Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Fetelor, am si eu o intrebare. voi puneti pernutza bebeilor? ca eu pina acum l-am culcat fara, insa daca nu se foloseste, de ce o mai pun astia in seturile de lenjerie pt copii?

Anca si Stefan (13.01.2008)

Buna intrebare, Anca :-). Oricum, perna nu se recomanda in principiu nici la adulti, deci eu nu o sa-i dau Sofiei. Si salteaua i-am luat-o cat mai tare, e mai bine pt coloana.

Edit: mUltumesc pentru raspunsuri

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Moni, bine ca ai rezolvat. ca e destul de complicat daca nu isi da acceptul titularul contului in care s-au varsat banii....si asa o sa aiba o gramada de acte de semnat respectivul...iar fetele de la banca o sa aiba de umblat dupa el pt semnaturile astea...

Micsunea, si eu am avut o pernutza mica, destul de "umflata", nu plata cum sint astea de acum. o am si acum...mai dorm cu ea din cind in cind... asa-i de bineee....

www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Anca, Moni, Beatrice(micsunea) - sper ca am retinut bine - acum, eu ii dau ca mi-e teama ca de la antibiotic sa nu dea kklirea rau, peste ea.
Si eu stiu ca e cam grea - mie nu mi-a placut niciodata, nici cand eram copil (din pct asta de vedere, ai mei au scapat de stresul cum sa faca rost de banane pe vremea lu' impushcatu') - d'asta n-am exagerat.

Cat despre dinti, buburuza este toata numai gingii albicioase, cand rade! Si nu cred c-o sa aibe prea curand!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Neata zuzici si clopotei!

Scriu in word si pe urma dau paste, de la serviciu folosim Internet Explorer si mi-e frica sa nu faca figuri cum mai patiti voi.

Mai intai am si eu niste intrebari:

1. Inteleg ca NU E BINE sa dam morcovi in fiecare zi bebeilor? Eu n-am incercat pana acum sa scot morcovii din piure.
2. In timpul saptamanii este bine sa avem si o zi-doua fara carnita/out?
3. Cam cat lapte trebuie sa bea bebeii nostri acum ziua? Sofia cred ca bea cam 500 ml, 300 de la mine si inca 200 formula, dupa masa de fructe si legume. Si e normal sa mai bea inca lapte dupa mesele solide? Adica, eu ma bucur, dar e ok? Sa i-l scot pe ala? Nu ramane cu prea putin?
4. De cand ar trebui sa inceapa bebeii sa adoarma in carut stand in fund si nu culcati? Eu Sofiei inca ii dau spatarul jos cand vrea sa doarma.

Fetele cu bebei umblareti, ma speriati ;-) cum sa nu mai vrea sa doarma bebele cand descopera mersul? Spuneti-mi va rog ca nu se intampla la toti. Mama nu-si aminteste nici la mine nici la sora-mea sa fi facut asa. Nu se intampla tuturor, nu? Oricum,noi mai avem pana acolo, deocamdata doar ne batzaim in patru labe, asa ca anticipez cel putin inca o luna de “odihna”.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

1. Poti sa ii dai morcov in fiecare zi dar daca vezi ca se face portocalie pe palmute sau in jurul guritei ( nu murdara, nuanta pielii) atunci e un pic cam mult morcov.
2.Da e bine sa fie macar o zi pauza saptamanal de carnita si ou.
3.Dupa 6 luni minimul necesar de lapte pe zi este de 500 ml . Ce este in plus nu strica.
4.Unii nu accepta niciodata sa doarma in fund in carut. Ai mei nu au facut-o.

