Dr. TUTUNARU (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

intrebai de moase, am prins-o pe claudia, ok, dar sa nu o calci pe bataturi. Am schimbat impresii de parfumuri, amandoua puteam ca o drogherie frantuzeasca, am spart gheata, am vrut s-o omenesc pe parcurs dar nu a vrut sa primeasca nimic inainte, i-am dat la final.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Malina - si eu merg maine la control, la ce ora esti programata???Poate ne vedem pe acolo...

Felicic - emotionanta povestea voastra...sa fiti sanatosi

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns focutza spune:

Buna fetelor,
Sunt mai noua pe forum, dar il citesc inca din perioada sarcinii...
Am fost si eu pacienta dr. Tutunaru, dar am avut surpriza ca atunci cand mi-a venit sorocul (fix la 40 de saptamani) sa il sun si sa-mi spuna ca nu este in tara...era sambata spre duminica...deci plecase si omu' in weekend "afara".
In orice caz, fiind pregatita pentru nastere (cursuri lamaze, gimnastica pt. gravide, etc.) nu m-am demoralizat si vreau sa va spun ca am nascut cu Ioana, rezidenta lui Tutu, chemata de acasa la 11-12 noaptea. Moasa a fost iarasi EXTRAORDINARA, d-na Mariana sa traiasca!
Am ajuns la ora 23 la spital si la ora 2 nascusem. iarasi, cusatura Ioanei recunoscuta de asistente. Cind a venit si Tutu luni la spital, mi-a zis ca nici el nu o facea mai bine
Asadar, fetelor, daca sunteti echilibrate (fara panicari inutile, doar tot trebuie sa iasa bebe, nu?) totul o sa mearga bine.
Va pup si cand o sa am timp o sa scriu si povestea nasterii mele...care a durat cu tot cu travaliu doar 3 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Felicic, mi-au dat lacrimile citind povestea nasterii puiutzului tau! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte numai de bucurii si clipe minunate !!!
Focutza felicitari !!!!

Scot si eu agitatele pentru Malina, Lorena, Monica, Hera

Va

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

alexutza_26, merg fara programare pe la ora 13.30-14. Nu am reusit sa o prind pe Ramona la telefon si ma duc fara.

felicic, machus , Eu sper sa mai stea bebe la cutiuta pana pe 8-9, cand avem DPN-ul. Dar vedem acusica ce ne zice dr T.

Abia astept, cand ma intorc de la control, sa citesc povestea nasterii lui Vlad.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

azi am fost la cotrol si a fost super nebunie. Nu am vazut niciodata asa mare aglomeratie. M-am intalnit si cu alexutza_26. Vreau sa va zic ca este plina de viata si de energie, nu-ti vine sa crezi ca are acasa un pustiulica de 2 ani si e pe cale sa mai faca unul.

Referitor la control dr T a zis ca bebe este in parametri. DPN 8-14 nov, 3350 gr, placenta cu calcifieri dar fara motive de ingrijorare, colul putin scurtat (de unde trag concluzia ca o sa stea bebe la cutie mult si bine). M-a urcat si pe masa sa vada colul si bazinul si verdictul nu a fost tocmai bun . Bazinul cam mic. Cand a vazut ca m-am dezumflat mi-a zis ca nici bebe nu e mare si sa nu-mi fac griji. Dar nu pot sa nu-mi fac. Bebe nu e mare acum, dar va mai castiga in greutate si parca nu as vrea sa ma dau de ceasul mortii pe masa de nastere si nici as vrea sa fie el traumatizat. OOOfffffffff. Acum sunt tare morcovita dar o sa-mi treaca. Am incredere in dr T ca o sa ia decizia ce-a mai buna astfel incat bebe sa nu sufere inutil. Asa sper. Asa trebuie sa fie

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Malinas ma bucur ca bebelul tau e maricel. Sa vezi ca o sa mai creasca. Dar pe ce masa te-a pus Tutu? Eu cand am fost pe la 37 sapt si 4 zile nu s-a uitat la col deloc pe masa sau la bazinul meu, ca sa vada dc pot naste natural.....Ciudat.....

Multumesc fetelor pt majorete....sper sa se indure totusi si mandra mea sa iasa mai repede, pana nu creste mai mult....si sa ma chinuie....oricum asta e....ea sa fie sanatoasa.

38+5 zile Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna burtici

Am revenit si noi in sfs....ooff, tare aglomerat e drumu'...

Fusei la control, m-am intalnit cu Malina - e atata de calma(comparativ cu mine), si vesela si optimista si sunt sigura ca va fi ff bine cu bebe Vlad si mai ales cu modalitatea de nastere, am incredere in Dr nostru

Sa va zic vesti despre noi:
Bebelina s-a intors, e cu capu' in jos , are 2,4kg, e mai grasuna...col inchis si luuung , 5 cm, - citez: De Craciun vei naste..placenta gr2, lichid destuuul...deci suntem ok

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

multumim de aprecieri

malinas: daca placenta este calcificata, bebe nu mai ia mult in greutate. Al meu nu a mai luat nimic in ultimile doua saptamani, si eu aveam aceeasi pb cu placenta, l-am nascut cu 3770 gr si nu sunt mare in bazin. Asa ca eu una cred ca poti naste linistita natural, nu te lasa Dr.T sa te chinui aiurea in tramvai, stai linistita
Hera: scaunul de la eco este si masa de consultatii. Daca colul tau era inchis si l-a vizualizat la eco, nu avea de ce sa te consulte. Mie mi-a facut control dupa ce l-a vazut deschis la eco, iar bazinul cred ca l-a apreciat din ochi
alexuta: felicitari pentru grasuna! Sa fiti sanatoase!

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Hera, scaunul doctorului nostru se transforma la nevoie. Bazinul nu stiu exact cum l-a apreciat ca m-a apasat de mi-au iesit ochii din cap ca cepele, sa vada cum stau lucrurile.

alexutza, ti-am zis eu ca se intoarce bebelina ta.Si in mod cert o sa fie tot o grasuna.

felicic, multumesc pt incurajari.

_

Mergi la inceput