Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

nikolici, cu cat te mulgi cu atat faci lapte mai mult.Daca nu congelezi lapticul lasa-l pe bebe sa regleze productia, asta o va face in cateva zile, tu ai grija ca sanul sa nu fie tare , mai exact sa NU ramana tare dupa supt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Neatza,

Question of course...
Trebuie neaparat sa ma si mulg daca am laptic destul...si de multe ori da si pe afara???Schimbam tricoul la o ora...parca suntem concurs la tricouri ude
Pup fetele

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Nu trebuie neaparat sa te mulgi. E normal sa curga, de ce nu incerci tampoanele de san ? Sunt si la chicco si la avent. Sunt foarte bune si nu trebuie neaparat sa le schimbi la fiecare alaptat. Mie mi-a ajuns o cutie mare de la chicco 3 saptamani.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ohh da stam cu sutien si protectii de alea de ceva zile...altfel as face casa un laptic mare...

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

In cazul asta are dreptate anis, e mai bine sa il lasi pe bebe sa regleze exact cantitatea de laptic de care are nevoie. Inseamna ca ai foarte mult laptic. Si cu cat mulgi mai des dupa alaptat cu atat mai mult o sa vina. Si o sa ai rauri de laptic....

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Anis, cam asa face si Anna. Si cam dupa fiecare masa. Aprox. de 6 ori in 24 h. Cred ca e normal. Am citit undeva ca nou nascutii alimentati la san pot avea scaun dupa fiecare masa sau o data la trei zile. Deci cred ca n-ar trebui sa-ti faci griji.

Noua ne-a spus pediatra ca Saab-Simplex si alte leacuri pt colici sunt tratamente de intretinere (inclusiv Debridatul) si trebuie date indiferent daca au disparut colicile sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

MonycaC, a inceput sa ma doara spatele de la marsupiu incepand cu greutatea de 4,5kg ale lui fi'miu, dar dupa plimbari de o ora si ceva incep sa simt coloana, nu inainte! O sa il port asa cat rezist!

EVAscuze ca ma bag iar peste voi.
Voiam sa te intreb ceva . Si al meu are bubite uscate pe obrajori si pe pulpele picioarelor. nu se obssrva pe picioare dar se simt la pipait.pe obrajor in schimb se pobserva asa...in lumina.Cu ce l-ai dat?
si in marsupiu l-ai pus si tu asa devreme? ca Andrei are 2 luni si aproape 2 saptamani. dar am remuscari cand il scot in marsupiu sa nu aiba probleme cu coloana. Desi el sta acolo si doarme "ca un prunc" de fiecare data

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Luca are bubite mici cu varf alb doar pe obrajori, pe corp nu are nik, nici la fundulet, nicaieri; dr pediatru mi-a zis ca sunt de la laptele meu gras, sa nu umblu la ele deloc si sa nu dau cu nik, decat eventual cu o crema naturala cu vaselina, fara parfumuri si conservanti. Il mai dau uneori cu alifie de galbenele dar nu e nevoie, trec in o zi doua fara sa dau cu nik, apoi apar altele.

In marsupiu il pun din a patra sapatamana de viata; nu ascult de babele care zic sa am grija la coloana, e ok babybjorn pt nou-nascut, plus ca e lipit de mine si e ideal sa il plimb asa; acum astep slingul din Franta de la soacra-mea, sa vad cum ne va fi

Anis, doctorita mea vorbea de carnea din comert, sa evit vita si puiul (hranit cu estrogeni puternic cancerigen) dar sa mananc salau, pastrav etc; eu nu am pe absolut nimeni la tara, sunt copil crescut la bloc, asa ca nu am de unde manca o gaina de la cineva de incredere, eu fac cumparaturi la hypermarket (fff sanatos!!!); asa ca tind sa ascult de medic; plus ca de cand am ramas gravi, pana acum cand alaptez, de la carne de vita imi vine sa vomit: o sti organismul meu ce o sti!?

Nerantula, smechera mamica!

Aly_c, multi pupici, va fi bine!

Anca, ce cocheta nora am!!!

Felicic si Nausica, sa va traiasca minunatiile!!!Superbi copii!!!

Vorbeati de "o lingura", hm, al meu face cat Hiroshima, Nagasaki si World Trade Center impreuna, o data sau de doua ori pe zi, nu mai des! Fiecare cu ritmul lui...

Ma bucur ca v-au servit info pe care vi le-am dat despre vaccinuri; eu, personal, nu stiam de vaccinul de la Pasteur (Pentaxim+Euvax) pana sa imi vb doctorita mea; nu s-a discutat deloc la noi la odisee decat despre Glaxo-Infanrix, si tare eram in ceata! Si cumnata mea in Fr a facut copiilor ei tot Pasteur, plus ca am citit destul m-am hotarat si eu pt schema Pasteur! Nu am chef dupa fix 10 ani sa ii fac copilului titru anticorpi Hepatita B(obligatoriu pt Infanrix), nu am nevoie de inca un stress, macar stau linistita.

pupici!!!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva

Ca tot se discuta de kk, Carla face foarte muuult, ii ajunge pana la banda scutecului Numai ca plange foarte tare cand face si nu inteleg de ce. Mi-e si groaza de seara asta - de obicei atunci se intampla "evenimentul", ieri n-a facut asa ca azi sigur se lasa cu scandal.

Babytza cum se mai intelege Valentina cu fratiorul ei?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

nausica: vazut poze de Ania! este superba
cum te descurci cu Pucca? La mine daca plange bebe, plange si Fox, show total!

merci de complimente , si Vlad e super frumusel si grasunel.
cu Pucca e totul ok, a scincit si ea in primele zile, acum s-a obisnuit. dar are un nou scop in viata: sa-i traga ea limba aia inaugurala pe fatza Aniei. pina acum i-am zadarnicit acest plan.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

[quote]citat din mesajul lui anamona

urgent trebuie sa aflu de unde pot cumpara maine din bucuresti trusa pentru anestezia spinala (trusa rahi-peri). trusa este fabricata de braun

incearca la Farmacia Academiei (pe linga magazinul Muzica). dar esti sigura ca spitalul nu are asa ceva? si mie mi-au zis ca, daca vreau epidurala, sa-mi iau eu, dar cind s-a pus problema de cezariana de urgenta au avut ei trusa de rahi-peridurala. vorbesc de Municipal.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Marsupiu... eu il folosesc fara frica. Argumentul pe care mi l-a dat pediatrul a fost exemplul copiilor din Africa, purtati in sling de la nastere, care ajung excelenti atleti. Asa ca-l folosim fara grija.

Mergi la inceput