Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 5

Ven spune:
'neata!
Miha, (desi cred ca raspunsul meu e cam tardiv) din experienta mea cu baiatul cel mare, bebe vomitacios, dupa ce voma il lasam putin, apoi il testam cu niste ceai, si daca il vedeam ca bea cu pofta ii dadeam alt lapte. Si era ok.

LaLa_20 spune:
Neata!
Moni,vazut pozele...
Elle,nu sunteti inca afara?
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

LaLa_20 spune:
O cafea?Si o tigare?Ven?...fug sa-mi fac si eu o cafea!
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 Neata! Moni,vazut pozele... ![]() ![]() ![]() Elle,nu sunteti inca afara? Cea mai optimista mamica! Laura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ![]() ![]() un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta |
ba da .. acum plecam!
pupi
Elena

BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

Ellenuta spune:
moni delicios roberticul!!!!!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

miha74 spune:
asa am facut, i-am dat un pic de ceiut, si l-am lasat in patut...si acum doarme de vreo juma de ora, asa ca numa bine cand se scoala o sa ii dau fructele.
ellenuta- cred ca voi veni miercuri dimineatza, ca maine si joi avem de la 9 kinetoterapie, si apoi e frant mititelul. Tu ii dai masa de 10.00 in parculet? ca sa stiu sa ma pregatesc si eu.
mai bag si eu o cafeluta cu voi fetelor, daca tot e liniste pe la mine.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

anca.b spune:
Buna dimineata!
Micsunea, ai o super frumoasa fetita si o familie pe masura! printesa mica.
Miha, ai procedat bine. noi am avut probleme mari cu voma, mi-a facut si citeva episoade de varsat cu jet. un pic de pauza, una-doua ore si apoi poti incerca din nou. insa o cantitate mai micutza de mincare decit de obicei, sa nu fortezi stomacelul.
Ramona, nu mai stiu unde ati fost voi in concediu. la mogosa? si daca da, unde ati stat si cam cit a costa cazarea?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

nemary spune:
Shose, eu sunt multumita de carucior pt.ca este f usoar, il poti manevra cu o singura mana, la fel se si strange, nu ocupa mult spatiu. in el a invatat Daria sa stea in fundulet, eu nu am pus-o intr-o perne si acum sta f bine si singurica, bine nu pt.f.mult timp, max. vreo 5 min. cat a fost mai micuta Daria nu i-am gasit niciun defect, dar acum nu prea mai sta comod in el atunci cand doarme, au inceput sa-i atarne piciorusele.
sa-l stapaniti sanatoase si sunt sigura ca vei fi incantata de el.
Mari

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

nemary spune:
neata!
LalaD, pai atunci poate ne intalnim dupa 15 sept, si poate or sa vina si alte fete, CameliaH, Gatta, MIki mamica...
Miscunea, ai o Amandina care seamana cu tati. si e simpatica foc
Mari

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

anca.b spune:
Fetelor, am si eu o intrebare. voi puneti pernutza bebeilor? ca eu pina acum l-am culcat fara, insa daca nu se foloseste, de ce o mai pun astia in seturile de lenjerie pt copii?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii