Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu ii dau numai cu 0% grasimi. De gustibus... Nu cred ca egresit nicicum. Hic, parerea mea!

So, ne vedem azi??

Mai am ceva pagini de citit... asa ca nu stiu cum a ramas.

Elenuta.... la ce ora?

Cine mai vine?? Haideti, fetelor!!

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Silvia, i-am cumparat si Tnuva, ca v-am tot auzit pe voi ca il papa bebeii, dar nu i l-am dat pt.scrie pe el ca are smantana, plus ca are si 4% grasime si e cam mult, parerea mea. si daca tot ii place Milli, cu 2% grasime, de ce sa i-l schimb?

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Eu am luat de la Milupa, care se fac cu apa. Uneori ii mai adaug si banane (ca i=am luat cereale cu banane si ii plac). Cele cu porumb si orez nu prea ii plac. Nu am luat decat fara gluten si nici nu amd e gand sa ii iau cu gluten in curand.

Ven, eu am premergator Chicco UFO. Ieri am pus-o prima oara in el. Dar nu am avut niciun aparat foto, asa ca fotografii veti vedea pe luni-marti, cred.

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor ..

voi cum preparati fuctele cu cereale .. cum scrie pe cutie .. adic 6-7 linguri cereale, ulei masline, apa si .. fructele sau faceti piureul de fructe la care adaugati cerealele ... eu asa fac .. o fi gresit .. si eu ii pun vreo 5 lingurite cereale .. nu linguri ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata!

Stancutz - you made my day- am ras copios la faza cu gravida dar nenea ala mi se pare totusi exagerat...mie nu mi se pare ca tu esti grasa...de altfel nici cand erai gravida nu erai...cel putin din fotografii n-ai putea zice.

Laura - mersic iubita de aprecieri...nu e chiar asa, believe me!!!Ma apuca cateodata disperarea ca toate hainele care imi placeau stau pe mine ca un sac plin gata sa faca poc dar de fiecare data imi spun ca voi slabi dupa ce nu mai alaptez....iar despre vacanta - am fost ...unde oare? in GRECIA - Vourvourou - Sithonia...ce te invidiez...vreau si eu inapoi in Grecia, la soare, la mare, la peste bun - yummmii

Mai fetelor nu va prostiti cu alimentele astea...poate, admit ca eu sunt prea prudenta, dar fructele de padure, cele cu samburi mici si fructele exotice sunt periculoase pentru bebelushi...acum fiecare face cum vrea si cum stie mai bine...

Lala- am tras concluzia ca la noi fiecare somn urmeaza dupa o tura de racnete...uff ce greu a mai adormit si acum...

Azi plec la mama cateva zile...sper sa mai pot intra si de acolo;

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Creata - GRESIT 0% grasime- copiii au nevoie de grasimi pentru sistemul nervos, asa ca nu se recomanda sa ii dai iaurt degresat, bine nici din ala de tara, dar nici degresat la varsta asta

Mergi la inceput

De 3 mesaje ma chinui sa ii zic Bitulinei "felicitari!" si tot uit. Deh, neuronul stingher... Ma cam grabesc sa termin de citit, dar nu pot sa nu ma opresc sa si raspund. Cred ca plec la 12 de acasa|!!!

CIC-ul trebuia sa il iau din mai, asa ca nu dispera, se poate si mai rau!!! Inca nu mi-au virat, ca am verificat acum 2 zile. D-asta vreau sa plec acum, sa dau pe la primarie, sa vad ce se intampla.

Alocatia Mariucai am primit-o prima oara in aprilie, ca 3 luni nu ii dai de mancare si nici nu o imbraci. Eu o primesc maine cu posta. Nu stiu la ce data vine de obicei.

Miri, saru' mana de rabdarea de a vedea toate pozele. Imi sunt dragi si aproape de inima tocmai pentru ca a fost primul nostru concediu. Adica din seria "primul/prima", hehe! Si-mi place la nebunie ca ii zici Ilona, ca i-am pus numele al doilea nu pentru ca asa se poarta, ci pentru ca e un nume frumos.

Cum arati cu noul look? Sa videm, sa videm!

Stii cand m-am tuns eu ca n-a observat nimeni??? Sigur, nu era 1, cum ma tunsesem cu 3 ani inainte, dar nici putin nu am luat.

Eliza, welcome back si voua! Promit ca ma voi uita la poze cand ma intorc. Nu de alta, da' sa facem schimb de vizionari!

Cati, la cat mai multi dintoci!!! Ne luam de mana! Il asteptam pe al treilea, cred ca sus. Sa fim iepuras adevarat.

Natalia, e cam complicat cu Dochita sa il las in gradina in continuare. Dochita fiind ciobanesc carpatin. Asa ca l-au dus Dragos (fratele meu) cu Dani pe camp, langa noi.

Roxana, ne vedem acolo!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

nici eu nu am primit inca banii de alocatie si nici ajutorul. si pe hartia mea scrie ca intre 14-20 ale lunii ii primesc. luna trecuta i-am primit pe 18. naiba sa-i ia si ziceam ca ajung mai repede pe card decat cu posta

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Buna fetelor!

nu am mai scris de mult , dar va urmaresc intrucat chiar am nevoie sa vad evolutiile clopoteilor vostri, si de foarte multe ori am urmat sfaturile unora dintre voi.
Va spusesem eu ultima data ca ni s-a pus un diagnostic foarte grav, asa ca am umblat ca nebuna pe la zeci de doctori, facut ecografii, EEG-uri...samd. Se pare ca nu suntem chiar foarte grav, facem kinetoterapie de doua ori pe saptamana si sa spunem ca suntem pe calea cea buna. Noi inca nu ne intoarcem pe burtica, desi avem mai bine de 7 luni...dar suntem veseli si papam bine.
Mi-ar face placere sa vin si eu asta seara la intalnirea voastra sa va cunosc (v-am spus ca am mare nevoie) dar nu am retinut unde anume...in Moghioros, dar unde?

O zi excelenta!

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Saru' mana de sfat, dar ma gandeam ca si le ia din alte parti.

Imi revin!

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Creata - GRESIT 0% grasime- copiii au nevoie de grasimi pentru sistemul nervos, asa ca nu se recomanda sa ii dai iaurt degresat, bine nici din ala de tara, dar nici degresat la varsta asta

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Neata!

Stancutz - you made my day- am ras copios la faza cu gravida dar nenea ala mi se pare totusi exagerat...mie nu mi se pare ca tu esti grasa...de altfel nici cand erai gravida nu erai...cel putin din fotografii n-ai putea zice.

Mai Nati,nu stiu ce sa zic. Ca si nr de kg in plus, nu e asa dezastru (adica 9), dar cum eu de obicei nu aveam burta, iar pe restul corpului kg in plus sunt distribuite cumva uniform, ce a ramas pe burtica se vede destul de bine. Cred ca o sa incep abdomene si impachetari cu folie acasa, chiar daca inca mai alaptez. Cand faceam sport si mergeam la tae-bo, care imi place la nebunie, faceam cate 200 abdomene! Acum cred ca nici 20 nu mai pot sa fac. Iar de alergat, nici vorba, nu ma mai tin picioarele. La propriu. Ma bucur ca te-am amuzat :-) Ce bine ca mergi la mama ta, o sa te mai relaxezi.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Stancutza, off, ce mai umblati si voi pe la dr; Sofia si pe mami.

A, si cam nesimtit tipu' ala; vorba Nataliei, mie nu-mi pareai grasa nici cand erai gravida; erai normala.
In fine, ce peretentii sa ai de la unii?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput