Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
mai fetelor .. a dat deprimarea in voi?? ia ca vin acum sa va ciufulesc!! adevarul e ca mai am si eu zile din astea ..
gabby nu poti sa te eschivezi de vizita???
lala mi-a fost dor de tine!!
monica tarcul de le pilsan, il gasesti la dragonul rosu sau pe net www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Gardut-tarc-pentru-locul-de-joaca/1301/" target="_blank">AICI
laurici ereena e in concediu, la bulgari.
ana uff mititelu, sanatate lui davidosu pufosu'
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Anandrei spune:
Davidul n-a facut ffebra, dar un semn clar ca ceva nu era in ordine era faptul ca atunci cand facea caca iti muta efectiv nasul!!! Si noi n-avem tratament cu antibiotice, luam smecta si ceva pt repararea florei intestinale. Oricum il tin sub supravegherea dr, cum mi se pare ceva aiurea, cum il duc la dr! Si la noi punctul culminant a fost ca D a varsat si s-a blegit, a mai varsat o data si ziceai ca e din carpa. Atunci ne-am dus cu el la spital si era f deshidratat, d-aia i-au pus perfuzie.
Si ca vorbeati de spitale, noi suntem clienti Medlife; acolo am nascut, acolo e dr-a lui David, acolo ne-am internat. Pt ca dai un ban (cam scump la pediatrie) dar merita. In mai putin de 24 de h cat am stat noi, l-au vazut 5 dr! 5!!! Si tot timpul ii pasa cuiva de noi. Multumesc lui Dumnezeu ca pot sa-mi duc copilul acolo, desi e scump si pt buzunarele noastre, dar pt copilul meu fac orice!!!
Mai voiam sa mai zic ceva, dar am uitat!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Eliza spune:
toate fetele care ne-au admirat pozele.
Nemary- Emma se plictiseste destul de repede asa ca are 2 leagane, 3 paturici de joaca si o groaza de jucarii. In leagne sta destul de putin dar nu sa se legene ci sa se joace, cainele vorbitor are niste urechi "delicioase" si o eticheta la fel de buna( asa ca iti dai seama care e joaca preferata).
Vroiam sa va intreb cum dorm clopoteii vostri. Noi am avut probleme cu somnul de ziua dintotdeauna. Acum la 6 luni doarme numai reprize de 30-40 min ziua(in 3 reprize). Am tot citit ca tot ce e sub o ora nu prea conteaza ca nap. Am incercat sa stau langa ea si sa o mangai cand vad ca se foieste , da-I dau suzeta…fara success: la fix 40 de min zici ca intra in priza- se ridica in genunchi si manute sau in fund cu ochii mari deschisi. Cel mai tare ma deranjeaza ca e evident ca nu si-a facut somnul pentru ca dupa 30 de min de joaca incepe maraiala. Copilasii vostri cum fac?
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii
EliaElia spune:
Ati cumparat recent infanrix hexa? Se pare ca nu se mai gaseste :( si trebuia sa-l facem pe 1 sept. cand se intoarce dr. din concediu.PS sunt si eu mamica de februarie, abia m-am inscris pe site, acum astept sa scap de moderare.
.
grati.ela spune:
fetelor am ramas datoare cu vesti: ne-am facut bine!!! Eu prima ca aveam inima in gat cu febra Ozanei si fata deabia azi e restabilita complet. Ca tratament pt Ozi: Gatorade, Cola, Biotics, supozitoare cu paracetamol in primele 48 de ore. Dudu a scapat de enteroviroza asta pacatoasa. Se pare ca l-a ajutat lapticul meu. Doamne ajuta!
Sanatate lui David de Ana!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
EliaElia spune:
Eliza, fetita mea are 2 versiuni pentru programul de somn. Fie dupa masa de la 7 mai atipeste de la 8 la 9 jumate si dupa aia de la 12 la 14 si inca un somn de la 5pm la 6 jumate. Sau daca nu atipeste dimineata, adoarme pe la 10:30/11 dupa ce a mancat pana pe la vreo 1pm.Seara cam la 10:30/11 adoarme dar asta de vreo luna, inainte adormea pe la 9pm. Am sperat sa fie ceva trecator dar vad ca a devenit regula.
anca.b spune:
Acum am primit mail de raspuns de la banca! cu extrasul de cont....
AU INTRAT BANII!!!!!!!

