Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 18
anca81 spune:
Anamona, uite www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=5331570" target="_blank">aici si www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=5331569" target="_blank">aici farmaciile Sensiblu care au trusa Braun (sunt 2 modele). Sper ca nu vine prea tarziu raspunsul meu.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
anis spune:
neata,
Ce faceti??
Noi suntem bine papam numai laptic de la mami, incerc sa nu uit sa ma mulg macar o data pe saptamana si sa ii dau din bibe ca sa nu cumva sa uite de bibe ca pe urma vai de pielea mea.
E cumintica deocamdata IRIS, eu sunt topita dupa ea...sunt lesinata..si fetele la fel.
Ce vroiam sa va intreb,cand fac kaka bb vostrii cat e antitativ?CAm cat o lingura in medie? Si uneori mai mult??
_giulianna_ spune:
Neata fetelor!
Vreau si eu parola de la bobocei. Pun poze de la botez ![]()
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller
_giulianna_ spune:
Nerantula bebe Gruia e bestial! Iar comentariile pozelor de asemenea! Am ras de m-am prapadit, mi-ai inseninat ziua! E cel mai tare!
Spune-mi si mie din ce material si facut mulajul piciorusului si manutei?
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller
_giulianna_ spune:
Anca ce printesa ai tu! Superba in rochita de la botez! 
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
anca81 spune:
Giulianna
multumesc
Ai PM cu parola pentru bobocei2008.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
babytza spune:
Neata burtici si mamici 
Felicia bun venit acasa !!!! E superb falcosul tau !!! 

Piersicutza bine ai ajuns acasa mamico !!! 

Xor felicitari pentru 2 luni 
Octavia , Onutzu81 felicitari !! Sa va traiasca puii !!! 
Mamidestefan ce comori frumoase ai tu...
Nerantula am murit de ras la poza voastra....foarte tare..![]()
![]()
nu mai zic de comentarii....
Nikolici am dat si eu putin apa a soareci...foarte frumoasa povestea printesei...

Anca e superba Carla in rochita aia
Imi pare rau ca nu ti-au iesit pozele...
Giulliana ala cu amprentele e un set care se gaseste in oras.Am vazut eu ieri la miniblu. Dar gasesti si pe site-uri la cadouri. Au la reclamamascata. 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anis neata, Ce faceti?? Noi suntem bine papam numai laptic de la mami, incerc sa nu uit sa ma mulg macar o data pe saptamana si sa ii dau din bibe ca sa nu cumva sa uite de bibe ca pe urma vai de pielea mea. E cumintica deocamdata IRIS, eu sunt topita dupa ea...sunt lesinata..si fetele la fel. Ce vroiam sa va intreb,cand fac kaka bb vostrii cat e antitativ?CAm cat o lingura in medie? Si uneori mai mult?? *** AniS Iris-Medeea *** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)*** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
Cam asa face si piciul de obicei, cat o lingura. Si uneori putin mai mult
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David
nikolici spune:
Neatza,
Question of course...
Trebuie neaparat sa ma si mulg daca am laptic destul...si de multe ori da si pe afara???Schimbam tricoul la o ora...parca suntem la concurs la tricouri ude 
Pup fetele
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Giulliana ala cu amprentele e un set care se gaseste in oras.Am vazut eu ieri la miniblu. Dar gasesti si pe site-uri la cadouri. Au la reclamamascata. ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Unde zici ca au? In afara de miniblu?
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

IUBIRILE MELE