Dr. TUTUNARU (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

felicitari proaspetelor mamici! Eu din lipsa de timp nu intru si dincolo, doar aici.
M-ati speriat cu locurile din maternitate...duminica implinesc 38 de saptamani, intru in linie dreapta...si-s racita moarta, n-am gust, miros, ma doare capul, imi curge nasul...ce mai, ati prins ideea
Vineri merg la control, mai vine cineva?
Sa-l intreb pe dr. de nr. acela special de nasteri, ce alternativa exista daca nu-s locuri in maternitate, daca pleaca pe undeva in urmatoarele 2 sapt. si mai ce?
Stie cineva cat e consultatia la 38 de sapt? banuiesc ca o sa am tratatie completa , echo si control pe masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetelor.... , cate una , pentru fiecare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Oana, sanatate multa!
O sa-ti dea T. nr de telefon pt nasteri, stai linistita
Ref la locuri in maternitate, eu care tre' sa nasc zilele astea, nu am ce sa fac decat sa ma rog sa nu fie probleme.
Ref la plecatul din tara al dr-ului, intreaba-l pe el personal acest aspect. Eu l-am intrebat pt mine, si mi-a zis ca nu-i problema, ca e in tara.
Cu controlul de 38 saptamani, mie, care sunt tot la a doua sarcina nu mi-a facut control pe masa (la prima sarcina, da) si mi-a luat tot 150 ron.
Bafta, nastere usoara

Machs, ma bucur ca sunteti bine!! Mai ai putin
Madau, sanatate lui Miru
Musette, merci

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 39+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Oana - wow deja 38 de sapt....maine, poimaine te vedem cu bebe in brate....iar control/tratatia s-ar putea sa fie completa..si intreaba-l personal de plecare, locur, asa am patit-o eu prima data, dar atunci mi-a zis el c apleaca si ce facem si ce solutii avem....tin pumnii!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

monicabo - am intrat sa iti urez nashtere ushoara si un bb sanatos tun

fetelor stie cineva daca e posibil sa asiste si tatal la nashtere?

toate proaspetele mamici si pe toate mamele ce se vor nashte in curand(ca doar asa se zice, ca nu se nashte doar un copil ci si o mama)

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

monicabo - am intrat sa iti urez nashtere ushoara si un bb sanatos tun

fetelor stie cineva daca e posibil sa asiste si tatal la nashtere?

toate proaspetele mamici si pe toate mamele ce se vor nashte in curand(ca doar asa se zice, ca nu se nashte doar un copil ci si o mama)

21+

este permis in Elias, cand am nascut eu am vazut un tatic asistand la nasterea fetitei lui, sotia fiind pacienta Dr.Filipescu (a lesinat de doua ori in sala), dar nu stiu daca Dr.T permite sau nu prezenta taticilor in sala de nasteri.
a, uitasem, vorbesc de nastere naturala, de cezariana nu stiu.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!
Am citit acum la odiseea de nov-dec 2008 si s-a nascut Ana-Maria de Monicabo, pe 13 noiembrie la 5.20
Felicitari mamico! Sa aveti un bebe sanatos si mancacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Monicaaa , sa-ti traiasca minunea de fetitza , sa fie sanatoasa !!

http://bd.lilypie.com/nnM2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

MONICA, FELICITARIIIIIIIII sa iti traiasca printesa ! Sa fie sanatoasa, norocoasa si mancacioasa ! Un pentru mami!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

monicabo - FELICITARI! sa va traiasca, sa fie sanatoasa

anaconda - FELICITARI si tie dragutza! te ashtept cu poze luni de la eco(sa ai un stick la tine)

felicic - multumesc mult pt raspuns. am vb si cu dr.t. si mi-a spus ca e ok il echipam frumos si il bagam in sala, numai sa vedem cat rezista. natural sper si eu sa nasc.

fetelor am si eu o nelamurire, am uitat sa il intreb pe T despre asta. la morfofetala dr. Iosup mi-a zis sa beau mai mlta apa, i-am spus ca beau deja vreo 4l/zi si a zis...aaa pai inseamna ca nu retzi, i-am zis ca sigur de retzinut nu retzin si a ramas asa. acum nu stiu ce sa mai cred...e bine sa retzinem apa pe perioada sarcini?? sunt cam sceptica pentru ca ma speriat si cum ca ash avea IR-urile marite pentru ca sunt stresata si muncesc prea mult(eu nu sunt stresata si muncesc chiar super putin) noroc ca am intrat la Tutu care m-a linishtit imediat(asa cum numai el stie sa o faca)...nu am IR-urile marite si totul e perfect. dar numai eu stiu ce sperietura am tras si cate persoane am pus pe jar sa imi gaseasca mie pregnyl, pana sa intru la T.

21+

Mergi la inceput