Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 4

miha74 spune:
neatza fetelor!
e cineva prin zona?
am patit-o in dimineatza asta: am vomitat in jet tot ce am mancat adica vreo 200 ml laptic. Nu m-am panicat foarte tare, ca v-am mai auzit pe unele dintre voi ca se mai intampla.
Intrebare: ce fac...ii mai dau altceva sa manance, sau astept ora 10.00??????
sar'na de raspuns si scuze ca am dat buzna dis-de dimineata!
a, pe el nu a dat un strop ca statea pe genunchii mei...dar eu si canapeaua .... eu m-am bagat la dus...dar ce fac cu canapeaua
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 neatza fetelor! e cineva prin zona? am patit-o in dimineatza asta: am vomitat in jet tot ce am mancat adica vreo 200 ml laptic. Nu m-am panicat foarte tare, ca v-am mai auzit pe unele dintre voi ca se mai intampla. Intrebare: ce fac...ii mai dau altceva sa manance, sau astept ora 10.00?????? sar'na de raspuns si scuze ca am dat buzna dis-de dimineata! a, pe el nu a dat un strop ca statea pe genunchii mei...dar eu si canapeaua .... eu m-am bagat la dus...dar ce fac cu canapeaua ![]() ![]() Miha, mami de ![]() ![]() "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
neata miha...nasoala dimineata...din pacate nu stiu ce sa-ti mai zic...poate ar fi mai bine sa-l lasi putin dupa ce-a vomat...incearca in jum de ora sau o ora sa vezi daca i foame daca vrea...daca nu nu insista...zic sa astepti sa-ti ceara el papa...nu stiu... poate are cineva vreun sfat mai bun si din experienta...
pupam!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

jelimoni spune:
va invit la poze calde asa de dimineata....http://good-times.webshots.com/album/565592486vsxUmu?start=0
fug sa-mi pun de cafeluta, va invit si pe voi!
vali bine ca ai intrat credeam si eu ca nu mai vrei sa intri!
stoisor ce-i cu tine???hai da=ne un semn de viata sper ca sunteti bine!
iulia 82??la fel tragi chiulul
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

miha74 spune:
jelimoni- multumesc pentru raspuns. Deocamdata nu i-am dat decat un pic de ceai, si a baut doar cateva gurite, dar altfel e plina forma nu mi-ar da nici un semn ca ar avea vreo problema.
uitat la poze, supe rfaine. Ce flacau mare ai tu si papacios. Am vazut ca aveti canuta de la AVENT, bea din ea? ca Matei o arunca cat colo cand i-o dau
hai si eu la cafelutza....si tigare.
o zi excelenta!
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

jelimoni spune:
citat din mesajul lui miha74 jelimoni- ![]() uitat la poze, supe rfaine. Ce flacau mare ai tu si papacios. Am vazut ca aveti canuta de la AVENT, bea din ea? ca Matei o arunca cat colo cand i-o dau ![]() hai si eu la cafelutza....si tigare. o zi excelenta! Miha, mami de ![]() ![]() "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
acum vroiam sa-ti zic sa incerci un pic de ceai...ma gandeam in timp ce-mi pregateam cafeaua ca atunci cand vomitam eu nu puteams a mananc nimic desi maica-mea ma batea la cap sa mananc o paine prajita cu ceai...si beam doar ceaiul.. :)
lasa ca vei stii tu cand ii va fi foame !
da bea din canuta de la avent...da i-o luat ceva pana sa invete ce sa faca cu ea ca la inceput doar o lingea si se freca la gingii...ca si cu biberoanele...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

jelimoni spune:
fetelor tineti-mi pumnii!merg la banca sa incerc sa rezolv o prostie ce-am facut-o...am fost vineri sa depun 10 mil in contul sotului ,ii dau la cucoana o hartie cu nr de cont si numele lui, si ma trezesc sanbata ca nu sunt banii in cont...cand ma uit pe foaia de varsamant ce vad...desteapta a scris o cifra gresit si nu a mai verificat sa vada ca e alta persoana, si mi-o depus banii in alt cont...fain nu???eu grabita cu bebe in brate n-am mais tat sa citesc am semnat rapid si ui asa...sper sa-mi vad banii inapoi...
pupici
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

miha74 spune:
jelimoni- stai linistita ca se rezolva, putin probabil sa existe contul si cu acelasi nume....trebuie sa se pupe amandoua. bafta!
ellenuta- stiu parcul e fain, liniste si racoare. E cam departicel de mine, eu stau langa Prosper, si ca sa ajung acolo trebuie sa iau masina...si mi s-a luat de strans carutul, bagat in portbagaj...asa ca ma duc mai degraba in parcul Sebastian. Dar poate ajung si intr-o dupa amiaza si prin Romniceanu sa va vad
Laura (30.09.1997)

jelimoni spune:
citat din mesajul lui miha74 jelimoni- stai linistita ca se rezolva, putin probabil sa existe contul si cu acelasi nume....trebuie sa se pupe amandoua. bafta! ellenuta- stiu parcul e fain, liniste si racoare. E cam departicel de mine, eu stau langa Prosper, si ca sa ajung acolo trebuie sa iau masina...si mi s-a luat de strans carutul, bagat in portbagaj...asa ca ma duc mai degraba in parcul Sebastian. Dar poate ajung si intr-o dupa amiaza si prin Romniceanu sa va vad ![]() Miha, mami de ![]() ![]() "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
pai tocmai ca desteapta aia o introdus nr de cont si nu s-a mai uitat cine este titularul contului sa vada ca nu bate cu ce am scris eu pe hartie.....deci a facut pur si simplu depunerea in contul altcuiva...
acum plec
pupici cam puturease sunteti luni dim.
laurici D ai ajuns in grecia???asteptam un semn|!
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Ellenuta spune:
neata,
sunt si eu aici la ..
miha aha .. pai stam aproape .. poate ne vedem intr-o dupa-amiaza sau dimineata!!
moni ufff .. nu vreau sa te descurajez dar .. daca propietarul contului nu vrea sa dea banii inapoi, dureaza vreo 2 ani procedurile de recuperare. acum, poate ajungi la attfel de intelegere cu banca avand in vedere ca a fost greseala operatoarei .. iti tin pumnii!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

Ellenuta spune:
miha eu zic sa nu-i mai dai sa pape. cere el cand ii e foame. imi pare rau ptr incident .. dar se mai intampla .. asta e. a mea a facut asa cu legumele ..
pupicei
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE