Dr. TUTUNARU (26)
Raspunsuri - Pagina 10
anaconda2 spune:
Eseea , testul de azi a fost cu o mica idee mai pronuntat decat cel de ieri dimineata . Acum , la ora 14 , am facut unul , sure check , si se vede la fel ca cel barza de dimineata , adica liniuta e roz-pala . Vreau sa mai spun ca inca din ziua 8-9 am simtit "miscare" in zona ovarelor , mai mult ca o jena , cam in toata zona . Astazi , m-a durut burta ca si cand ar veni ciclu , dar vad ca m-a mai lasat acum . E pe toane... cand ma lasa ,cand ma ia...
Am luat no-spa . In orice caz , mi-am dat singura de lucru in weekend-ul asta , desi trebuia sa nu ma stresez cu testele de urina , si sa fac direct beta luni . Asta e , o sa vedem ce iese...
alexa101 spune:
La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa aveti parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa va bucurati de aceasta zi frumoasa mereu!
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaconda2 Eseea , testul de azi a fost cu o mica idee mai pronuntat decat cel de ieri dimineata . Acum , la ora 14 , am facut unul , sure check , si se vede la fel ca cel barza de dimineata , adica liniuta e roz-pala . Vreau sa mai spun ca inca din ziua 8-9 am simtit "miscare" in zona ovarelor , mai mult ca o jena , cam in toata zona . Astazi , m-a durut burta ca si cand ar veni ciclu , dar vad ca m-a mai lasat acum . E pe toane... cand ma lasa ,cand ma ia... Am luat no-spa . In orice caz , mi-am dat singura de lucru in weekend-ul asta , desi trebuia sa nu ma stresez cu testele de urina , si sa fac direct beta luni . Asta e , o sa vedem ce iese... |
eu sper sa fii gravi din ce descrii tu acolo si cred ca esti, sper sa nu ma insel!! stiu cum e sa iti doresti atat de mult, te inteleg perfect. Dar NEAPARAT fa acelasi tip de test, altfel nu iti dai seama de intensitatea liniutei!!!
Mami de fetita si de baietel 20+
monicabo spune:
Felicic, merci pt incurajari, n-o sa ma mai stresez
Anaconda, iti doresc ca de data asta sa fie bine!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 38+ Ana Maria
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe2008 FELI, pun daca imi zici si cum sa o fac Ana, trebuie sa fie bine de aceasta data |
in primul rand hai la noi la scutece, la bobocei de sept oct, au mai venit fete care doar au urmarit odiseea, si acolo avem cont comun de foto ptr bobocei, dupa ce le incarci iti arat cum sa pui link-ul.
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
tanima_i2002 spune:
Fetelor, sapt aceasta am fost f racita si am luat doua zile cate un nurofen. Ieri mi-era f rau si am mai luat unul. Acum citesc ca poate da hemoragii atat la mama cat si la fat. Eu de 3 zile imi curge sange din nas, am secretii nazale (de la raceala) cu firisoare de sange. Sa fie oare de la nurofen? Tare ingrijorata sunt. Parca s-au pus toate pe capul meu. In plus ma doare si o masea de mor. I-am trimis mesaj lui Tutu si mi-a dat voie sa iau cate 1 eferalgan pe zi. Nu i-am mai scris ca am luat nurofen. De la sarcina trecuta tineam minte clar ca mi-a dat voie nurofen, dar atunci parca eram prin luna a 4-a. Acum stau cu un stres....
Maine ma duc si la dentist. Alt stres pe mine. Mi-a spus ca pot sa fac anestezie, sa nu fac radiografie. Dar oare orice anestezie? Daca dr dentista e sclerozata si nu stie?
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,
malinas spune:
tanima, eu zic sa nu te mai stresezi cu dr stomatolog, stie in mod cert ce anestezie poate sa-ti faca si ce nu (uite aici un articol in care gasesti info si despre tipurile de anestezie ce pot fi facute in timpul sarcinii http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=252).Pt raceala eu am luat Vitamina C, sirop pt tuse Stodal, Osciloccinum, cate un paracetamol atunci cand am facut febra si am mancat kg intregi de lamaie cu miere. Sanatate maxima.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
40s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
boo lina spune:
tanima nu cred ca firisoarele de sange din nas au legatura cu nurofenul, dar eu stiu ca nu este recomandat sa iei nurofen in timpul sarcinii ci doar paracetamol
sanatate multa!
monicabo spune:
A nascut Malinas, un baietel de 3380 gr, 50 cm. Am primit mesaj de dimineata (sau noaptea, cand a nascut, dar eu l-am vazut dimineata)
Sa va traiasca bebe, sa va bucurati de el, refacere rapida si laptic cat mai mult!
Urmez si eu in curand, am niste emotii....
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 39+ Ana Maria