Dr. TUTUNARU (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Malina - sa va traiasca bebele, sa fiti sanatosi sa va bucurati de el si sa veniti repede acasa cu mullt laptic!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

E oficial . 62,3 , valoarea la beta !
Dupa calcule , am 3 sapt si 3 zile . Se incadreza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anaconda felicitari!!!!!!!!
Iti doresc numai bine,o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!
Faci tratamentul de sustinere dat de Tutu nu?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mussette , multumesc ! Da , o sa fac tratamentul . Deocamdata pun doar utrogestan , dar dupa ce vede sacul la eco , cred ca sapt viitoare , o sa incep si cu restul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Malinas, sa-ti traiasca bebelusul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
Ana, te felicit si aici. Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos
Deci acum esti oficial si la acest capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Mussette , multumesc ! Da , o sa fac tratamentul . Deocamdata pun doar utrogestan , dar dupa ce vede sacul la eco , cred ca sapt viitoare , o sa incep si cu restul .

F bine!Asa am facut si eu am pus utrogestan pana a fost convins Tutu ca e sarcina ok si apoi restul tratamentului.Tin pumnii!Ma bucur f mult pt tine!

Monicabo tin pumnii sa nasti usor si sa ai parte deo moasa super!

malinas felicitari pt bebe!!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Anaconda - Doamne ajuta sa fie bine in continuare!!! Ma bucur pe tine

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

anaconda
felicitari!

Malinas : am citit dincolo, sa va traiasca, sa fie sanatos, papacios si necolicos!

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Wow..ce de vesti bune aici

Proaspetelor mamici, sa va traiasca puiutii, sa creasc a mari si sa fie sanatosi!!!! Voua, refacere rapida si mult, mult laptic

Viitoarelor mamici, nasteri usoare, fara peripetii sau intamplari neplacute!

Anaconda felicitari, sa fie bine pana la capat!

Hai ca se animeaza subiectul...imi place....pupici la toata lumea. As mai sta dar e fimea bolnava si sta pe capul meu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

HERA, MALINAS, felicitari ! Sa va traiasca printesele! Si fie sanatoase si papacioase !
Am fost si eu ieri la Bucuresti. Bubu are 3100 gr la 36 de sapt si 1 zi. Ieri, de ziua lui tati, ne-a aratat si fetisoara dragutza. (am pus 2 filmuletze in album). Colul este lung de 5,5 cm. Peste 2 sapt ( pe 24 nov) este urmatoarea intalnire, daca nu se intampla nimic pana atunci... Atunci aflam cum voi naste, in principiu dr a zis ca mergem pe natural. Cum o vrea DD.

M-ati speriat in legatura cu locurile in maternitate. Nici eu nu as vrea sa nasc cu altcineva sau sa ma trimita la alt spital... Are grija DD de noi.
Monicabo, mult succes si nastere usoara. Putin mai este. Sa ai noroc sa nu fie probleme cu locurile in spital.
Anaconda, iti urez bun venit aici si sedere lunga (cel putin 9 luni).

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput