Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 6

miha74 spune:
buna intrebarea....exact aseara ma gandeam si eu la chestia asta....ca mi se pare ca sta bine pe pernuta mica. Nu-mi mai aduc aminte cum am procedat la Laura....de se intampla cu varsta.
anca.b- asa am sa fac. Acum s-a sculat si ii pregatesc fructele si apoi iesim la o plimbare mica.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

monicaa spune:
Buna dimineata si de la noi
Mai fetelor e un intuneric afara si numai 16 grade, te trage numai la somn si am atatea de facut.
Peste o saptamana o sa ma vait cu siguranta de ce cald imi este, asa ca savurez totusi.
Miha74 hai facem un trio do-re-mic cu Elenutza ca de vineri apar si eu ín 13 Septembrie. Vii pe jos pana la circa financiara (hai ca nu e departe!! :)) si de acolo te preiau eu.
Da nu mergem in parcul Romniceanu ci in tzacalie. Elenutza..stii ca asa ii spune? De..eu am invatat la 146 si a fost parcul copilariei mele. Toate drumurile de la scoala/acasa treceau pe acolo.
Edit: Miha cum se mai simte Matei?
Micsunea ce dulceata ai tu acolo!!! Imi place foarte tare numele ei. Ma gandesc de fiecare data la amandine prajituri! Deci raman cu un gust dulce in gura cand ma gandesc la voi.
Gatta nu cred ca ajungem pana in 15 septembrie in Campulung, dar daca da sun precis.
Ceska bine ai revenit!!!
Pupici. Mergem sa luam si noi micul dejun
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

ginnette spune:
Neata fetelor,
Sa incep cu "laudele" : Moni, Roberto arata de milioane!
Si, Micsunea, Amandine este delicioasa - si, da, seamana cu tati!
Acum, despre noi, s-a cam "molesit" kk - cred ca e efectul antibioticului - dar este pasta groasa... inca!.
Simona, ii dau doar un pliculet de biotics da'o sa-i dau 2; si o sa-i iau si Liv 52 (scuze, ca te-am incurcat cu LauraD).
Miha74, am vazut ca ti-au raspuns fetele; asa zic si eu, sa-l lasi putin si apoi sa incerci cu ceai.
Lavi(mishu), o sa vezi c-o sa fie bine bb Conrad!
Ati adus vorba de pernuta: eu o culc fara perna; dak tot am obisnuit-o asa, cel putin, pana o "descopera" ea, o s-o culc asa.
Bubitele de pe spate s-au dus; adik nu mai sunt decat puncte nu si pete - sper sa fie de la caldura.
Intrebare: voi le-ati dat bbt bb-ilor o banana intreaga pe zi? adik sa zicem 1/2 la 11 (la piureul de fructe) si 1/2 la 6:00pm la iaurt?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

stancutza spune:
Neata zuzici si clopotei!
Scriu in word si pe urma dau paste, de la serviciu folosim Internet Explorer si mi-e frica sa nu faca figuri cum mai patiti voi.
Mai intai am si eu niste intrebari:
1. Inteleg ca NU E BINE sa dam morcovi in fiecare zi bebeilor? Eu n-am incercat pana acum sa scot morcovii din piure.
2. In timpul saptamanii este bine sa avem si o zi-doua fara carnita/out?
3. Cam cat lapte trebuie sa bea bebeii nostri acum ziua? Sofia cred ca bea cam 500 ml, 300 de la mine si inca 200 formula, dupa masa de fructe si legume. Si e normal sa mai bea inca lapte dupa mesele solide? Adica, eu ma bucur, dar e ok? Sa i-l scot pe ala? Nu ramane cu prea putin?
4. De cand ar trebui sa inceapa bebeii sa adoarma in carut stand in fund si nu culcati? Eu Sofiei inca ii dau spatarul jos cand vrea sa doarma.
Shose, o sa-ti placa caruciorul, e usor, si usor manevrabil. Vorbeam cu Mary si spuneam ca mie parca nu imi mai place asa mult pentru ca mi se pare ca locul de dormit a devenit cam stramt :-) si in plus cand ii ridici spatarul nu face unghiul intre sezut si spatar mai inclinat, asa cum am vazut la carucioarele modele mai noi, ci sezutul e orizontal iar spatarul putin inclinat pe spate. Eu parca acum as vrea un carut sport, cum am vazut la Roberticu, adica cu unghiul acela scobit, nu stiu cum sa spun, cam cum sta bebe in scoica. Oricum, sa-l stapaneasca Pipetu’ sanatoasa!
Grati, eu de branza din lapte de mama n-am auzit :-)))) Dar uite, daca nu vrei sa-i dai branza mai intai, poti sa-i dai iaurt. Eu am inceput de doua zile sa ii dau la masa de la 18. Prima inghititura e urmata de o strambatura groaznica, dar dupa aia deschide ciocu’ sa-i mai dau. E asa dulce… Am gasit un iaurt bulgaresc cica, la Mega Image, doar cu lapte si fermenti, fara lapte praf, si din ala ii dau.
Miki, te inteleg ca vrei sa termini cu alaptatul ... acum o luna poate as fi spus altceva, dar de vreo sapt si Sofia cam face mofturi la san, adica in loc sa pape se uita ca girofarul in toate partile, se arcuieste etc. Sau papa foarte putin si ma cam enerveaza. Ieri am reusit sa-i dau sa pape doar culcata, in dormitor, cu draperiile trase. Sa nu mai zic ca nu-i mai place sa incep cu dreptul :-) desi luni de zile asa am facut. Asa ca incerc sa o re-imprietenesc cu titi, ieri am pus-o in fund in fata mea, si s-a jucat de zor, se tot arunca la titi, sau exersa apucatul cu doua degete ;-))))) Una peste alta, eu as vrea sa o alaptez pana la un an, dimineata si seara, asa cum recomanda si OMS.
Fetele cu bebei umblareti, ma speriati ;-) cum sa nu mai vrea sa doarma bebele cand descopera mersul? Spuneti-mi va rog ca nu se intampla la toti. Mama nu-si aminteste nici la mine nici la sora-mea sa fi facut asa. Nu se intampla tuturor, nu? Oricum,noi mai avem pana acolo, deocamdata doar ne batzaim in patru labe, asa ca anticipez cel putin inca o luna de “odihna”.
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

anca.b spune:
roxana, eu i-am dat lu stefan o banana intreaga la o masa...cu iaurt.
s-a lins pe bot. bine, al meu si papa mult....insa cu banana mai rarutz, ca ne constipa.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

jelimoni spune:
fetelor imi creste inima cand vad ca mi-l laudat pe roberticu!!cred ca si voi simtiti la fel! si cu ocazia asta imi auc aminte ca ieri am savurat pozele amandinei si nu ami stiu daca i-am scris lui micsunea ca are o dulceata de fata!!
am venit acum de la banca, am rezolvat yupii!! s-a crizat rau tipa care gresise, ca altadata sa nu mai vin cu biletele scrise ma ameninta ca va trebui sa completez formular ca ea lo luat de 2 (in loc de 1) si i-am zis ca mai e o cifra 2 in cont si nu seamana deloc cu cea care o crezut ea ca e 2...si oricum asta n-o scuza ca n=-a verificat nr contului sa bata cu titularul ce i l-am scris ppe foaie...s-a crizat si mai rau cand i-am zis da asta e...l-a sunat pe domnu respectiv i-a explicat ca s-a facut o gresala, si-a dat acceptul domnul si m-am intors cu banii in cont..ma asteptam sa dureze cateva zile
pfiuu...am scapat de-un stres
fug sa-i pregatesc fructele lui robert pana se trezeste
pupici
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

micsunea spune:
Neatza zuzici,
AncaB, si eu ma intreb acelasi lucru. La noi e taticul tare speriat de perna (ca deh, Amandine doarme pe burta si are reflux gastro-esofagian dureros, deci numai perna ii mai lipseste). Asa ca nu folosim.
Poate cand cresc mai marisori? Eu imi aduc aminte ca aveam o perna foarte plata, dreptunghiulara cand eram mica si nu dormeam decat cu ea!
Roxana, Amandina mea adora bananele si mananca o banana intreaga deodata daca ii dau. Dar ii pica tare prost. De aceea doctora ei ne-a spus sa-i dam banana maximum de 2 ori pe saptamana. Dar depinde de bebelus cred eu. (desi banana e un aliment "greu")
Apropos de asta, eu cand eram mica am avut mari probleme cu masa, nu vroiam sa mananc nimic decat banana si biata maica-mea facea pe al in patru sa gaseasca banane: mancam carnita cu banane, gris cu banane, biscuit cu banane (nimic fara banane)...
Sper ca azi sa primim vesti bune de la puiutii care aveau febra.
PT CINE INTREBA DE DINTI acum cateva capitole, Amandina mea nu are niciun dinte si nici nu ma astept sa-i iasa deoarece atat mie cat si sotului ne-au iesit dintii cand aveam vreun an jumate! Am auzit ca la capitolul asta semeni cu parintii, asa ca...

jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Neata fetelor, Sa incep cu "laudele" : Moni, Roberto arata de milioane! Si, Micsunea, Amandine este delicioasa - si, da, seamana cu tati! Acum, despre noi, s-a cam "molesit" kk - cred ca e efectul antibioticului - dar este pasta groasa... inca!. Simona, ii dau doar un pliculet de biotics da'o sa-i dau 2; si o sa-i iau si Liv 52 (scuze, ca te-am incurcat cu LauraD). Miha74, am vazut ca ti-au raspuns fetele; asa zic si eu, sa-l lasi putin si apoi sa incerci cu ceai. Lavi(mishu), o sa vezi c-o sa fie bine bb Conrad! Ati adus vorba de pernuta: eu o culc fara perna; dak tot am obisnuit-o asa, cel putin, pana o "descopera" ea, o s-o culc asa. Bubitele de pe spate s-au dus; adik nu mai sunt decat puncte nu si pete - sper sa fie de la caldura. Intrebare: voi le-ati dat bbt bb-ilor o banana intreaga pe zi? adik sa zicem 1/2 la 11 (la piureul de fructe) si 1/2 la 6:00pm la iaurt? Roxana si Adela - 09.12.2007 ![]() Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
roxana eu nu i-a prea dat banana lui robert ca el facea cam la 2-3 zile caca si n-a vrut sa-l constim mai tare...vad ca acum de cand o dat dintii face in fiec zi, o sa incep sa-i dau si eu mai des...daca ii dai cate jum. la o masa nu cred ca-i prea mult
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

anca.b spune:
Stancutza, iti zic punctual:
1. eu ii dau morcovi in pireul de legume in fiecare zi. insa mult mai putini decit la inceput. in sensul ca pun 4-5 morcovi nu f mari in amestecul pt o saptamina (eu fac mai mult si congelez). adica in aprox 1-1,5 kg de pireu (restul e conopida, cartof, dovlecel, patrunjel, telina, gulie, fasole verde etc)
2. poti sa-i dai intr-o zi fara carne sau ou, insa nu trebuie sa fie neaparat o regula. ei au nevoie de proteina din carne si nu au de unde sa o ia din alta parte...si nu au nici rezerve cum avem noi...
3.in mod normal, trebuie sa bea intre 400 si 600 ml lapte pe zi...de obicei mesele de dimineata si se seara sint de lapte. daca ii mai dai in plus, eu zic ca nu e gresit.
4. asta chiar nu stiu. sint curioasa sa aflu si eu ce zic fetele. si eu ii las spatarul jos cind vrea sa doarma...dar mi s-a intimplat sa merg in oras cu caruciorul sport (care nu se lasa decit f putin pe sn pe spate) si sa atipeasca stefan in el.
Citat: |
citat din mesajul lui stancutza Neata zuzici si clopotei! Scriu in word si pe urma dau paste, de la serviciu folosim Internet Explorer si mi-e frica sa nu faca figuri cum mai patiti voi. Mai intai am si eu niste intrebari: 1. Inteleg ca NU E BINE sa dam morcovi in fiecare zi bebeilor? Eu n-am incercat pana acum sa scot morcovii din piure. 2. In timpul saptamanii este bine sa avem si o zi-doua fara carnita/out? 3. Cam cat lapte trebuie sa bea bebeii nostri acum ziua? Sofia cred ca bea cam 500 ml, 300 de la mine si inca 200 formula, dupa masa de fructe si legume. Si e normal sa mai bea inca lapte dupa mesele solide? Adica, eu ma bucur, dar e ok? Sa i-l scot pe ala? Nu ramane cu prea putin? 4. De cand ar trebui sa inceapa bebeii sa adoarma in carut stand in fund si nu culcati? Eu Sofiei inca ii dau spatarul jos cand vrea sa doarma. Stancutza, ![]() ![]() Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Anca si

www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

micsunea spune:
Jelimoni,
imi pare bine ca ai rezolvat-o cu banca, uuf, urate sunt treburile astea administrative.
Pupici,
Micsunea