Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
LaLa_20 spune:
miri...ca de obicei m-ai bine dispus cu postarea ta...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
Mitsu-bishu spune:
'Na seara si de la mine, nu am mai intrat de o carca de timp, sorry; am "spicuit" ceva din capitolul trecut, si ultimele 2 - 3 pagini din capitolul asta, da' mai tare mi-am facut varza in cap...
Am vazut ca a revenit Creata si ca Cretsulina jr. sta in premergator, bravo ei, pupe mama de blonda!
grati.ela, bine ca v-ati revenit! Pupici la Tudor cel imun!
Lala_D, am vazut poze de nazdravan!
Si am vazut si poze de Emma grasuna si blonda, cum se uita ea la crapul chinezesc, mai mai!
Hmmm... AAaaaa! Ana! Am fost foarte "atinsa" sa vad ca Davidosu' a patit-o, mai mult sau mai putin... Ooof, micutul, sper sa isi revina la fel de brusc cum s-a imbolnavit! 
Si, last but not least, micsunea, am dedus din capitolul trecut ca esti cu moralul harcea-parcea, da' nu am inteles exact de ce... Ca nu m-am intors destule pagini in urma, probabil
Orice ar fi, sa stii ca iti trimit un gand bun. A! Si inca ceva... Ceea ce faci tu... Si cum gandesti... Mi se pare foarte nobil... Abia astept sa te cunosc! Un pup virtual pentru dulceata ta mica!
Na, ca uitam! miriiii, mrrrr... Am inteles ca nu vrei sa te "reunesti" de 10 ani?! Pai cum asa?! U, sexi mamma, blonde diva! Si ia uita-te cat de departe esti, cate ai facut! 2 minuni mici, un sot extraordinar, un job pe care multi si l-ar dori intr-o lume in care sovinismu' e in floare... Ai cu ce te lauda! Ma rog, nu am prins exact mesajul tau, am inteles de la fete ca nu te-ai duce... Sper ca nu am gresit. Whatever your reasons are, you should reconsider!
Si... anca.b, ma bucur pentru tine, stiu cum e sa iti verifici cardu' zilnic
Sa ai parte de banuti, si sa ii cheltuiesti cu ... spor! Da' si cu cap! Sa iei bunatati la odorash!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
LaLa_20 spune:
Mishule!!!Ce face bebe C?cand incepi restantele?!!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
miki_baby spune:
Buna seara!
Iaca ni s-a intamplat si noua! A cazut Saara din carucior, pe parchet, fix in cap! Nu are vanataie, doar s-a inrosit putin. O s-o tin sub observatie.
Fetelor, Saara mea nu vrea biberon! a mancat la un moment dat din el, dar de la un timp nu mai vrea. Si eu as cam intarca-o... Ce sa fac? Cum sa fac?
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Mitsu-bishu spune:
A! Intrasem sa ma plang si eu... Conrad a facut toate chestiile mai tarziu, a zambit mai tarziu, a observat jucariile mai tarziu, si-a gasit mainile mai tarziu, la fel si cu intinsul dupa jucarioare, tinutul lor in mana, silabisit, etc. etc. ... S-a rostogolit mai tarziu, iar acum... NU STIE SA STEA IN FUND. DELOC. NICI SUSTINUT, CADE GRAMADA CU CAPUL IN PIEPT, SAU CU TOTUL, PE BURTA, SAU PE SPATE. ABDOMENE FACE DE 2 - 3 LUNI, DAR ATAT. Doctorita mea imi spune mereu sa nu ma ingrijorez, ca fiecare are ritmul lui de dezvoltare, dar avem mai mult de 7 luni si ... Nu da niciun semn de progres... Va rog, pe cele care stiu la ce tip de doctor sa ma duc, sa ma indrume si pe mine... Sunt tare amarata, mai ales dupa ce am citit mesajul lui miha74... Stiam ca baietelului ei i s-a pus un diagnostic ciudat si acum am vazut, cu parere de rau, ca e adevarat.... Si au probleme... Si treaba asta ma roade tare!
Sper sa stie vreuna dintre voi ce e de facut. Va pup si noate buna!
Lavi,
de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
Mitsu-bishu spune:
LaLa, uite si eu pe aici... Ma plang, ca tot omu'.
miki, hallo! Ce mai faceti? Nu stii cat de rau imi pare sa aud ca Saara a patit o asemenea treaba... Stii ca eu stau cu inima cat un purice, de cate ori il las pe C. cu mama, tare mi-e sa nu alunece pe gresie cu el in brate, sau sa-l lase nesupravegheat... Uf! Cred ca de "buseli" mi-e cel mai frica, iti tin pumnii sa fie totul ok! 
Lavi,
de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
Mitsu-bishu spune:
LaLa, din pacate, restantele le incep... luni! 
Nu am invatat mare lucru, e aici o caldura de nu se poate, plus ca inca alaptez, as aca fug in oras, ma deconectez o ora doua de la viata de mamica, apoi vin acasa sa vad ce face baiatu'.... s.a.m.d. In ultima vreme am tot iesit cu o prietena si cu prietenul ei venit tocmai din Olanda, sa il entertain pe tipul ala, asa ca iti dai seama ce vraiste e in capul meu... Asta e, cu Dumnezeu inainte!
Lavi,
de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
Mitsu-bishu spune:
miki, si Conrad are perioade cand nu vrea sa vada in ochi biberonul... Poate depinde si de tetina, incearca sa ii gasesti ceva sa semene cat mai mult cu sanul, ceva mai moale si mai putin "rece", nu stiu cum sa spun, sunt unele materiale care imita mai bine pielea mamei.
Aaaa, asta voiam sa spun despre biberoane, injurati-ma, daca vreti, dar C. nu voia sucuri de niciun fel cu lingurita... Asa, cu bibe, am ajuns, treptat, bineinteles, la 160 ml deodata! Sunt zile in care ii dau de doua ori cate 160, altele cand ii dau 3 - 4 doze mai mici... Bine, are si zile in care nici nu vrea sa auda de suc, nu'sh de ce. O fi de la dinti? If so, nu ar trebui sa se hidrateze mai mult cand ii ies? Ca face febra...
Lavi,
de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
LaLa_20 spune:
Mishule imi pare rau ca-ti faci idei...si noi suntem in urma cu unele chestii,dar la noi e problema de prematuritate...eu zic ca bebe C e bine.Bine ca si nou ne tot apare si dispare un chist in pielea capului unde am avut galmutele si tre sa ajungem si noi la un control la buc,ca nu ma multumesc cu raspunsul doc de aici:sa-i dau cu mercurocrom ca o sa se retraga

Si cu restantele si eu tre sa ma apuc de invatat,eu le am pe 2 si am vreo 5 in aceeasi zi una dupa alta...si acum sa va amuz un pic:habar nu am la ce am restante ca tabelul se afiseaza abia pe 1(si cum eu in prima sesiune abia venisem cu Bibi acasa habar nu am de capu meu)
...oricum bafta!!!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
Mitsu-bishu spune:
De fapt, i-a iesit numai un dinte so far...
I-am luat azi ceva alb, ca asa am inteles pe aici, nu ca as crede in treburile astea neaparat, da' e un prilej si o scuza buna ca sa mai cumpar ceva
Maine ii fac ceva poze, sa imi vedeti baiatu' chel, cu si fara noua lui sepcuta alba
.
Na, ca monopolizai pagina!
Lavi,
de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!