Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Anamona, uite www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=5331570" target="_blank">aici si www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=5331569" target="_blank">aici farmaciile Sensiblu care au trusa Braun (sunt 2 modele). Sper ca nu vine prea tarziu raspunsul meu.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

neata,

Ce faceti??

Noi suntem bine papam numai laptic de la mami, incerc sa nu uit sa ma mulg macar o data pe saptamana si sa ii dau din bibe ca sa nu cumva sa uite de bibe ca pe urma vai de pielea mea.

E cumintica deocamdata IRIS, eu sunt topita dupa ea...sunt lesinata..si fetele la fel.

Ce vroiam sa va intreb,cand fac kaka bb vostrii cat e antitativ?CAm cat o lingura in medie? Si uneori mai mult??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata fetelor!

Vreau si eu parola de la bobocei. Pun poze de la botez

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

Mergi la inceput

Nerantula bebe Gruia e bestial! Iar comentariile pozelor de asemenea! Am ras de m-am prapadit, mi-ai inseninat ziua! E cel mai tare!

Spune-mi si mie din ce material si facut mulajul piciorusului si manutei?

"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

Mergi la inceput

Anca ce printesa ai tu! Superba in rochita de la botez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giulianna multumesc Ai PM cu parola pentru bobocei2008.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici si mamici

Felicia bun venit acasa !!!! E superb falcosul tau !!!

Piersicutza bine ai ajuns acasa mamico !!!

Xor felicitari pentru 2 luni

Octavia , Onutzu81 felicitari !! Sa va traiasca puii !!!

Mamidestefan ce comori frumoase ai tu...

Nerantula am murit de ras la poza voastra....foarte tare.. nu mai zic de comentarii....

Nikolici am dat si eu putin apa a soareci...foarte frumoasa povestea printesei...

Anca e superba Carla in rochita aia Imi pare rau ca nu ti-au iesit pozele...

Giulliana ala cu amprentele e un set care se gaseste in oras.Am vazut eu ieri la miniblu. Dar gasesti si pe site-uri la cadouri. Au la reclamamascata.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anis

neata,

Ce faceti??

Noi suntem bine papam numai laptic de la mami, incerc sa nu uit sa ma mulg macar o data pe saptamana si sa ii dau din bibe ca sa nu cumva sa uite de bibe ca pe urma vai de pielea mea.

E cumintica deocamdata IRIS, eu sunt topita dupa ea...sunt lesinata..si fetele la fel.

Ce vroiam sa va intreb,cand fac kaka bb vostrii cat e antitativ?CAm cat o lingura in medie? Si uneori mai mult??

*** AniS

Iris-Medeea *** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***

IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Cam asa face si piciul de obicei, cat o lingura. Si uneori putin mai mult

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza,

Question of course...
Trebuie neaparat sa ma si mulg daca am laptic destul...si de multe ori da si pe afara???Schimbam tricoul la o ora...parca suntem la concurs la tricouri ude
Pup fetele

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Giulliana ala cu amprentele e un set care se gaseste in oras.Am vazut eu ieri la miniblu. Dar gasesti si pe site-uri la cadouri. Au la reclamamascata.

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Unde zici ca au? In afara de miniblu?

Mergi la inceput