Raspunsuri pentru alte intrebari :

5. Cu parere de rau dar amandoi baietii mei plus 2 fini au facut exact la fel : in luna in care au descoperit statul in picioare au "uitat" cum este sa stea culcati.
6. Eu nu sunt de acord cu perna inainte de 12 luni ( chiar si dupa).
7. Se poate da o banana zilnic daca bebe nu are nimic impotriva.
8. Grati eu nu am auzit de branzica facuta din lapte matern. Dudu cred ca este insa suficient de marisor pentru branzica facuta din lapte de vaca.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

miscunea, bananoasa!!! si eu am fost la fel...mama facea rost de banane verzi si le punea la copt pe dulap...le supravegheam in fiecare si si abia asteptam sa se ingalbeneasca un pic...rapid saream pe ele...
frate-meu in schimb se strimba si le refuza categoric...ca el nu maninca "bostani"///

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Neata zuzici si clopotei!

1. Inteleg ca NU E BINE sa dam morcovi in fiecare zi bebeilor? Eu n-am incercat pana acum sa scot morcovii din piure.
2. In timpul saptamanii este bine sa avem si o zi-doua fara carnita/out?
3. Cam cat lapte trebuie sa bea bebeii nostri acum ziua? Sofia cred ca bea cam 500 ml, 300 de la mine si inca 200 formula, dupa masa de fructe si legume. Si e normal sa mai bea inca lapte dupa mesele solide? Adica, eu ma bucur, dar e ok? Sa i-l scot pe ala? Nu ramane cu prea putin?
4. De cand ar trebui sa inceapa bebeii sa adoarma in carut stand in fund si nu culcati? Eu Sofiei inca ii dau spatarul jos cand vrea sa doarma.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

INNEBUNESC CU BROWSERUL ASTA!!! SAU DE LA CE-O FI, CA MI SE DUC IN BOSCHETI MESAJELE!!!

DECI:

1. Eu nu i-am scos niciodata morcovul din piure.

2. Si am citit ca-i bine sa se faca "pauza de carnita"; da a mea, nu manamca piureul de legume "chel" - cred ca seamana cu mine,'carnivora'

3. Buburuzai ii dau 220 ml dimineata si 240 ml seara - doar formula; dupa mesele solide nu mai vrea lapte; ii dau fie suc de fructe fi eceai de la hipp, fie babydrink.

4. Ea nu doarme in fund nici acum; si nici nu ma rabda inima s-o bad chinuita, asa ca-i las spatarul la orizontala.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

miscunea, bananoasa!!! si eu am fost la fel...mama facea rost de banane verzi si le punea la copt pe dulap...le supravegheam in fiecare si si abia asteptam sa se ingalbeneasca un pic...rapid saream pe ele...
frate-meu in schimb se strimba si le refuza categoric...ca el nu maninca "bostani"///

Povestea Nasterii

- super tare fratele tau! nici eu nu mamanc banane si n-am mancat nici copil fiind - in privinta asta, ai mei n-au avut stresul cu alergatura dupa ele, pe vremea lu' impushcatu'.

Eu le ziceam ca ca e un fel de "mamaliga la mixer".

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata fetelor, si eu pe aici, nu am reusit sa recuperez din urma

La multi ani Anca Diana, sa fii sanantoasa iubita si fericita

La multi ani clopoteilor de azi

Noi suntem bine, am fost in weekend iar cu cortul a fost super si sper sa fie frumos si weekendul urmator sa mergem iar.

Am o intrebare vad ca dati iaurt copiilor cu banane sau iaurt simplu, de care cumparati, ca eu momentan i-am dat danonino de caise si de pere, am evitat capsunele si zmeura, si i-am mai dat din acelea de nestle cu cereale si fructe.

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Am o intrebare vad ca dati iaurt copiilor cu banane sau iaurt simplu, de care cumparati, ca eu momentan i-am dat danonino de caise si de pere, am evitat capsunele si zmeura, si i-am mai dat din acelea de nestle cu cereale si fructe.

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Iaurt simplu , Tnuva sau Monor in care pun eu fructe sau cereale sau ambele.
Lui Andrei nu ii place Danonino, lui Bogdan nu ii placea iaurtul simplu dar iubea Danonino

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

lalaD, mersic mult, si na fiecare copil cu gusturile lui

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

Mergi la inceput