Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva

Ca tot se discuta de kk, Carla face foarte muuult, ii ajunge pana la banda scutecului Numai ca plange foarte tare cand face si nu inteleg de ce. Mi-e si groaza de seara asta - de obicei atunci se intampla "evenimentul", ieri n-a facut asa ca azi sigur se lasa cu scandal.

Luca nu plange dar stiu exact cand face; uite smecherul: dupa alaptare imi place sa il pun la verticala pe copasele mele si ne jucam; odata il vad ca ma strange fff tare de mana, se inroseste la fata, se screme cateva secunde din greu, si apoi imi arata un zambet larg stirb. Atunci fuguta il duc pe salteluta si stiu ce ma asteapta, "mustarelul" de multe ori ma pateaza pana si pe mine pe haine Uneori plange de la pocuri prea puternice, se sperie singur si plange

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva

Ca tot se discuta de kk, Carla face foarte muuult, ii ajunge pana la banda scutecului Numai ca plange foarte tare cand face si nu inteleg de ce. Mi-e si groaza de seara asta - de obicei atunci se intampla "evenimentul", ieri n-a facut asa ca azi sigur se lasa cu scandal.

Babytza cum se mai intelege Valentina cu fratiorul ei?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Ancuta legat de problema ta, chiar aseara am citit in cartea Dr. Spock (care este excelenta, daca nu o ai, cumpar-o, e minunata!) care este cauza efortului din timpul defecatiei:

"Unii copii care au scaune rare incep sa impinga si se chinuie mult atunci cand au trecut 2-3 zile. Cu toate acestea, scaunul lor - atunci cand reusesc sa-l aiba - este moale si de aspect normal. Aceasta situatie nu e constipatie - materiile fecale nu sunt tari. Problema se datoreaza unei coordonari nepotrivite. Copilul impinge cu un set de muschi si se opune cu alt set, astfel incat nimic nu se petrece cu exceptia faptului ca el depunde un efort mare. Pe masura ce sistemul nervos al copilului se maturizeaza, problema va disparea.
Uneori adaugarea a 2-4 lingurite de piure de prune la dieta zilnica poate fi de ajutor si poate face ca scaunele copilului sa fie mai regulate, cu toate ca bebelusul nu are nevoie inca de hrana solida. Medicamentele nu sunt necesare si este cel mai bine daca nu folositi supozitoare sau clisme, astfel este posibil ca intestinele copilului sa devina dependente de ele. Incercati sa rezolvati problema cu prune sau cu suc de prune"

Ma rog, eu am copiat tot pasajul referitor la efort. Nu stiu cat de indicata este folosirea prunelor la copii atat de mici dar daca asa scrie in carte....asa am copiat :)

Sper sa-ti foloseasca!

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giulianna, multumesc, mi se pare veridica explicatia data. Probabil ca-i voi introduce in dieta suc de prune o data cu diversificarea alimentatiei.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Felicitari proaspetelor mamici !!!! Vazut poze foarte frumoase ..

Si Alex se screme rau si face kk dupa fiecare masa .. asa ca nu stiu ce sa mai zic. Vroiam sa va intreb ce culoare are la voi kk ? Ca la el e uneori mustar, dar de cele mai multe ori verde inchis... Nu stiu de la ce e uneori asa si alteori asa. Ca poate sa difere de la o masa la alta, deci nu are legatura cu ce mananc eu.

In alta oride de idei, acum e sub observatie atenta din partea mea. Dupa cele 2 vaccinuri facute mi se pare ca doarme mai mult decat pana acum (Babytza imi pare rau pentru ieri ca n-am mai ajuns in parc dar pe la 6 s-a trezit si s-a culact la 1.30). Si pe langa asta mananca si mai putin. Aseara dupa masa de la 6 cand cred ca a mancat vreo 100, i-am facut baie la 8.30 si a mancat 25 ml si s-a culcat. S-a mai trezit la 2 .. Si nici peste noapte nu a mancat stralucit
Sper sa-i treaca repede si sa revina la mese normale ca ma sperie un pic. Nu se diminueaza laptele meu, nu, daca cateva zile nu mananca ca lumea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

A mea face kaki o data pe zi... si bine. As zice mai degraba cat un polonic, nu cat o lingura, pateaza tot ca nu mai are loc in scutecel.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput