Dr. TUTUNARU (26)
Raspunsuri - Pagina 13
kid2003 spune:
Monicaaa Sa iti traiasca mezina printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa! Tu sa te refaci repede, sa ai mult laptic, sa ajungi cu bine acasa si cat mai repede in parc...sa le facem cunostinta fetitelor!
Oana Stefana spune:
Monica felicitari
Deja am frisoane cand ma gandesc...dr. pleaca exact cand am eu termen, m-a chemat iar la consult pe 24, sa vedem cum stau...offff
Voi ati dat ceva pentru recoltarea de celule stem? Dati-mi si mie niste scoruri pe privat, pentru nastere normala in principiu
machus spune:
Aris, ma bucur ca totul este ok si nu a fost nevoie de pregnyl, mai ales pe criza asta.
Fetelor care ati nascut, am si eu o ? mai stupida, sa nu radeti. Aici se obisnuieste sa se dea la moasa prosop si sapun dupa nastere, la Elias se mai practica?
Si inca o ? Atunci cand nasti cum se face internarea? Unde trebuie sa mergi? Direct la maternitate la et 2?
Va pup mamicutze si burtici!
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
machus spune:
Oana, si pe mine m-a chemat tot pe 24. La mine ultimul DPN era intre 2 si 7 dec. Si eu sper sa nu nasc cat este Tutu plecat.
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
monicabo spune:
Salutare
Merci pt urari. Profit de faptul ca dorm un pic fetele (cea mare, ca cea mica doarme mult mai mult)
Bafta la controale Oana si Machus, si nastere usoara cu T!
Referitor la internare, se face la receptie, se cheama fisa de prezentare, iti trebuie CI si adeverinta de la locul de munca (daca nu o ai atunci, trebue musai la externare), foaia asta nu mai stiu cui o dai mai departe...asta mai stiu de prima data, cand m-a implicat si eu in treaba asta cu internarea. Ca acum, s-a ocupat sotul meu, ca pe mine m-au luat pe sus brancardierii pe scaunul cu rotile, caci am ajuns la spital cu contractii f dese, si, dupa cum a constat si medicul rezident al lui T, cu dilatatie completa, doar membranele fiind intacte...deci gata de nastere.
Am si niste poze cu Ana Maria... www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=27" target="_blank">aici
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
monicabo spune:
Kid, merci, si eu astept sa ne vedem in parc
Machus, moasa nu a cerut nimic, adica prosop sau sapun, ce ai zis tu.. de fapt nici nimic altceva... vezi ca trebuie sa ai la tine vata din belsug, si eventual si comprese sterile (adica un tifon care se pune peste vata) Tifon din asta mai au si eu, dar vata obligatoriu sa ai tu. Dar asta dupa nastere, cand incepi sa elimini.
In sfarsit am dat si eu de o moasa ff draguta, dna Mariana, si infirmera a fost tot super ok, dna Gabi.. Ramasesem cam "traumatizata" de data trecuta cand am prins-o pe tzutzi..
Ca bani, sa stii ca nu am dat cine stie ce...am dat cate 50 lei la moasa si infirmiera, care s-au ocupat super ok de mine, la medicul rezident nu am mai apucat sa-i dau ca nu l-am mai prins (Catalin am auzit ca-l cheama, nu stiu daca e rezidentul lui T, dar colaboreaza cu el - l-am vazut si la prima nastere - inalt, slab, cu ochelari), am mai dat 50 lei pt cercei (asta e singurul tarif spus "pe fata" - or avea ei tarif fix pt gauri in urechi), si pe urma cate 5-10-15 lei pe la cate o asistenta, cand m=au ma ajutat cu copilul, cand mi l-au imbracat pt plecare etc... Neontoloaga a refuzat o mamica inaintea mea...Si cam atat am dat
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
alfa_anca spune:
Buna, mamici sau viitoare mamici,
Sunt si eu pacienta a dr Tutunaru, am nascut acum 1 an cu dansu o mandrete de fetita si acum sunt deja la a 2-a sarcina.
Dar am si eu o intrebare: Este cineva pe aici careia Dr T i-a recoltat celule stem la nastere?
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa,
Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+
babytza spune:
Anaconda felicitari !!!! Sarcina usoara
Fetelor cand pleaca dr T ? Ca as vrea sa merg si eu la controlul de 6 saptamani si nu stiu cand e plecat. Va multumesc
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Oana Stefana spune:
Monica e tare dulce bebelusa ta, m-au impresionat mult pozele...
Multumim pentru vesti, ma bucur ca sunteti bine; celule stem ati recoltat?
Ancaeu stiu ca dr a recoltat celule dar nu cunosc personal nici o mamica...
Machus poate ne vedem la cabinet...eu sunt programata pe la 4 parca
anaconda2 spune:
Babytza , T pleaca intre 27-30 .
Am fost azi la eco si am vazut sacul gestational ! Are 4 mm ...
Mai merg iar luni , sa vedem embrionul .
http://bd.lilypie.com/nnM2p2.png