Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_andreianu spune:
Monicaa, ziceai de paturica aia ca se gaseste in Franta. Daca nu e prea tarziu, poate te pot ajuta. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
gabrittza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micsunea Gabritza, sa te intorci plina de energie de la tara! Micsu |
da siiigur! ma voi intoarce plina de nervi din pacate...
o sa imi fie dor de voi

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

asa a venit pe lume Daria

poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

poze Daria 6 luni

Ellenuta spune:
helllooo zuzici
da' ati avut spor nu gluma ..
incerc sa recupereez desi eva e treaza si ma striga din patut
.. in plus tre' sa ne pregatim de intalnire, nu???? mai se tine, da? in moghioros? eu ajung in jur de 7 ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ramonab spune:

la toate pt laude la adresa scumpului meu, si ca ati avut rabdare sa va uitati la poze
Darene ce frumos a crescut Khalid.I-am mai urat azi La multe lunite, da ii mai zic o data ca poate nu ai vazut: Sa creasca mare mare si frumos si destept, La multe lunite. 
Cu cele 110 kg, nu despre mine era vorba, Domane fereste, eu la 1.50 m sa ma 110 kg, cum as arata.Nu stiu exact despre cine era vb.
Eu am avut 60 de kg, am lasat la spital vreo 10, si acasa in 3-4 luni am dat alte 6-7 kg.Nu am facut nimic pt asta, am slabit pur si simplu.Cred ca asa mi felu, cum se zice.
Despre cereale: eu i-am dat la inceput orez cu 3 fructe de la Nestle, apoi am trecut si la cele cu flori de tei, acu am grau cu 7 fructe, parca.De fiecare data cumpar tot altceva.
Vad ca tot ziceti ca clopoteii vostri au preferinte borcanel sau facut de mama.Ei, vreau sa va zic ca la al meu nu conteaza, papa sa fie.Orice mananca cu exceptia spanacului, in rest absolut orice.
A, daaa, laptele praf de o vreme ma chinui sa ii dau, mai mult de 130-140 de ml, nu bea.Nush de ce.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI 
monicaa spune:
| Monicaa, ziceai de paturica aia ca se gaseste in Franta. Daca nu e prea tarziu, poate te pot ajuta. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004) |
Lorena
multam fain. Nu tine figura ca nu mai ajunge la timp.Am sunat pana la urma direct la firma si o sa aiba iarasi in Germania abia de saptamana viitoare. O sa o comand pe numele nasilor si mi-o trimit iei in Rom ca tot fac pachet in vre-o 2 saptamani.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
monicaa spune:
Lala, Ramona multumesc de parola. Da eu sunt tufa rau
..unde gasesc cartea? Si pe bune ca n-am baut nimic![]()
Mai ce ma fac eu cu fata asta...iar e cu curu in sus astazi cand e zi de terapie. Nici in brate nu-i place peisajul, iar de dormit fix 1h in 2 serii. O tin aici cu mine in birou ca daca nu ma vede si ma departez mai mult de 1 m incepe sa urle. Ufff
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ramonab spune:
| citat din mesajul lui monicaa Lala, Ramona multumesc de parola. Da eu sunt tufa rau ..unde gasesc cartea? Si pe bune ca n-am baut nimicMai ce ma fac eu cu fata asta...iar e cu curu in sus astazi cand e zi de terapie. Nici in brate nu-i place peisajul, iar de dormit fix 1h in 2 serii. O tin aici cu mine in birou ca daca nu ma vede si ma departez mai mult de 1 m incepe sa urle. Ufff Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
in inbox, titlu e diversificare.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
Ellenuta spune:
shose potrivit ultimelor studii, cerealel nu ingrasa. asa ziceam si eu. poti incerca de la milupa BIO - cutie bleu - 7 cereale, au gust de biscuite si nu au zahar!! cat despre lingurita dimineata .. eu zic s-o iei incet incet si pana la urma o sa pape si cu lingurita dimi.
miutza mie doc mi-a spus ca e ok sa-i dau bors dar facut in casa. bitzi il accepta bine si nici nu a avut probleme de la el. eu ii pun cam o lingurita la 150 g legume ..
anca nici mie nu mi-a intrat alocatia .. si intra pe 17, cat despre banii de cic .. ai auzit, intai vine decizia acasa si tot acolo scrie cand primim banii. lalad a primit pe 7 febr si banii pe 20 mai .. eu sper sa nu dureze atat la mine.
ven
tare doctorita .. sa stii ca si a mea cerseste .. ii arunc si eu cate o coaja de paine .. da' azi i-am dat un pik piure cartofi si putin pui la cuptor .. se lingea pe bot bestiutza.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Laura Ioana spune:
Micsu
si eu fac la fel cu melcii. SI cand voi avea 50-60 de ani tot ii voi muta, daca ma voi mai putea apleca![]()
Zuze dragi ieri am fost cu Thea pe Ceahlau
Hotarare de pe o zi pe alta. Io, Thea, mama, sor'mea cea mica (21 ani
) si inca o prietena ne-am hait pe coclauri...Doamne, fain a fost, imi era un doooor, v-am mai spus eu! O vreme superba si un copil cuminte (ca de obicei) ne-au facut sa ne tihneasca totul! Am tzinut-o numai eu in port-bebe si ma cam doare spatele, dar nu-i bai (aa, am luat si o tranta pe o laterala, la coborat, si acu' am o frumoasa vanataie pe pulpa. Noroc ca nu a patit Thea nik, nici macar nu s-a speriat ca am cam strans-o (doar s-a trezit
). Am mers la manastirea de pe Ceahlau si ne-a dat parintele binecuvantarea si a spus o rugaciune pt noi. Thea se cam plictisise de stat pe picioarele mele (io stateam in genunchi) si-i dadea cu palma pe poalele sutanei si voia sa traga de cutia milei
apoi a inceput sa faca ploita cu scuipat
Radea si parintele.
Am mancat afine si merisori (un fruct tot mic precum afinele), mi-am mangaiat retina cu peisaje superbe si acu' am o durere de gambe care a meritat![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ellenuta spune:
stancutza
tare faza cu gravida .. si eu sunt in aceeasi situatie ..
louiza imi pare bine ca te-ai impacat cu sotiorul!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE