuzii o noapte intreaga si de abia a doua zi dupa-amiaza a nascut
PRINTZUL
loren@ spune:
Alexutza in cite sapt. erai cind ti-a indus nasterea? Ai vrut tu sau ti-a propus el? Valeu in legatura cu colega ta, ca si eu sunt la a2a nastere...asa ca habar nu am de norocul sau ghinionul meu!
Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 1 zi
A M R numai 1 saptamina si 6 zile
alexutza_26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loren@ Alexutza in cite sapt. erai cind ti-a indus nasterea? Ai vrut tu sau ti-a propus el? Valeu in legatura cu colega ta, ca si eu sunt la a2a nastere...asa ca habar nu am de norocul sau ghinionul meu! Bianca Andreea Larisa Elena38 + 1 zi A M R numai 1 saptamina si 6 zile |
Eram in 38 sapt si 3 zile, bebe deja era mareee, si el urma in 4-5 zile sa plece din tara asta chiar el mi-a zis-o...asa ca de comun acord la ultima vizita la cabinetul lui mi-a expus variantele de nastere..si am optat spre inducere, zicandu-mi ca nu exista niciun risc pt fat sau pt mine, desi intr-adevar m-a avertizat ca poate dura ceva mai mult, ca fiind in spital nu e de unul singur si ca va trebui sa respectam niste pasi...eu fiind atat de dornica sa scap de greutate si gandidu-ma ca e mult mai bine decat sa fi venit Ploiesti-Bucuresti cu inima in gat, am acceptat inducerea imediat a doua zi!
PRINTZUL