si ai mei si ai lui bebe. luna asta cu intirziere, insa au intrat. si nu mi-a venit nici o decizie acasa. la cluj nu se trimite nimic. au venit retroactiv, pe doua luni jumate, deci nu mai sint lefter-popescu.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta shose potrivit ultimelor studii, cerealel nu ingrasa. asa ziceam si eu. poti incerca de la milupa BIO - cutie bleu - 7 cereale, au gust de biscuite si nu au zahar!! cat despre lingurita dimineata .. eu zic s-o iei incet incet si pana la urma o sa pape si cu lingurita dimi. miutza mie doc mi-a spus ca e ok sa-i dau bors dar facut in casa. bitzi il accepta bine si nici nu a avut probleme de la el. eu ii pun cam o lingurita la 150 g legume .. anca nici mie nu mi-a intrat alocatia .. si intra pe 17, cat despre banii de cic .. ai auzit, intai vine decizia acasa si tot acolo scrie cand primim banii. lalad a primit pe 7 febr si banii pe 20 mai .. eu sper sa nu dureze atat la mine. ven tare doctorita .. sa stii ca si a mea cerseste .. ii arunc si eu cate o coaja de paine .. da' azi i-am dat un pik piure cartofi si putin pui la cuptor .. se lingea pe bot bestiutza.Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
miri_mik spune:
grati, de ieri ma tin sa-ti sciru, dar pe cand sa-ti scriu, uitam ce vroiam. ma bucur ca sunteti bine! in primul rand! aia vut mare bafta cu lapticul tau, ca dudu ar fi suferit groaznic cu enteroviroza. si daca nici vaccinul nu l-a facut, imi imaginez ca ai stat cu inima ghem!
eliza, e normal sa se plictiseasca asa de repede si de jucarii si de restul chestiilor. acu spre 8 luni gusta de toate si descopera ca sunt "puternici" deci jucariile... multe nu mai au nici un rost. cu somnul... tii minte ca la inceput v-am explicat cum e cu somnul ca un trenulet cu vagoane de 40-60 de minute. cand clopotsica se trezeste fix la 40 de minute e ca primul vagon se termina dupa 40 de minute si pentru ca nus tie sa readoarma la loc. ideal ar fi s-o lasis a se bazaie si sa maraie si sa-si faca de lucru in patut fara sa o deranjezi. dupa cum ai spus, pt ca nu are somnul implinit peste o juma de ora e iar somnorila. incearca, ai sa vezi ca am dreptate, dar rezultatele... dureaza pana apar.
ginette, vroiamsa-ti spun si tie... tipetele din timpul noptii sunt normale! inmagazineaza mai multi stimuli de peste zi si noaptea ii prelucreaza. cel mai RAU lucru pe care poti sa-l faci e s-o iei in brate in plina criza. e ca si cand tu ai ave aun cosmar si vine cineva si te ia pe sus in viteza. cat de buimaca ai fi? e demonstrat ca dupa 10 minute de urlete isterice in general se linistesc d ela sine. cum spuneai, nu putea sa se trezeasca, semn ca nu trebuia sa se trezeasca. daca ar fi durut-o burtica, s-ar fi trezit si-ar fi plans altfel. daca tot vrei s-o linistesti, mangaie-o pe spate dar nu o lua din pat. asta i-am explicat maid emult si ellenutsei:)
mersi fetelor de aprecieri. pana la anul mai pot schimba ceva,dar nah, cam greu. iar ma infund cu profiteroale - ultima mea gaselnitsa:))) deci sa fac bine sa tac din gura:)
pentru gashca de depresive, ams a rog maine pe careva sa-mi faca poze la servici:) in campul actiunii. asta daca nu imi da vreun pasager vreuna peste bot...
micsunel... io rad de tine efectiv! nu te supara da rma amuz copios! io am vazut-o pe amandine: e un copil perfect, extraordinar de frumos si de armonios! ai incredere in ea si in tine! nu mai panica si nu mai cerceta inutil ce nu exista! bucura-te de ea micutsa si dragutsa ca timpul trece atat de repede! lasa grijile astea fara sens! nu-si au locul. io muncesc haotic, de aia zic, da un nr de tel. te sun eu. si insist:))) sau iti mai trimit un sms de buna ziua pe sub ghisheul de la chkin!
v-as arata filmulet cu "vaca lola"... dar e prea mare sa-l pun pe webshots:((
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
LaLa_20 spune:
elle...
Fetele cu intalneala...vrem poze!!!
LauraD...cum am spus a, venit cu un pui tare razgaiat,ce era dar ce este,a fost frumos la mare dar am venit pregatita sa ma duc la balaceanca si cu somnu abia acum incep sa-mi revin desi puiul meu se trezeste si noaptea mai nou,si am pus si poze la semnatura...
Eleni cercelata
DECI e Sigur in proportie de 90% ca venim la babyexpo...o punem de-o intalneala?!!!![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
LaLa_20 spune:
elle ma tradezi?!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

tare doctorita .. sa stii ca si a mea cerseste .. ii arunc si eu cate o coaja de paine .. da' azi i-am dat un pik piure cartofi si putin pui la cuptor .. se lingea pe bot bestiutza.